Zelta rudens Siguldā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right
bijam stavieta pie turaidas, bet ne taja lielaja asvaltataja placi bet tur pat pļavā mūs iedzina ieksa kur nācās man pamatīgi iesvīst parkojoties dēl ,,līdzenā'' cēļa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Arī bija prieks redzēt forumiešus dzīvē un labprāt piedalīšos vēl kādā pasākumāAgris rakstīja:jip izveleejos piparu, vismaz veseliigaak, jakas prieks, bija tevi vismaz dzīvē ieraudzīt :)uteo rakstīja:Mani arī piebeidza lielās gājiens+aukstums. Un Zelta rudens arī vēl nav īsti atnācis.
p.s. Pēc tam Alfā redzēju forumiešus ieturamies, Agris Pipariņā, pārējie laikam Hesītī Pats arī kkur starp abiem vakariņoju
Varbūt visi fotogrāfi varētu te salikt linkus, lai gribētāji varētu nokačāt visas bildes?
es braucu tiesi no Cēsīm iekšā un redzēju stāvam pie krodziņa - Pie Raibā suņaSilvia rakstīja:CelicaClub Latvija vakar pus dienu pa Siguldu ripināja, bet e36.lv diemžēl neredzējām un nesatikām.. :(
tieši brauca salātzaļā-melnā celica iekšā...
Pasākums bija forš , cilvēki bija forši, autiņi protams arī bija forši.. Neīdiet par lielo staigāšanu, jo visiem kas vakar daudz staigāja, būs skaistāki dibeni ne kā tiem kuri nestaigāja treniņš, treniņš Malači, ka visi sabraucāt Lielākais prieks bija redzēt, ka ir tik daudz jauni, neredzēti lietotāji un arī veci, neredzēti lietotāji
Jūs esat forši, visi
Jūs esat forši, visi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
bendzingalva rakstīja:nu to visu garo gabalu staigāšanu attaisnoja tās tantes lidojums ar "tarzanku" un lielo blīkšķi vēl joprojām kā atceros, pasmejos.
Es līdz asaram nu vnk
Var kāds pateikt, kpc no failiem.lv, kad lādēju visu pielikumu, man nenolādē visas bildes, bet tikai daļu? Tā bija jau arī kkad iepriekš.
Gļuks failiem.lv.. :( Pirms apmēram nedēļas arī kad vilku, pamanīju ka novelkās tikai daļa.. Jāraksta šiem un jāziņo.
šito albūmu es pat nokrustītu par : "Kā es braucu ar pacēlāju, skatījos uz rodeļiem, piebildēju miljons koku un pārs sejas" pat nevar saprast kādā kontekstā tas viss bildēts, un neviena E36, bet bildēts ir daudz un pacietīgi.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Es nokavēju pulcēšanās sākumu , tāpēc sanāca kā sanāca .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
rekur dazas no manim
http://failiem.lv/u/zyszbdl?grid=1
http://failiem.lv/u/zyszbdl?grid=1
Es tev vēl māju uz tilta pār gaujuBubulis rakstīja:Es nokavēju pulcēšanās sākumu , tāpēc sanāca kā sanāca .
paldies visiem, kuri ieradās un, kuri ir optimisma pilni arī apmeklēt turpmākos foruma pasākumus!
Bija daudz jaunu biedru, kurus novērojot, redzēju, ka daļa no jums nekad nav braukusi kolonnā un pieklibo biš ar disciplīnu.
Tomēr iestājamies par ceļa satiksmei labvēlīgu apstākļu piekopšanu, ja braucam ar karogu pa priekšu-prezentatīvos nolūkos!
Cerams, ka nevienam no jaunajiem/neredzētajiem foruma biedriem nebija būtiskas problēmas iejusties "tūristu grupā", kā arī labi/savādāk pavadīt laiku ar biedriem.
Baigi forši, ka bijāt tik daudzi un katrs ar savu nesumu dienu padarīja baudāmu!
Bija daudz jaunu biedru, kurus novērojot, redzēju, ka daļa no jums nekad nav braukusi kolonnā un pieklibo biš ar disciplīnu.
Tomēr iestājamies par ceļa satiksmei labvēlīgu apstākļu piekopšanu, ja braucam ar karogu pa priekšu-prezentatīvos nolūkos!
Cerams, ka nevienam no jaunajiem/neredzētajiem foruma biedriem nebija būtiskas problēmas iejusties "tūristu grupā", kā arī labi/savādāk pavadīt laiku ar biedriem.
Baigi forši, ka bijāt tik daudzi un katrs ar savu nesumu dienu padarīja baudāmu!
runajot par brauksanas disciplinu kollonnaa, es korsam gandriz ieskreju pakala jo pirms raganas, kads no pirmajam mashinam ritigi nobremzeeja, raavu stuuri preteja josla. korsa pateica ka labak brauc aiz manis, kā sportistam reakcija labaaka :))
Jaa Erda, paldies ka ieliki manu atverto muti foto reportāžā.
Jaa Erda, paldies ka ieliki manu atverto muti foto reportāžā.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Bildes no manas puses
http://failiem.lv/u/bylkolp
http://failiem.lv/u/bylkolp
Paldies par pasākumu, paldies par bildēm!
Bija prieks piedalīties!
Bija prieks piedalīties!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right