Arktissilber 323i Ziemelis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 17
- chevron_right
Jā, viņi taču Cobra 11 sezonās, kad jau bija E46, ja tam auto bija jānokļūst avārijā, tad "gudri" to E46 samainīja ar E36. Laikam palika neizdevīgi katrā sērijā pie 20 auto sasist
Kāpēc Jūs tās uzlīmes līmējiet otrādi?
man ar viņas otrādi uzlīmētas, pamanīju to tik tad kad bija uzlīmēts jauSkudraa rakstīja:Kāpēc Jūs tās uzlīmes līmējiet otrādi?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Kādā ziņā otrādi?
Ah, nu, man uzlīmes ir abās auto pusēs
un otrā pusē arī ir otrādi
Ja būtu licis šo uzlīmi otrā pusē, tad būtu ok
Ja būtu licis šo uzlīmi otrā pusē, tad būtu ok
Man jau gan liekas ka katrs tās uzlīmes liek kā kur kur viņam labāk patīk
Jā, nevarēju iebraukt, tagad, tikko mājās izkāpu no auto un sapratu, ko biji domājis ar otrādi, jo otrā pusē arī otrādi. Bet nu, ko tur vairs, ir labi kā ir. Tikai tagad būs jāatceras par uzlīmi uz vējstikla, šodien jau, skrubinot nost ledu, gandrīz aizķēru
Ēm, par tādu Polizei uzlīmi nepatikšanas nevar sanākt? , vasarā pie RTU sēžot, ments izrakstija soda kvīti, par to ka logā bija uzlīme uz kuras rakstīts k.kas ar policiju bija saistībā
Nevar par to uzlīmi piesieties, jo drīkst nolīmēt māšīnu kaut vai kā Vācijas policijai (protams nedrīkst likt bākugunis augšā). Vienīgi nedrīkst trafarēt, kā Latvijas policijas auto.AlpineLV rakstīja:Ēm, par tādu Polizei uzlīmi nepatikšanas nevar sanākt? , vasarā pie RTU sēžot, ments izrakstija soda kvīti, par to ka logā bija uzlīme uz kuras rakstīts k.kas ar policiju bija saistībā
Cik zinu, tad var piesieties par to, kur rakstīts "Apsargā valsts policija" un ir tas policijas vairogs. Daži tādas liek logos, lai izvairītos no sodiem un izliktos par mentem.
tas vairak ir e36, kas grib partapt par e46
Zirdzins rakstīja:Tas partapushais e46 par e36 labs! :)
Semīrs vienmēr tieši avārījas brīdī pamanās pārkāpt no e46 uz e36...
Laikam e46 bagažniekā vizina līdzi e36.
Laikam e46 bagažniekā vizina līdzi e36.
BMW
Es ar dabūju mācību, bij man šāda uzlīme uzlīmēta uz mugurēja stikla, tik Ford vietā bij fotoradars. Policija stāvēja aiz manis un pēc krustojuma šķērsošanas palūdza nobraukt malā. Pienāca klāt un jautāja vai man tā uzlīme tiešām ir jālīmē uz stikla
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 17