tobu 325i kupeja
Cits auto uzreiz
Nav slikti
Priekšu sēdināt un būs skaistulis!
vieni no labakajiem stock diskiem uz e36..
Nedomāju ka tik smuki var izskatīties balta kupeja. :O Bet tītri tā neko .
BMW - Best Motorsport Weapon
Paldies! Noteikti būs vēl smukāk!
Jāsēdina vēltobu rakstīja:Paldies! Noteikti būs vēl smukāk!
Labs sākums :)
tos priekšējos lukturus gan derētu nocancelēt,pret stock lēciniekiem ar rižikiem un tad būs gerai
Es ar patiesībā tādu gribēētu, BET ar viņu vsp var kkādus normālus ekvalaizerus saregulēt jeb subi pieslēgt?
Es arī sākumā biju diezgan skeptisks uz šito, nezināju, kas tur būs, bet skaņas kvalitāte ir patiešām ļoti laba, nepateiksi īsti atšķirību starp aftermarketa maģi. Bass, treble utt. viss regulējams pa zolīdo, basus jūt konkrēti Subi noteikti arī var pieslēgt, ja vajag.
hmm... gaidu vēl viedokļus par šito variantu
Kā tur īsti ar subi paliek.. un cik reāli tā skaņa mainās
Bet paldies par Tavu infu.
P.S. Sorry par offtopicu
Kā tur īsti ar subi paliek.. un cik reāli tā skaņa mainās
Bet paldies par Tavu infu.
P.S. Sorry par offtopicu
lai labi kalpo!
Aiznesu beidzot maģi pie elektriķa, lai uztaisa AUX coķi, cita lieta tagad, skaņa superīga. Biju izmēģinājis variantu ar kasetes adapteri, domāju, ka būs baigi ok, bet beigās skaņa diezgan nekvalitatīva. Tagad kasešniekam kasetes opcija likvidēta un ieviests 3.5mm caurums. :) Ja kādam interesē ko tādu pašu realizēt, varu iedot elektriķa numuru. Izmaksāja man šis 5ls, uzskatu, ka ļoti lēti.
VO!!! kkas tāds jau man patīk
Jaaceras Tavs niks tagad, ja kādreiz būs vajadzības
Jaaceras Tavs niks tagad, ja kādreiz būs vajadzības
Nu mans tāds BMW maģītis tagad stāv garāžā - skapītī. Ieliku sev pioneer maģīti. Varu pateikt vienu pioneer skan kvalitatīvāk, skaņa ir tīrāka-dzidrāka. Vienu vārdu sakot skan labāk.tobu rakstīja:Es arī sākumā biju diezgan skeptisks uz šito, nezināju, kas tur būs, bet skaņas kvalitāte ir patiešām ļoti laba, nepateiksi īsti atšķirību starp aftermarketa maģi. Bass, treble utt. viss regulējams pa zolīdo, basus jūt konkrēti Subi noteikti arī var pieslēgt, ja vajag.