Lapsas 318is
nu piecīts vēl nebija tik traki.
Bet voyagers man ēda 15-16 pa šoseju un 20-22 pa Rīgu. Ja nebūtu gāze, būtu pakāries.
Ar e36 pārsvarā braucu tikai pa šoseju. Pēdējais vidējais sanāca 7.3 litri, bet esmu arī dabūjis 6.7.
Bet voyagers man ēda 15-16 pa šoseju un 20-22 pa Rīgu. Ja nebūtu gāze, būtu pakāries.
Ar e36 pārsvarā braucu tikai pa šoseju. Pēdējais vidējais sanāca 7.3 litri, bet esmu arī dabūjis 6.7.
Nifiga, man bija e34 520 M50, gāja labi!uteo rakstīja:2.0 priekš 5tā bundžas jau arī mironis ar lielu patēriņu
man arī bija m50
Itkā is iet labāk, bet e34 vismaz varēja normāli samest šķērē uz asfalta (slapja)
e34 gan bija nenormāli ciets un ārprātīgi nosēdināts.
Itkā is iet labāk, bet e34 vismaz varēja normāli samest šķērē uz asfalta (slapja)
e34 gan bija nenormāli ciets un ārprātīgi nosēdināts.
es gan nē, manējais 520 gāja diezgan pieņemamiSTUDENTS rakstīja:Pēc pieredzes - ar visiem 100 piekrītuuteo rakstīja:2.0 priekš 5tā bundžas jau arī mironis ar lielu patēriņu
izveidoju nelielu sarakstiņu, kas man ir vajadzīgs. Varat pamazām piedāvāt.
*rižie pagriezieni priekš kupejas
*Parastā pre-facelift bampera labās puses moldings
*labais kupejas spārns (rat style neinteresē)
*7pogu OBC (manam sajāts ekrāns)
*salons. aizmugurējā un priekšējās taburetes, un durvju apshivkas.
*ātrumkloķim oriģiniailo uzgali. man ir "sporta" sarkanā krāsā ar hromu
Gribu sataisīt, lai rāda āra temperatūru. Kas Tur ir nepieciešams, jo patreiz rāda -37 grādus visu laiku?
*rižie pagriezieni priekš kupejas
*Parastā pre-facelift bampera labās puses moldings
*labais kupejas spārns (rat style neinteresē)
*7pogu OBC (manam sajāts ekrāns)
*salons. aizmugurējā un priekšējās taburetes, un durvju apshivkas.
*ātrumkloķim oriģiniailo uzgali. man ir "sporta" sarkanā krāsā ar hromu
Gribu sataisīt, lai rāda āra temperatūru. Kas Tur ir nepieciešams, jo patreiz rāda -37 grādus visu laiku?
GF. uzraksti PM par OBC. Viņam pa 5Ls laikam bija.
par tiem grādiem palasi šeit:
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=21&t=182
par tiem grādiem palasi šeit:
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=21&t=182
izksaataas pec srota...
TA nauw, pazvani ka uz www.tolmets.lv tie Tev paliidzees ...
TA nauw, pazvani ka uz www.tolmets.lv tie Tev paliidzees ...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kāpēc tādi skaistuļi vēl nav pa reizinātājiem Tolmetā sadalīti?
Čalis novākoja normālu isu un tagad jūs kaut ko par tolmetiem nīdat?! Tas ir kaut kāds bērnudārza lašaru līmenis šitā piekasīties vienam pie otra! Un īstie jau arī runā! Šitas is izskatās tīri normāls. Nav jau nekas pat ko tur labot īsti! Sīkumi!
tak ar to auto viss ir kārtībā. ir jauna skate. Par hadeni neviena vieninieka. Pārējie vieninieki novērsti izņemot plaisu stiklā. Priekš pārdošanas bēdīgi, bet pašam braukt un braukt. Pohuj par to vizuālo. reāli laba un neizpuvisi kupeja.
nu es uzmetu uz sāniem. vāks nebija. pašķida lukturi, brille un bapmers. bet nu auto ir taisns un nerūsējis, Tapēc amn pohuh
bildēts ar nokia c3. majonēžu majonēzewaarna rakstīja:Veinkārši bildēts ar majonēzi, tāpēc visiem liekas ka miskaste
Priekšu nedomā krāsot? Būtu atkal pa smuko ja sakrāsotu!
nezinu , ko darīt. Tas is tāpat neiet ne sūda ( 2 mēnešus nobraucu ar mammas subāru 245ZS(varbūt tapēc lielas sprāgonis))
Varētu sasēdināt līdz ručkai un uzstasīt sticker bomb uz labā spārna. Visi domātu, ka baigais drifters ( visa lab puse apdauzīta)
Varētu sasēdināt līdz ručkai un uzstasīt sticker bomb uz labā spārna. Visi domātu, ka baigais drifters ( visa lab puse apdauzīta)
tik labi pateiktslapsa rakstīja:nezinu , ko darīt. Tas is tāpat neiet ne sūda ( 2 mēnešus nobraucu ar mammas subāru 245ZS(varbūt tapēc lielas sprāgonis))
Nu skaties pats, tavs auto!
Bet isam vajadzētu iet daudz maz pieklājīgi!
Bet isam vajadzētu iet daudz maz pieklājīgi!