3er.lv kalendārs 2021
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Kauns, par ko?
100gb A3 kalendārus ar 14 kalendāra lapām 170eur var ierakstīties.
Tātad 1.70eur gb
Pieņēmu, ka šāda varētu būt aptuvenā tirāža vienametienam.
100gb A3 kalendārus ar 14 kalendāra lapām 170eur var ierakstīties.
Tātad 1.70eur gb
Pieņēmu, ka šāda varētu būt aptuvenā tirāža vienametienam.
Kluba biedriem kka jepelna tak ati ir kkas,lai ZS balles var uztaisit un pa liel tak tas viss ir pohuj
ar kompatu pa brugji
Dizaina izmaksas?
Transports?
Un ja es tev teiktu,ka tiraza ir 20-30 gab eksemplari! Cik tads daudzums tavaa tipografijaa izmaksaa?
Varbut nakamreiz pie teviim varam drukaat?!
Es kaut kā tādas cenas nekur neatrodu. Man tieši noderētu kādi 100 personalizētie kalendāri, varētu uzdāvināt saviem klientiem un sadarbības partneriem. Lūdzu atbildi par saviem vārdiem - sauc e-pasta adresi un es uz vińu nosūtu 14 bildes, pēc nedēlas gaidu no tevis 100 kalendārus (identiskus vai loti tuvu 3er kalendāru stilam un kvalitātei) un es tev par viniem samaksāšu 250 EUR. Varam noslēgt līgumu, vari izrakstīt avansa rēkinu utt., kā pats vēlies. Galvenais lai es vēlākais līdz 07.01.2021 sańemtu 100 kalendārus ar manām bildēm, 3er kalendāru kvalitātē, un ar manu pašizmaksu 2.5 EUR uz kalendāru.
Kā būs? Esam vienojušies un tu nopelni 47% varku uz kalendāru vai arī esi prasta dirsējvālodze?
Tak ko jus te cepjaties.tak jus vinus pa velti netaisiet,kkada peļņa ir un meredzu te jegu attaisnoties kadam
ar kompatu pa brugji
Nu neviens necepjās, ja čalim ir šādas iespējas un zin kur to izdarīt par tadām summām, tad labprāt to izmantotu!!!
Jebkurā gadījumā: var pieteikties otrajai kalendāra tirāžai.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es personīgi gribēju pasūtīt kalendārus pa sviestmaizi, bet dirsējvālodze MM91 mani appisa. Es jau biju sacerējies, bet tagad man nāksies domāt citu preci ar ko iepriecināt un apdāvināt savus klientus.