runiigā e36-tā pat kā rīga nekad nav gatavs :D
ir gan ārā krāsots, bet šaubos vai kāds no jums pats krāsojot kamerā nokrāsotu daudz labāk. jebkurā gadījumā laka ir jāpulē un ar pāris mušu kāju nospiedumiem mūsdienu pulējamās pastas tiek galā ātri vien. ārā gaisma ir daudz labāka nekā lielākajā daļā kameru līdz ar to daudz vienmērīgāk var visu sakrāsot
Pēdējais labojis runiigais - 12 Jūn 2011, 17:51, kopā labots 1 reizi.
mans e36 tāpat kā Rīga nekad nebūs gatavs
krāsa pa pirmo, pa visām detaļām kopā ir 2 sīki lakas paķoki- viens uz spoguļa un viens pašā apakšā pie sliekšņa.bet tiks izpulētidogMa rakstīja:Esat kādreiz ārā krāsojuši, ka diršat?
Bet krāsa izskatās tiešām skaista!
kas attiecas uz to kāpēc tika krāsots ārā- bija vēlme visu cik vien iespējams darīt pašam- jo nav jau māksla noskaitīt kāpostu un pēc tam citiem zīmēties kā auto pacēlis, bet kad to visu izdari ar savām rokām tad ir citas sajūtas. ja man gribētos super kvalitāti es krātu naudu auto no salona nevis pats pi*tos, bet laikam jau daudzi to nesaprot un nesapratīs
ar trim litriem pilniba pietikt jav lai nokrasotu no arpuses e39 touringu, te nu max 1.5-2l varetu aiziet
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ja mašīna būtu jau pirms tam tādā krāsā tad protams ka tajos 2l varētu ieklauties bet jākrāso bija arī durvu iekšas, haubes iekša , motortelpa,bagaznieka vāka iekša . kādi 100g palika pāri. protams ka krāsojot ārā daļa aiziet arī pa vējam, bet kamerā jau arī visi 100% nepaliek uz auto
Ārā nevar nokrāsot tik labi kā iekštelpā! Mušas un visādi citādi parazīti būs paļubomu, pat pēc pulēšanas! Ciparā gan sanāk izdevīgi!
Pārdodu E36 rezerves daļas!
sen nekas nav rakstīts, tāpēc nolēmu k-ko iepostēt, kas pa šo laiku izdarīts.
auto, protams, salikts kopā pēc krāsošanas, salikts salons, izieta skate vasaras beigās-skate ar atkārtoto, jo bremžu šļauka saplaisājusi un atgāzes co par lielu, jo lambda bija nobeigusies. sanāca arī nedaudz apskādēt auto-pēc krāsošanas(precīzāk sakot pēc vairāk nekā pus gada stāvēšanas garāžā) fiksātoras, kas nofiksē haubi un neļauj tai atvērties pirms tas nav piespiests-bija pamatīgi ieēdies un rā rezultātā atvērās haube braucot. rezultātā haubei ausis un priekšējais stikls ar plaisu. neko darīt uz pavasari savedīšu kārtībā
tad vēl tika izlauzts aizmugurējā tilta kronšteins-tipiski, ka ainiņā parādījās izrūsējis bleķis + ņemot tiltu nost tika nolauzta viena no tilta skrūvēm, bet nu jau viss savests kārtībā. nomainīta eļļa, antifrīzs. ir iepirktas pastas un porolona švammes pulēšanai, bet jau 2 . mēnesi nav laika nopulēt
pāris telefonfoto (nav neviens kas uztaisa normālu fotosesiju )
auto, protams, salikts kopā pēc krāsošanas, salikts salons, izieta skate vasaras beigās-skate ar atkārtoto, jo bremžu šļauka saplaisājusi un atgāzes co par lielu, jo lambda bija nobeigusies. sanāca arī nedaudz apskādēt auto-pēc krāsošanas(precīzāk sakot pēc vairāk nekā pus gada stāvēšanas garāžā) fiksātoras, kas nofiksē haubi un neļauj tai atvērties pirms tas nav piespiests-bija pamatīgi ieēdies un rā rezultātā atvērās haube braucot. rezultātā haubei ausis un priekšējais stikls ar plaisu. neko darīt uz pavasari savedīšu kārtībā
tad vēl tika izlauzts aizmugurējā tilta kronšteins-tipiski, ka ainiņā parādījās izrūsējis bleķis + ņemot tiltu nost tika nolauzta viena no tilta skrūvēm, bet nu jau viss savests kārtībā. nomainīta eļļa, antifrīzs. ir iepirktas pastas un porolona švammes pulēšanai, bet jau 2 . mēnesi nav laika nopulēt
pāris telefonfoto (nav neviens kas uztaisa normālu fotosesiju )
Skaisti, skaisti... Un vispār nevar pēc bidēm pat pateikt, ka ārā krāsots
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
dzīvē vēl var pateikt pāris vietās, bet uzsveru vēl var, jo tuvākajā laikā tiks pulēts un tad jau būs viss tip top;)
izskatās jau smeķīgi!
vienīgais prasās diskiem vidiņi
vienīgais prasās diskiem vidiņi