houseworx'a tagadējais un bijušie!

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30
KV_ rakstīja:tak samazini bildem izmerus
+ 1000000 :lol: man pat kompis nogļukoja kamēr atvēra tās bildes
Profila bilde
STUDENTS
Ziņojumi: 1701
Pievienojies: 07 Mar 2012, 13:12
Braucu ar: Baltu bembi
houseworx rakstīja:
KV_ rakstīja:tak samazini bildem izmerus
da nemaku es neko samazinat :hahaha:
painta liekot resize, un pec tam uplodojot bildi kkur vinha izmeru nemaina :doh:
Man arīī iekārās st citu :hahaha:
Paņem atver vaļā bildi paintaa un aiz bildes apakšējo labo stūrīti pavelc 1cm nost .. saglabāā un bildes izmērs Tev 5x samazināsies!!! :vecis:
Profila bilde
dvp
Ziņojumi: 203
Pievienojies: 23 Jan 2012, 17:52
Braucu ar: 328 Touring
bljaaa taa kraasa , taa kraasa , smuka
bouncin' with 68' chevy
Profila bilde
I'm_Infinite
Ziņojumi: 488
Pievienojies: 16 Aug 2011, 17:28
Braucu ar: M54B30 -e46
Man jau liekas ka tīri normāls is... Tikai tās uzacis gan es rautu nost un ar pagriezieniem paļubomu kaut kas jādara, jo šitas neiederas kopskatā! Tāds lauku stils ar tiem pagriezieniem un zilajiem suportiem! :D Bet tas viss ir sīkumi! :super:
Ps. Ja tu caur paint taisiji resize tad noteikti nepareizus izmērus saliki vai arī nesaglabāji pēc resize un ieliki tās pašas lielās vecās bildes! Tā nevar būt ka pēc resize nemainās izmērs! :D
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

labprat ievertetu bet apnik gaidit kad atversies bildes :gigigi:
...
Profila bilde
streetrat
Ziņojumi: 168
Pievienojies: 24 Mar 2011, 13:51
Braucu ar: AN-46
Pēdējais sedans nāk no mana laba čoma :hahaha: Nekas par motora kapitalku netika samelots ;) Diezgan labi viņš griezās :hahaha:
Attēls
Profila bilde
houseworx
Ziņojumi: 472
Pievienojies: 01 Nov 2011, 01:26
Atrašanās vieta: Jekabpils
Reputācija: 1

Veeteks rakstīja:Man jau liekas ka tīri normāls is... Tikai tās uzacis gan es rautu nost un ar pagriezieniem paļubomu kaut kas jādara, jo šitas neiederas kopskatā! Tāds lauku stils ar tiem pagriezieniem un zilajiem suportiem! :D Bet tas viss ir sīkumi! :super:
Ps. Ja tu caur paint taisiji resize tad noteikti nepareizus izmērus saliki vai arī nesaglabāji pēc resize un ieliki tās pašas lielās vecās bildes! Tā nevar būt ka pēc resize nemainās izmērs! :D

es jau par tiem pagriezieniem shtukoju, tapec ari prasu ka to laku dabut nost :gigigi:
bet tadi kadi vinhi ir orginali ari izskatisies tizli, pat tizlak ka tagad, tapec doma vinhus megjinat atjaukt un no iekshpuses notonet, nevis no arpuses - manuprat vajadzetu but savadakam skatam kas ietu labak kopa ar tumsho optiku kura krusti ielikti, jo nu ja shitais izceljas un ir parak chorna :lol:
Pēdējais sedans nāk no mana laba čoma :hahaha: Nekas par motora kapitalku netika samelots ;) Diezgan labi viņš griezās :hahaha:
tas priece :drink:
Attēls
Profila bilde
energytt
Ziņojumi: 82
Pievienojies: 06 Mai 2011, 18:41
Braucu ar: 325
Atrašanās vieta: Riga-Jekabpils
streetrat rakstīja:Pēdējais sedans nāk no mana laba čoma :hahaha: Nekas par motora kapitalku netika samelots ;) Diezgan labi viņš griezās :hahaha:
yap, griezas gan labi :super:
Profila bilde
houseworx

auto shodien pardots, tagad ripos ja pareizi sapratu pa Rigas ielam, taka nesveicinat to kas tur vale tas neesmu es :gigigi:

p.s tiek meklets 2.5/2.8 vanos urbis, ja ir ko piedavat PM (ne lamatas) :hahaha:
Attēls
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

lietotājs Zirdzins pārdod ļoti labu aparātu.
Profila bilde
houseworx

Shodien tika iegadats nakamais mans urbis, redzes kas un ka bus loti ceru ka shis bus istais un nevilshos tuvako dienu laika, ka tas parasti notiek :giggle:

bilde ieskatam, no veca saimnieka sludeklja
Attēls
ka ari viens man snaps
Attēls
visadi citadi sikak un apraksts bus, loti ceru ka bus pec kada neilga laicinja :hahaha:

turat ikshkjus vechi, ka nav kartejais smerejums :super:
Attēls
Profila bilde
STUDENTS
hah :hahaha:
Šito tieši redzēēju ss.lv .. kā man patīk balti e36 :super: bet nebraucu skatīties, jo kupeja :doh:
Bet kāā ir ar rūsām ? Ir tiešām tā, ka nevienā vietā ne pleķīša? :rolleyes:

Un pa cik tad beigās iecēli? :hahaha:
Profila bilde
houseworx

nav ta ka nav rusa, rusa ir bet virspuseja un po defu arkas aiz malam kur krajas netirumi trakak, ka ari skrambas ir apskadets sparns ap arku priekshejo un ap bendzina vacinja radiusa skrambas kas aizkrasotas ar korektoru vai sazin ko :D

panhemu pa 1100Ls baigi turejas pie sava, knapi shito izspiedu ar visiem diskiem... cik sapratu un noprotu tie ir X5 diski orginalie principa ar visam tupelem vinhus jau var novertet uz 250Ls manuprat noteikti un rekinot ta ka plika mashina piemeram uz dzelziniekiem sanak 850Ls es esmu apmierinats, ceru ka ari rit no rita bushu :gigigi:

tas pardevejs lai ari nebija latvieshu tautibas, bet kkads krievu/chiganu krustojums neparak pec smeretaja neizlikas, vinsh vispar bija tads pavecaks ap kkadi 30 bishkjit pari un vinsh vinhu izmantoja tikai braukashanai ikdiena uz darbu>atpakalj un citam ikdienas vajadzibam, vinsh vispar bija uz vinha sievas varda..., nu ka teikt shis nebija jaunieshu auto ar bloki kas ir likts skere katra likuma, dzits dragos, un trase, un es tam noticeju un ticu veljoprojam.

bet nu ja es diezgan laicigi atradu kko kas iekrita acis, ar iepriekshejam ja nemaldos rekords bija tikai nedelja, nu jau shis bus rekords ceturta diena :D

mana skatijuma prieksh tadas naudas, ar TA lidz nakoshajam gadam, tada stavokli vinha ir certama :super:
Attēls
Profila bilde
STUDENTS
Nu tad ir labi :super:
Es šodien vsp vienam e34 zvanīju (kkāds puskrieviņš bija) .. pirmais jautājums: Kā ar rūsām? Atbilde:"KO Tu vispār iedomājies 92.gada mašīnai un RŪSAS NAV?? Jocīgs esi utt???" Es teicu:"Man bija 80.gada opelis bez rūsas" šis:"Kas tu mani pa muļķi uzskati?"

Reāli pat saruna neiesākās normāli par lietu.. vnk padirsāmies un atmetu ar roku.. bet izbrīna ir tajāa.. kāā var pārdevējs vsp tāā runāāt :D viņš laikam negrib notirgot savu e34 :lol: Un man laikam tā bija zīme - pirkt tomēr e36 :hahaha:
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

nice, es arī gribētu baltu e36 :hahaha: Apsveikts & lai labi ripo!

325i?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
houseworx

nu jaa ir visadi :D

p.s offtopic, starpcitu STUDENT, redzi blakus to chalis mani fochetaja bilde kas stav blakus manai draudzenei un mashinais, vinham tur stav ta mashina, zila e36 1.8is ko vinsh no Tevi ja nemaldos nopirka kkadus 2gadus atpakalj Jelgava, ja vinsh neko nejauc :drink:
Attēls
Profila bilde
houseworx

ch. rakstīja:nice, es arī gribētu baltu e36 :hahaha: Apsveikts & lai labi ripo!

325i?
paldies, paldies :drink:

ko nozime "i" ? visi tak shitie ir inzhektori nevis karburatori :o

shis ir m50 2.5l Vanos motors, nezinu blja "i" vai ne "i" un ko tas nozime :lol:
Attēls
Profila bilde
STUDENTS
houseworx rakstīja:nu jaa ir visadi :D

p.s offtopic, starpcitu STUDENT, redzi blakus to chalis mani fochetaja bilde kas stav blakus manai draudzenei un mashinais, vinham tur stav ta mashina, zila e36 1.8is ko vinsh no Tevi ja nemaldos nopirka kkadus 2gadus atpakalj Jelgava, ja vinsh neko nejauc :drink:
Viņš jauc :hahaha:
Savu vienīgo e36 kas man ir bijis.. pārdevu šo pirmdien no rīta :gigigi:
Profila bilde
houseworx

jocigi, bet nu lab :rolleyes:
Attēls
Profila bilde
houseworx

pamodos sagribejas uz tualeti, gaju ara darbinat :clap:

ziniet lec tapatas ka silta uz pus/pirma apgrieziena un motors nekadus citus trokshnjus neizdod :o :super:

var mierigu sirdi iet gulet talak :hahaha:
Attēls