Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 93
- chevron_right
Es otro reizi muuzhaa redzeeju busu kas taa shkjeeree, tas ir vnk slims skats.swiss rakstīja:Nenormāli forši pavadīts laiks. žēl tikai, ka līdz 00:00 un tad visi brauca prom. Pēctam mēs ar vēlvienu lietotāju (nezinu niku) aizbraucam uz azūru ārdīties, kur mūs pēc kādam 20min aizdzina prom lkm apsardzes mobilā grupa un man kā par laimi braucot prom tieši garām pabrauca pašvaldības policija kura lkm brauca meklēt nakts vandāļus
Pie Elkor Plazas arī bija forši un tas busiņš kas tur gāja šķērē vnk padarīja visu vēl jautrāku :D
Pēctam vēl viens pats paardijos pie doles, zooma, arī ļoti forši. Lūk zoom tur tiešām daudz mašīnām vietas ir.. Pampaku arī nav, taka gaidu nākamo reizi! :)
Reāli žēl, ka tik ātri aizbrauca visi prom, jo tikai pēc tam sākās normals putenis un visi ceļi vnk bija uber labi braucami sāniski. Dabūju pat ar savu 1.6 slāvu apli mierīgi pusi bik vairāk nobraukt sāniski ar trešo ātrumu, kas vēl netika pieredzēts manā gadījumā
Enivei, gaidu nākamo saietu. Vajag braukt kad normāli putina visur
viewtopic.php?f=18&t=4173
Buss bij ok :) Jāāā... vakar bij
Prieks bij iepazīt arī biedrus jaunus.
Prieks bij iepazīt arī biedrus jaunus.
4 no ríta pa Brívíbas ielu frézíte pa visám 6 joslám no VEFa lídz Juglai, sajútas lieliskas bút vienígajam auto lídz apvársnim, zinot, ka péc 3 stundám te bús sastrégums. Mílu Tevi Ríga.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Hei tu tak teici pie plazas , ka uz majam brauksietJohnny rakstīja:4 no ríta pa Brívíbas ielu frézíte pa visám 6 joslám no VEFa lídz Juglai, sajútas lieliskas bút vienígajam auto lídz apvársnim, zinot, ka péc 3 stundám te bús sastrégums. Mílu Tevi Ríga.
Kameer veel uzsistais purns veel nav izjaukts vareetu pievienoties, protams ja neesam pa daudz ..erda rakstīja:agRo rakstīja:Varbūt, kāds vēlas 4dien naktī paslīdēt pa ielām un nedaudz pafilmēties? Varētu savākties kautkāds bariņs un uztaisīt baigo action
Ja nebūs traki daudz mūsējo auto tā ka pa ielām nav iespējams slīpēties vienā barā, tad es ar piesakos!
p.s
gribeetos slaavu apli un tml spotus pasliipeet , bet nu jaacer tik uz puuderiiti
Zefīr, Tu mani jauc ar kādu citu.
Šovakar kāds?
Šovakar kāds?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Ja, kas 4dien pie Alfas ap 22:30 vācas bariņš, ja būs kautkas interesants tad jau kautko safilmēs priekš ziemas prieku video
Agro Kuraa pusee jeb pie kuras ieejas alfaa ??
Skatiishos ,ja sanaaks piebraukshu paslidinaaties
Skatiishos ,ja sanaaks piebraukshu paslidinaaties
tajā stāvietā, kas ir pie apļa, tuvāk brīvības ielai.
sorry , bet palasot topiku, jus neesajoties pa ielām gandējat mūsu reputāciju, kā arī nākamais kas sekos pēc ši topica būs- "nesavācos, ieslīdēju sadauzīju", īsti neizprotu šo ielu šķērēšanu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Reputācija - Man pilnīgi vienalga ko par mani padomā citi, kad paslidinos Man pofig, ka visi domā, ka BMW braucēji ir atsaldēti. Lai tak domā ko grib, braucu es ar galvu un ne pārgalvīgi.
ta ne jau auto markai noziimes...ja gribees trakot trakos :)
uteo rakstīja:Reputācija - Man pilnīgi vienalga ko par mani padomā citi, kad paslidinos Man pofig, ka visi domā, ka BMW braucēji ir atsaldēti. Lai tak domā ko grib, braucu es ar galvu un ne pārgalvīgi.
iet runa par klubu\forumu kā tādu, un otrkārt ir laukumi, zemes\meža ceļi, kur to ļoti labi var darīt, pamatojiet kapēc tas ir jādara uz ielām?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Ja neapdraud citus tad man vng...lai jau daudza un taisa
Varētu šoziem uzbraukt uz kāda ezera!
Varētu, tikai kur un cikos?Johnny rakstīja:Zefīr, Tu mani jauc ar kādu citu.
Šovakar kāds?
ocd clean
Kāds nezin, vai kas līdzīgs naktīs notiek pie Vienības gatves Maximas?
Vien briid tur jau baigais bardaks bija
es arii tiku kadraa 6.40
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13