Zonde.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 20
- chevron_right
aiz neko darit, gūglējos un uzdūros šim rakstam, par zondes tīrišanu... kāds mēģinājis, rezultāti, ieteikumi? :)
http://ericdawson.articlealley.com/clea ... 95932.html
http://ericdawson.articlealley.com/clea ... 95932.html
Nomainot zondi uz jaunu, lai ta darbotos ir janonjem vecais erors?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
nē, visam jādarbojas tāpat arī ja kļūda ir atmiņā.
m50 motoriem var noraut klemmi uz 10+ min un visas kļūdas & adaptācijas tiks dzēstas, ja pareizi atceros
m50 motoriem var noraut klemmi uz 10+ min un visas kļūdas & adaptācijas tiks dzēstas, ja pareizi atceros
M42 zonde derēs m50 dzinējam?
Jā.
ko jā? m50b20 ar siemens vadību točna derēs?
Nē nu zondes signāls jau varētu derēt, be štekeris imo atšķiras...
m50b25 ar siemens vadību, derēs?
vai tad m50b25 vispār nāca ar siemens vadību?
Nu kā man ir m42b18 ar siemens vadību, un tgd tiek likts m50b25 un lūk jautājums vai derēs zonde no m42b18 tajā m50b25
Skaties pēc vadu krāsām. Ja ir melnbalti vadi, tad derēs, ja krāsaini - tad nederēs. jo tas m50 nav siemens bloks
Nu man pagalmā stāv viens eksemplārs e36 320i 93 gada ar vienu 5V zondi
Cik zinu, tad M42 nāca tikai BOSCH zondes.
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
un tpt arī bija m50b25, tā, ka autoram zondēm vajadzētu derēt, bet nu jā, skaties vadu krāsas.
Der!
Normāls cilvēks, taisot swapu, neliks vecu 2.0 Īsāk sakot - BOSCH > BOSCH = derēs. BOSCH > SIEMENS = nederēs.seeingman rakstīja:ko jā? m50b20 ar siemens vadību točna derēs?
Kāds var ieteikt, kuros veikalos meklēt pa sakarīgām cenām zondi ? priekš m50b25!
Savādāk grūti krāmēt, ja pie apakšas negriež un tad pie 3 k apgriezieniem parādās atpakaļ jauda un var krāmēt
Savādāk grūti krāmēt, ja pie apakšas negriež un tad pie 3 k apgriezieniem parādās atpakaļ jauda un var krāmēt
Es varu dabūt BOSCH zondes pa 30ls
umm neesmu redzējis nevienu ar beigtu zondi, kam šādi simptomi būtuChill rakstīja:Kāds var ieteikt, kuros veikalos meklēt pa sakarīgām cenām zondi ? priekš m50b25!
tev vanosam nav pisec?
intresē vai tā ir taisnība,ka unversālās zondes nemaz nederot uz e36?it kā nenolasot pareizi kompi?man čomam šito stāstija divos detaļu veikalos,pats nesen uzliku unversālo zondi un patēriņš samazinājās un apgriezieni arī nepeld.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 20