E36 Club Latvia
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Pieteikumu vari droši aizpildīt digitālā formātā. Tad, kad uzaicināsim Tevi uz pārrunām, tad arī parakstīsi :)
Par to rekomendāciju - kad iesniegsi iesniegumu, tad arī kāds no biedriem/valdes locekļiem uzrakstīs rekomendāciju. Tas domāts tam, lai izvairītos no nevienam nezināmu cilvēku iesniegumu izskatīšanas u.t.t. :)
Par to rekomendāciju - kad iesniegsi iesniegumu, tad arī kāds no biedriem/valdes locekļiem uzrakstīs rekomendāciju. Tas domāts tam, lai izvairītos no nevienam nezināmu cilvēku iesniegumu izskatīšanas u.t.t. :)
tā ir normāla cena 36ls gadā?
Kā to saprast? Domā, vai nav pa daudz?
Būtu mums E92 tad arī maksātu 92Ls/gadā!Kobreti rakstīja:tā ir normāla cena 36ls gadā?
Es tieši to pašu gribēju rakstīt priecājies ka nav e92ervvis743 rakstīja:Būtu mums E92 tad arī maksātu 92Ls/gadā!Kobreti rakstīja:tā ir normāla cena 36ls gadā?
Bet runājot par cenu, 36ls gadā ir, manuprāt, LABI pieklājīga un simboliska summiņa
Cik tad Tu gribēji?
sapratu tikko Cena labaervvis743 rakstīja:Būtu mums E92 tad arī maksātu 92Ls/gadā!Kobreti rakstīja:tā ir normāla cena 36ls gadā?
Kas notiek ar e36 kluba pieteikumu izskatīšanu?
Aizsūtīju kādu laiku atpakaļ, bet nav dota ziņa nekāda
Laikam, pārāk nepacietīīīgs esmu
Aizsūtīju kādu laiku atpakaļ, bet nav dota ziņa nekāda
Laikam, pārāk nepacietīīīgs esmu
Rīt tiks apzvanīti visi cilvēki, kuri ir iesnieguši pieteikumu un tiks aicināti uz kluba sapulci šo svētdien, lai beidzot tiktu sumināti kā kluba biedri :)
Māri! Esi jau apzvanījis tos, kurus vajadzēja?
Jūs jau laikam ziniet! Esmu, esmu apzvanījis, līdz ko atbrīvojos no darbiem.
Jāā, tieši līmēju spoguli savam nevarē'ju saņemt mobīlo
Interesanti vai es varetu pieteikties kluba?
Ar e34?
Izlasām statūtus un tad uzdodam jautājumus Pēc idejas pietiekties vari, nav jau obligāti jābūt e36, bet tāpat tiks izskatīts tavs pieteikums un par to nevaru teikt, vai apstiprinātu
nebūs
Nopietni?
Diemžēl, bet jā. Uzlabo reputāciju un tad varbūt kāds padomās.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
pilnīgi nopietni, ka nebūsHazard rakstīja:Nopietni?
Es nedomaju ka te tikai ar reputaciju līdzēs. Nu ja nē tad nē, ko nu (:Bubulis rakstīja:Diemžēl, bet jā. Uzlabo reputāciju un tad varbūt kāds padomās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right