kurbada eskaliburs
tiiri jau idzeeshas gan nee. driizaak kautkaadaa apakshforumaa arhiivaa!KV_ rakstīja:isteniba jau te ir ap 300 auto, bet labi ja 100 ik pa laikam kautko noposte sava topika...un kadi 50 ir tadi kas regulari poste savas temas.... parejie te ir jau sen aizmirsti... tpc deretu administracijai ieveist kadu sisteemu, ja ilgak pa 3 meneshiem neko neposte tad automatiski izdzeshas profils...
Tad saksies foruma piemesloshana ar tukshiem komenteriem. Sanak, sadalja MANS e36, tas nozime ka te liec savu e36, lai atraditu parejiem, bet tas nenozime kad tu vinju visu partaisisi, vai manami uzlabosi ik menesi. A ja ne, tad ko rakstit? Ta kategoriski dzest ar nevar, nebus te ta dziviba savadak, NEBUS.KV_ rakstīja:isteniba jau te ir ap 300 auto, bet labi ja 100 ik pa laikam kautko noposte sava topika...un kadi 50 ir tadi kas regulari poste savas temas.... parejie te ir jau sen aizmirsti... tpc deretu administracijai ieveist kadu sisteemu, ja ilgak pa 3 meneshiem neko neposte tad automatiski izdzeshas profils...
Tiešām šī ideja neder
protams 3 meeneshi ir par maz. vajag vismaz pus gadu kaa minimums. ja ne visu gadu! jo tak draudz braukaa pa vasaraam un cits ir uzcepois kompekti un neko ljoti taadu netaisa :) bet nu mees jau visi zin'am taapat tos akt'ivos un aizmirstos.
Runajot par tam 150 mashinam, vismaz jauninjem rodas iespaids kad sanaksmes ari sabrauc vismaz 120, nevis 12 Ta ari te paradas visadi notriektie eksemplari, bet no citas puses, paskataties ka tie visus apvienoja, pat atrakstijas sen pazudushie
Doma laba, vienīgi ko darīt tiem, kas ir jau auto uzcēluši un tiešām tos 3 mēnešus neko būtiski netaisa/nemaina/neuzlabo.. ??KV_ rakstīja:isteniba jau te ir ap 300 auto, bet labi ja 100 ik pa laikam kautko noposte sava topika...un kadi 50 ir tadi kas regulari poste savas temas.... parejie te ir jau sen aizmirsti... tpc deretu administracijai ieveist kadu sisteemu, ja ilgak pa 3 meneshiem neko neposte tad automatiski izdzeshas profils...
Kas shitaa pa huinja? Kaadam no hondistiem vai opelistiem nav ko dariit?! Sviests kaut kaads!
Bet visuma kam tas ir vajadzigs? Ta vismaz te ir dziviba kautkada, vismaz ir ko palasit, pat vecos topikus, tapat visur ir beerti padomi, dazhadas situacijas, dazhadi varianti, risinajumi dajebkam. Vispar tas sakotneji ir usera topiks sakara ar vinja BMW.STUDENTS rakstīja:Doma laba, vienīgi ko darīt tiem, kas ir jau auto uzcēluši un tiešām tos 3 mēnešus neko būtiski netaisa/nemaina/neuzlabo.. ??KV_ rakstīja:isteniba jau te ir ap 300 auto, bet labi ja 100 ik pa laikam kautko noposte sava topika...un kadi 50 ir tadi kas regulari poste savas temas.... parejie te ir jau sen aizmirsti... tpc deretu administracijai ieveist kadu sisteemu, ja ilgak pa 3 meneshiem neko neposte tad automatiski izdzeshas profils...
Atvainojos useram ka ''nokartojamies'' tava topika.
tak šis ir kautkāds fake topiks
Mazliet atslodzei der, jo brīžiem liekas, ka šis forums ir pārāk nopietns!
+1, piemēram mans bmw pašlaik ir pabeigts gandrīz tāds kā gribu un vismaz pusgadu neko tur nedomāju uzlabot, kaut kā negribas lai topiks tiktu izdzēsts tikai tāpēc, ka ik pa pāris dienām nelieku jaunu bildi iekšā vai nerakstu tur visādu sūduSTUDENTS rakstīja:Doma laba, vienīgi ko darīt tiem, kas ir jau auto uzcēluši un tiešām tos 3 mēnešus neko būtiski netaisa/nemaina/neuzlabo.. ??KV_ rakstīja:isteniba jau te ir ap 300 auto, bet labi ja 100 ik pa laikam kautko noposte sava topika...un kadi 50 ir tadi kas regulari poste savas temas.... parejie te ir jau sen aizmirsti... tpc deretu administracijai ieveist kadu sisteemu, ja ilgak pa 3 meneshiem neko neposte tad automatiski izdzeshas profils...
šito biju redzējis iepriekšējā gadā pie cenukluba - tur viņš visu laiku mētājās (tad jau no ārpuses bija drausmas).
Vienīgais, kas šim auto ir normāls (vismaz bija), tad tas ir motors.
Pārējais sorry bet nu miskaste!
Bija arī iekš youtuba viens video ar šo drapaku.
P.S. ja nav baigais noslēpums pa cik paņēmi?
P.S.S. Kā arī neņem baigi pie sirds visu komentārus, bet nu ko raksta - viss ir patiesi.
Vienīgais, kas šim auto ir normāls (vismaz bija), tad tas ir motors.
Pārējais sorry bet nu miskaste!
Bija arī iekš youtuba viens video ar šo drapaku.
P.S. ja nav baigais noslēpums pa cik paņēmi?
P.S.S. Kā arī neņem baigi pie sirds visu komentārus, bet nu ko raksta - viss ir patiesi.
es pat zinu kam vins agraak piedereeja ja jus zinatu kam tad saprastu ka tur motorma viss ir ok vismaz bija ok kad peidereja ieprieksejam saimniekam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu ar humora izjutu te viss kartiba, Galvenais ka java kaa pirmaa iemaksa.. Es domaju ka shito var uztvert kaa joku..
šonedēl arī uzzināju, kam šis piederēja....
labi labi labi tik nebļaujiet
Es arī ziu kam viņš piederēja un nez, man patika tā mašīa kad bija svaigi krāsota. Vismaz atšķīrās no pārējām
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
es ar savu pirmo e36 ar vinu skrejos kad vinam ieksa bija 2,0 zinu jau 5gadus atpakal kam vins piedereja beigas gala labi pirms turbines uzstadisanas vizualais man gan nepatika!
Nav jēga kontrolēt, cik sen neviens nav ierakstījis. Visiem ir interesanti (pārsvarā jaunajiem lietotājiem) pārlasīt vecos topikus u.t.t. Kāda jēga dzēst? Šis ir forums, publiska vietne