BuKTOP'a tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 28
- chevron_right
Ka tik orkaans nesaak nozjeelot savu kraasas izveeli
Tur nav ko nozheelot ,abas kraasas ir individuaalas un gaumes visiem atshkjiraas
Runaajot par konkurenci ,diez vai mees sacenshamies un meeramies - esmu tikai par veel vairaak koptaam ,smukaam kuutiim un vispaar e36 kopumaa
Runaajot par konkurenci ,diez vai mees sacenshamies un meeramies - esmu tikai par veel vairaak koptaam ,smukaam kuutiim un vispaar e36 kopumaa
Es ar lielaako prieku varu veel kaadu e36 smuki paarkraasot
Tik probleema ir taada ,ka lielaakajai daljai e36 lietotaaju mani pakalpojumi ir par daargu
Tik probleema ir taada ,ka lielaakajai daljai e36 lietotaaju mani pakalpojumi ir par daargu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkān, ņem kredītu un taisi augšā privātpraksi ar draudzīgākām cenām
Orkaans rakstīja:Es ar lielaako prieku varu veel kaadu e36 smuki paarkraasot
nav padargu gribas tikai letak taka varbut ka rudeni es brauksu ciemos
Ja es panjemshu krediitu un uztaisiishu privaatpraksi ,tad cenas buus tiekai veel lielaakasuteo rakstīja:Orkān, ņem kredītu un taisi augšā privātpraksi ar draudzīgākām cenām
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu jā, kamēr atpelnītu kredītu laiks paietu Negribi no sākuma šķūnī krāsot?
Tuvojamies finisham!!! Paaris shodienas snapi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Taa ir BMW kraasa ,bet ne e38
Ruupniica sho kraasu saaka izmantot no 2009 gada
Kraasas kods ir B09
Ruupniica sho kraasu saaka izmantot no 2009 gada
Kraasas kods ir B09
šitajās bildēs neizskatās tik labi, kā biju gaidījis. Jāgaida laikam kāda kur saulītē paspīd
Uz e30 saulītē izskatās lieliski tā krāsa.uteo rakstīja:šitajās bildēs neizskatās tik labi, kā biju gaidījis. Jāgaida laikam kāda kur saulītē paspīd
Izskatās mega garšīgi!
Tā vien gribas pieskriet un sākt laizīt, liekas kā salda glazūra!
Tā vien gribas pieskriet un sākt laizīt, liekas kā salda glazūra!
Man jau pašam baigi patīkaas - atliek tikai uzlikt attieciigus diskus + sedinajumu ,citu izpuuteeja uzgali un tumsho optiku aizmuguree
Darbs liels paveikts
Ja nesanaaks nekaadi miseekļi 6dien varees ieveerteet triiniekos
Darbs liels paveikts
Ja nesanaaks nekaadi miseekļi 6dien varees ieveerteet triiniekos
uz sestdienu būs gatavs?
Gribu redzēt bildes saulītē. Jābūt
Ja nebuus nekaadi čēpē 6dien būšu 333 , protams ne liidz galam gatavs kā gribētos ,kaut kas pamanaams truuksRENIO rakstīja:uz sestdienu būs gatavs?
P.s
Šodien braucu pakaļ šķūnim
Veiksmi atlikušajos darbos
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12