Ac Schnitzer
Jā, jāā, tagad visas M-pakas ir mēēslioshels638 rakstīja:M-paka pienes ūdeni, vienmēr vairāk ir patikuši AC schnitzer veidojumi uz visiem bmw Tādēļ savam cenšos ieturēt stock un varbūt kādreiz mūžā kaut kur atrast shnitzer paku
Super aparāts, lai labi ripo
Sen jau tāds uzskats ir bijis, vienmēr labāk ir patikusi AC pakotne, tāpat uz e30 (izņemot M-tech1) un e90 modeļiem Tik pie tādas tikt ir grūti un finanses arī tik viegli nepanes
Sorry par offtopic
Sorry par offtopic
lai labi ripo!
Nu nu oshel Protams, ACS paka ir sapnis uz e36 arī atbalstu bet nu, m-paka viennozīmīgi izskatās labāk par stock e36, protams, ja nav uzliktas kkādas lūpas vai citas modifikācijas kā Tev.. tad jā, gaumes lieta..oshels638 rakstīja:Sen jau tāds uzskats ir bijis, vienmēr labāk ir patikusi AC pakotne, tāpat uz e30 (izņemot M-tech1) un e90 modeļiem Tik pie tādas tikt ir grūti un finanses arī tik viegli nepanes
Sorry par offtopic
Bet tas, ka bļaut, ka m-paka bezmazvai kkas kritisks pie katras bildes kur redzama ACS paka, manuprāt, bezjēdzīgi
Neviens jau neko nebļauj, ka M-paka slikti, tik saku, ka ši labāk patīk personīgi
Varētu te kāds admins šitos mūsu bezjēdzīgos komentus notīrīt
Varētu te kāds admins šitos mūsu bezjēdzīgos komentus notīrīt
Jā tas gan..
Lai nebūtu galīgs offtopics.. varbūt kāds zin kur vispār ACS pakas var dabūt? Drošvien tikai un vienīgi no ārzemēm sūtīt?
Lai nebūtu galīgs offtopics.. varbūt kāds zin kur vispār ACS pakas var dabūt? Drošvien tikai un vienīgi no ārzemēm sūtīt?
Viens te tāds jautājums radās, vai nav motortelpas bilde, kur redzams eļļas filtra korpuss, tas arī ir no pilnās ACS pakas?
Krāsa, salons un diski patīk
ACS gan ne visai, labāk M
+1 piekrītu uteo,bet protam tas ir gaumes jautājumsuteo rakstīja:Krāsa, salons un diski patīk
lai labi ripo!
Smuks Ac Schnitzer izpildijums,izksatas ka ir pilns body kit Vismaz atskiries no parejiem e36 m pakas individiem
Motor telpa nav ielidis ACS tur ir pilnigs stocks :)
nesaprotu tikai vienu no kurienes uzpeldeja 7 zirgi jo ir dzits uz Dyno testu un tur paradija 177 hp
nesaprotu tikai vienu no kurienes uzpeldeja 7 zirgi jo ir dzits uz Dyno testu un tur paradija 177 hp
bezpriģel.lvfb212 rakstīja:Nu nu oshel Protams, ACS paka ir sapnis uz e36 arī atbalstu bet nu, m-paka viennozīmīgi izskatās labāk par stock e36, protams, ja nav uzliktas kkādas lūpas vai citas modifikācijas kā Tev.. tad jā, gaumes lieta..oshels638 rakstīja:Sen jau tāds uzskats ir bijis, vienmēr labāk ir patikusi AC pakotne, tāpat uz e30 (izņemot M-tech1) un e90 modeļiem Tik pie tādas tikt ir grūti un finanses arī tik viegli nepanes
Sorry par offtopic
Bet tas, ka bļaut, ka m-paka bezmazvai kkas kritisks pie katras bildes kur redzama ACS paka, manuprāt, bezjēdzīgi
Beidzot arī kāda Ac Schnitzer paka!
Sveikts bariņā!
Sveikts bariņā!
sveiks barinjaa, nu jau esi seit jau laikam ka 5tais lietotajs ar labas puses stuuri
lai labi braucas, man patik acs.
lai labi braucas, man patik acs.
...
MAn patīk ACS!
Protams //M paka foršāka, jo pats ar tādu vizinos!
Vienīgais, kas kretinē ir ovālais izpūtējs!
Kopskats un auto krāsa man patīk!
Protams //M paka foršāka, jo pats ar tādu vizinos!
Vienīgais, kas kretinē ir ovālais izpūtējs!
Kopskats un auto krāsa man patīk!
Prieks šeit redzēt arī kko atšķirīgu no parastām Mpakām.
Par AC paku runājot - aizmugures buferis ir daudz smukāks par emminieku, bet nu priekšējo gan prasās noslēpt kaut kur dziļi, dziļi... Nu nepatīk man. Pilnai laimei vēl 3daļīgo bagāžnieka spoileri vajadzētu
Par AC paku runājot - aizmugures buferis ir daudz smukāks par emminieku, bet nu priekšējo gan prasās noslēpt kaut kur dziļi, dziļi... Nu nepatīk man. Pilnai laimei vēl 3daļīgo bagāžnieka spoileri vajadzētu
AcS power , ļoti labi izskatas .
Kopumā smuki, par pakām domas noteikti dalās.
smuks , vismaz kaukas savādāks