540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 56
- chevron_right
lietotājam ToTo tač arī ir šāds un man ļoti patīk kā izskatās kopskats, tpc te arī nevajadzētu būt savādāk
540i rakstīja:Beidzot izbrīvēju laiku uzliku putnu ķeramo, foto ir kāds ir, jo nav laika dzīt no garāžās. Septembra pirmās divas nedēļas būs brīvākas jaizbrauc beidzot uz TA...
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Smuks auto un laikam zinu kādi man būs nākošie diski!
Beautiful Mechanical Wonder
Paldies! Vel lielāks prieks censties, ja vel kadam bez sevis paša patīk!
e36
Man tavs e36 vienmer ir paticis un viens no lielakajiem maniem favoriit e36
Taa tik turpini...
Taa tik turpini...
Instagram - Sandis_e36
Skaisti!
Nez ir kādi speciālie bagaznieka amortiņi ar spoileri netur viņi-stipri cērtās ciet, beigti arī nav vai tas tā normāli?
e36
kompaktam katalogā bija dažādas cietības. atkarībā nos spoleriem utt. Iespējams ka pārējiem ar ir dažādi varianti.
Ja atradīsi atšķirīgus amortus, tad pados ziņu man arī. Pēc spoilera uzlikšanas bagāžnieka vāka svars ir pieaudzis vismaz uz pusi Bet, cik esmu skatījies katalogos, tad nekur neesmu atradis īpašas atzīmes par spoileri uz bagāžnieka.540i rakstīja:
Nez ir kādi speciālie bagaznieka amortiņi ar spoileri netur viņi-stipri cērtās ciet, beigti arī nav vai tas tā normāli?
Meklējumi pagaidām nesekmīgi, varbūt vnk jaunus vajag uzlikt, jo haubei ka nomainīju cēla labāk kā ar vecajiem reāli pats gandriz no pusatvērta ceļ haubi augša..
e36
autiņš sezonas atklāšanā iepatikās - kā jau visi te slienājās diski
ljooti ok, sedans
ljooti ok, sedans
Mazliet pat labi ka uz gadu pārdevu auto šādus diskus nebūtu iedomājies uzlikt, situācijas kad pie luksafora atver logu un skatās uz diskiem nav retums, nēerti pat paliek..
Jāturpina tik pucēt un pilnveidot!
Jāturpina tik pucēt un pilnveidot!
e36
BM Auto cena Ls42.29/gb540i rakstīja:51242264448
ETK PIE 318IS -610N amortiņš standarts 480N
Man šķiet ka e-parta bija oem virs 30ls
Kkadi pa 16ls gab arī bija, motora pārsegam ne OEM pa 12ls gabalā pirku neko sliktu nevaru teikt.
Kkadi pa 16ls gab arī bija, motora pārsegam ne OEM pa 12ls gabalā pirku neko sliktu nevaru teikt.
e36
Tu negribi vairāk bildes un tādas labākas salikt kāds tagad izskatās?
Es ļoti, ļoti to gribētu izdarīt, un noteikti izdarišu ir pat ideja sarunat čomu ar normālu fočiku, bet esmu diezgan nokrāvies ar darbiem, pat forumu apmekleju darba laikā!
Ja uznaks dulums nākam nedēļ būs bildes, doma bija tik septembra sākumā pieķerties auto..
Ja uznaks dulums nākam nedēļ būs bildes, doma bija tik septembra sākumā pieķerties auto..
e36
yeah, dari tā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13