E36.lv sabrauciens Jelgavā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 44
- chevron_right
Pasāciens un visa diena vienkārši ideāla! LIELS, LIELS PALDIES Jelgavniekiem par organizēšanu un nelielo ekskursiju. Bija super forši un patīkami pavadīt laiku ar biedriem. Gaidam Jelgavniekus tagad uz kādu nopietnāku sabraucienu/pasākumu Rīgā!
PĀAAAAALDIEEEES!!!!!!
p.s. Kļaviņ - respekt! Un neteikšu ka sanāca slikti lielo līkumu paņemt.
PĀAAAAALDIEEEES!!!!!!
p.s. Kļaviņ - respekt! Un neteikšu ka sanāca slikti lielo līkumu paņemt.
Mēs jau esam draudzīgi cilwēkivandris rakstīja:Patīkams pārsteigums no E36, kad satiku jūs Jelgavā. Un,paldies, ka arī Z3 neatteicāt pievienoties!!!
Pāāāāāldies mīļš vēlreiz visiem, kas atbrauca, bija prieks visus atkal redzēt un kā arī iepazīt daudz jaunus forumiešus..
Diena izdevusies, ideāls sabrauciens
atbrauksim atbrauksim tgd pie Jums
tu jau Ervin vispaaarervvis743 rakstīja: ko tad es..
Protams ka neatteiks, Z3 taču pēc koda arī skaitās E36 :)vandris rakstīja:Patīkams pārsteigums no E36, kad satiku jūs Jelgavā. Un,paldies, ka arī Z3 neatteicāt pievienoties!!!
+M3AgnisB rakstīja:Protams ka neatteiks, Z3 taču pēc koda arī skaitās E36 :)vandris rakstīja:Patīkams pārsteigums no E36, kad satiku jūs Jelgavā. Un,paldies, ka arī Z3 neatteicāt pievienoties!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkans ar godam sakupinaja riepas
bildes studijaa no sodienas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Taa ka braucu draugam lidz pirkt E36 protams nesanaca ierasties bet loti labi izskatijas kad pa strassi riga jelgava preti pabrauca kadi padsmit E36. Nopirkam shadu E36 blokis short shift 2.5
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Tas nekas, nākamreiz
Protams varesim paradiit ka iet shis bmw riktigs ielu huligans visi krustojumi skersaam. nekad nebiju braucis ar bloki un short shift, bet tas ir taa veerts. cik zinu pa trasi ari paardijaties???
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Diena super, paldies visiem !
Bildes ir daudz un dikti, kad būšu mājās, padalīšos.
Es joprojām Jelgavā.
Bildes ir daudz un dikti, kad būšu mājās, padalīšos.
Es joprojām Jelgavā.
No problem!vandris rakstīja:Patīkams pārsteigums no E36, kad satiku jūs Jelgavā. Un,paldies, ka arī Z3 neatteicāt pievienoties!!!
MILZĪGS PALDIES VISIEM, KAS ŠODIEN SATIKTI! Diena bija fantastiska!
p.s. Vislielākais paldies no Emīlijas, kura nu jau saldi čuč...
Citējot Emy: ''Paldies kompāniju''
p.s. Vislielākais paldies no Emīlijas, kura nu jau saldi čuč...
Citējot Emy: ''Paldies kompāniju''
Pievienojos visiem iepriekš minētajiem komentāriem.
Ļoti patika šāds izbrauciens.
P.S. LIels Paldies visiem Jelgavniekiem, kas mūs sagaidīja.
P.S.S. Tagad sarosās citās pilsētās, kas vēlās, lai kādu sabraucienu uztaisa tieši pie Jums.
Ļoti patika šāds izbrauciens.
P.S. LIels Paldies visiem Jelgavniekiem, kas mūs sagaidīja.
P.S.S. Tagad sarosās citās pilsētās, kas vēlās, lai kādu sabraucienu uztaisa tieši pie Jums.
Mļe, man kremt, ka nesanāca ilgāk palikt, tāda sajūta, ka vispār nebiju
Mans priekshlikums ir doties uz Ventspili!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Biji jo atstaaji savu parakstu MAXIMAS staavietaadogMa rakstīja:Mļe, man kremt, ka nesanāca ilgāk palikt, tāda sajūta, ka vispār nebiju
+88Orkaans rakstīja:Mans priekshlikums ir doties uz Ventspili!
Tieši mans domas!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …