bayker01_IS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 15
- chevron_right
Vairāk vai mazāk cilvēkiem šeit ir pieredze auto skrūvēšanā un uzreiz ir redzams cik katrs eksemplārs ir ceļams. Personīgi pats nekad šādu neceltu augšā, pielabotu mazliet un nodzenātu līdz galam un viss Vieglāk, kā arī lētāk pat sanāk sameklēt labu nenodzītu virsbūvi un tad sabūvēt kā sirds vēlas, lai no šāda cik pēc bildēm var spriest ko tiešām labu uztaisītu ir nepieciešamas lielas finanses un nenormāls entuziasms uz konkrēto auto, jo izskatās ka ir jāpārlasa no jauna pilnīgi viss iespējamais nevis tikai jāpielabo kāda auto daļa, izskatās ka savā dzīvē ir bijis ne mazums mocītsega rakstīja:Pirmkārt-sveiks bariņā! Un nu jau atkal visu ļoti ideālo auto īpašnieki saklupa jauninajam virsū,tada sajūta,ka šajā forumā vairs nemāk uznemt biedrus,skarbi,bet patiesība!
+M3
Kautvai tikai vinju nokraasot par rinjkji kvalitatiivi sanaak viena viduveeja e36 veertiiba! Ja jau cilveeks ir nopircis taadu e36 vinjsh noteikti neguldiis vinjaa 2x virs taa auto veertiibas naudu
Ja vinjam buutu taada nauda , vinjsh nopirktu labu e36!!!!!!!!!!!!!
Kautvai tikai vinju nokraasot par rinjkji kvalitatiivi sanaak viena viduveeja e36 veertiiba! Ja jau cilveeks ir nopircis taadu e36 vinjsh noteikti neguldiis vinjaa 2x virs taa auto veertiibas naudu
Ja vinjam buutu taada nauda , vinjsh nopirktu labu e36!!!!!!!!!!!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Sobrid auto tiesam bediga stavokli!
doma ir pielabot un skatities uz kko niknaku 1.8 is ir par svaku lai ari cik labi vins prieks 1.8 veras!
doma ir pielabot un skatities uz kko niknaku 1.8 is ir par svaku lai ari cik labi vins prieks 1.8 veras!
Pa cik tika tad ieprikts šis aparāts?
Veiksmi darbos un dod bembītim otru dzīvi (labāku par iepriekšējo)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu ja jau tika uzkramets sads spoilers, tad beigas nekas labs nau gaidams tikunta. bet nu veiksmi ar autinju lai jau izdodas
...
jā, nu spoleris galīgi nevietā gan. Bet, nu, veiksmi darbos!
RENIO rakstīja:Pa cik tika tad ieprikts šis aparāts?
samainiju pret e34 525tds
bij pliks un tehniski sliktaks vizuali ari nebij nekas labs!
Grigejas kupeju
Nekas nav neiespējams. .Veiksmi darbos. Galvenais gribasspēks pārējais nāks pac.. Veiksmi darbos..
itka nav tik traki bet ir kur roku pielikt!
reiku jau dabuju nomainit un sķers stabilizatora bukses ar visiem zaldatiniem!
bremzes ari jau taisiju, bet vel ir daudz darba un laika jaiegulda!
reiku jau dabuju nomainit un sķers stabilizatora bukses ar visiem zaldatiniem!
bremzes ari jau taisiju, bet vel ir daudz darba un laika jaiegulda!
ka jus domajat alpina sparni prieksejie pec ka izskatitos sim auto?
Nu hz, Man liekas, ka peec s...! čali, tak nevajag Tev tadus
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Gribi Rolanda spārnus piekombinēt pie žiletes?
Peec taa izskataas... Laba kombinaacija
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Negribas jau apcelt, bet šeit būūs auzas
hmmm, nezinu, kaapec, bet man ar i taada jushka
Arī tāda sajūta jau bija, kad pirmo reizi atvēru šo topiku
Kādi vispār ir ALPINAS spārni, cik zinu tad vienīgais, kas viņiem savādāks bija, tad tikai uzlīmes pa visu auto sānu
Kādi vispār ir ALPINAS spārni, cik zinu tad vienīgais, kas viņiem savādāks bija, tad tikai uzlīmes pa visu auto sānu
Es vispār nesaprotu kā pie velna tu vari kaut ko tādu jautāt, kad tev faktiski visa mašīna no jauna jāuzceļ!?
Norauj to žileti un pārdod... Un par to naudu aiztaisi caurumus bagāžniekam un vēl sanāks gruntenei un kaut vai melnai krāsai ar ko tos diskus normāli nokrāsot! Nē nu nopietni, vecīt! Tev ir daudz smagākas lietas par ko satraukties sakarā ar to tavu BMW!
ps... Ar to es gribēju teikt, ka vispirms vajag savest auto kārtībā un pēc tam "uzlabot"!
Norauj to žileti un pārdod... Un par to naudu aiztaisi caurumus bagāžniekam un vēl sanāks gruntenei un kaut vai melnai krāsai ar ko tos diskus normāli nokrāsot! Nē nu nopietni, vecīt! Tev ir daudz smagākas lietas par ko satraukties sakarā ar to tavu BMW!
ps... Ar to es gribēju teikt, ka vispirms vajag savest auto kārtībā un pēc tam "uzlabot"!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 15
- chevron_right