kaspara is
KO tad par manu 1.6 kompotu teiksiet P.S Ir iegādāts 2.5 bez vanos un ir doma vel pardot 1.6,ZAZ un vel svilpīti uzlikt tad man būs lieli prieki
Pēdējais labojis stalone - 25 Nov 2012, 21:32, kopā labots 1 reizi.
BMW forever
da beidzat pat 1.6 ir īsts BMW katrs bmw ir īpaš ar 1.6 vai 2.8 motorīti
Nesaprotu ko te cepas. Man ir bijusi gan 1.6 gan 1.8. Veienkarsi sesi podi ir patikamak. Un beidzat te diskutet.Ja bmw uzlime ir tad tas ir bmw
Sis auto tagad ar ir sastopams uz Rigas ielam. Ir buts TA un dabuts pirmais 3 par bremzu trubinu, ta plisa uz stenda. Tas tika labots un paslaik ir slimibas lapa,jo janomaina visas prieksejie sarniri. Tad ar bus skate. Uz doto mirkli auto tiks spidzinats pa ielam jaizbauda ziemas prieki.. Velak tiks ielikts kads foto kad tiks nomazgats.
Apsveikt varēsi, kad skate būs
Slimibene ir labaka neka 3 kad pa celu vairs nevar ripot. Ceru ka aiznakamnedel bus skate loga.
Nu pa so laiku ir dabuta skate un var pa ielam gazt. Velak tiks nomazgats un kada bilde uzbliesta.
Nu ko sen neka nau rakstits. Pa vakardienu beidzot nomainiti pakalejie gultni, abas pusasis ka ari tika reduktoram dazi blivejumi nomainiti. Bildes no procesa nau jo karas man lg telefons.
Vizuāli nekas jauns nav?
Vizuali ir palicis sliktaks. Sak pamazam rusa list ara. Ka ari sak izbeigties viens plazas amis.
Si kaucik jedzigaka puse.
so topiku var vert ciet sim aparatam jauns saimnieks......