Riccijs E36 Sedan 325
atkal sāksies patēriņa apstrīdēšana? ka 2.5 ēd tik pat cik 1.8?
apstrīdēt drīkst tikai tie, kas ir braukuši ar abām versijām.
Ja 1.8i dzinējam uzliek r17, tad patēriņš tāds pats kā 2.5, bet ar r15 savos 8l bez problēmām var iekļauties braucot pa pilsētu un šosi :)
Es kad pirku 2 golfu apmēram tas pats bijaaupinsh rakstīja:Es atkal pats aizlējos dienā kad nopirku auto, laikam neaplaistīju, neatceros!
nu pilseta toch 2,5 edis vairak
Nike soma ir bildē, kas simbolizē, ka Riccijs ir students un tur ir grāmatas un Rimi maisiņā ir sporta tērps
Bez kalpakiem labāk, izskatās "dusmīgāks" . Ar tiem kalpakiem liekas pārāk pareizs "opīša" variants, garlaicīgi. Tūlīt kāds kalpaku valkātājs sāks bļaut
2.5 pilsētā ēd vairāk noteikti!
Ceru, ka Tev viss derēs ko vakar dabūji
Bez kalpakiem labāk, izskatās "dusmīgāks" . Ar tiem kalpakiem liekas pārāk pareizs "opīša" variants, garlaicīgi. Tūlīt kāds kalpaku valkātājs sāks bļaut
2.5 pilsētā ēd vairāk noteikti!
Ceru, ka Tev viss derēs ko vakar dabūji
Tur pagrieziens izņemts ārā, vai kas tur ir tas melnais uz bildi skatoties kreisajā stūrī priekšā?
Ir ir, bet nevis izņemts, bet izkrita kaut kādā veidā...
Topiks jau noslīdējis bija uz leju pamatīgi !
Nekas pārāk daudz nav darīts.
Ticis ir pie nedaudz labākām tupelēm, piekrāsots notīrīts, lai runā bildes
Ja kādam ir miglas par lētām naudām dodiet ziņu Esmu arī atvērts darījumiem, lai iegādātos kādu labāku bunduli !
Nekas pārāk daudz nav darīts.
Ticis ir pie nedaudz labākām tupelēm, piekrāsots notīrīts, lai runā bildes
Ja kādam ir miglas par lētām naudām dodiet ziņu Esmu arī atvērts darījumiem, lai iegādātos kādu labāku bunduli !
Tā neko izskatās, skaists. Nāsīm tik krāsa nolupusi, derētu piekrāsot.
BMW - Best Motorsport Weapon
Nāsis ar visu brilli vajadzētu piekrāsot !
Manuprāt aizmuguri vajadzētu vairāk sedaniem piesēdināt, savādāk tādi augstāki izskatās dēļ lampām.
ir ok, normāls smuks sedans
kas ar tehnisko stāvokli?
kas ar tehnisko stāvokli?
Man prasās OEM pagriezienus priekšā un hromētās nāsis