Aduka_328_kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right
Izskatās tiešām ļoti gaumīgi un zolīdi tagad! interesants krāsas izpildījums un pagaidām nekur neredzēts!
Instagram - Sandis_e36
vajadzēja iečekot klātienē!
Risinājums ļoti interesants!
Risinājums ļoti interesants!
tagad tiešām smuks ritīgi, diski vecie protams man labāk, bet beidzot tie reliņi novākti
p.s.
tā ir plēve?
p.s.
tā ir plēve?
tā ir krāsa un ja cik dzīvē aptaustiits, ieverteets ljooti labi - pats jau tev pateicu ko domaaju...
Ahh, šī ir tā kupeja. Dzīvē jau ar čomiem nospriedām, ka izskatās ļooooooooooti labi
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Paldies par labajiem vārdiem :) Pašam prieks par to kas iznācis no visa- beidzot ir tas fīlings kad ej pie sava auto un nodomā- dēēm, man viņš tiešām patīk..
Reports par visu kas izdarīts būs vēlāk, kad būs bildes utt.
P.s. Paldies Erda par foto :)
Reports par visu kas izdarīts būs vēlāk, kad būs bildes utt.
P.s. Paldies Erda par foto :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
īsti nesaprotu kā ši kupeja nebija TOP3 starp sabalsotajām kupejām
Viena no top kupejām atklāšanā!
Tāpēc, ka nestāvēja pirmajā rindā, vai kaut kur brauktuves malā. Jau kuro gadu tas ir pierādijies, ka cilvēku vairums ir pārāk slinki izstaigāt visu placi.RENIO rakstīja:īsti nesaprotu kā ši kupeja nebija TOP3 starp sabalsotajām kupejām
Par tēmu - krāsa mega kruta
Tieši tā, tāpat kā Tavs krabis RENIO!!RENIO rakstīja:īsti nesaprotu kā ši kupeja nebija TOP3 starp sabalsotajām kupejām
Atpazinu atklāšanā šito pēc numura, izskatījās ļoti labi, kaut kas svaigs!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
stulbi taisīt kopiju
NAV stulbi taisīt vispār kaut ko!
es kko teicu par vispārēju faktu - kā taisīt?
Es vnk izteicu viedokli, ka muļķīgi ir uztaisīt kopiju.
tāpat, kā ar apmīztām kājām krāt naudu uz style 5 vai RS uz e36
Es domaju,ka tas ir viens un tas pats auto uz atklašanas bet izskatas labi
Ko nozīmē kopija?-AF- rakstīja:es kko teicu par vispārēju faktu - kā taisīt?
Pirmāmkārtām - viņam ir pļonka man ir krāsa.. Dzīvē krāsa spēlējas ar gaismu, iekšā ir vizulis un grubulis. Šitam nav nekas tāds- prosta pļonka. Ja ņemam tā- tad katrs kopē no katra- jo līdzīgs apmēram braukā pa ielām.. Tad tāds kā izskatījās man pirms tam - varam teikt - bija kopoja VladiK kupejai,jo redz melna, st 24 utt.
BTW, šo kupeju Auto Exotica pamanīju tikai pēc tam, kad jau biju plānojis par krāsošanu un bija matēts pelēks viens no variantiem.
Bet man nav jātaisnojas kādēļ mana izskatās tā kā izskatās. Man patīk, ir citi kam patīk - ir tādi kuriem atkal čuriņu rausta un kaut kas jāiekomentē lai tik kaut ko iesmirdētu...
Tieši tā Erda- stulbi ir nedarīt neko.
Cienot citus Tu cieni sevi.
Kaut kāds komentārs bezpriģelā, ķipa braucu ar želeju, kas jau vienā cenā ar e36, :kruts:-AF- rakstīja:es kko teicu par vispārēju faktu - kā taisīt?
Tādā gadījumā Tavs auto ir kopija, jo kaut kur arī brauc dirselis, gludeklis e46, ar tiem pašiem ratiem arkās un sarkanu celku lukturos!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Auto izskatās ļoti labi!!!
Es laikam savu auto nekad nepārkrāsošu - nedod dievs, kaut kur kaut kas jau kaut ko līdzīgu būs uztaisījis. Un es negribu braukāt ar kopiju...
Skaista kupeja. Kāpēc spoileri neliki atpakaļ?
Skaista kupeja. Kāpēc spoileri neliki atpakaļ?
NO afterīša: pa 60 EUR paņmšu to kopiju (visa vienos vienīgos kasjakos)Aduks rakstīja:Ko nozīmē kopija?-AF- rakstīja:es kko teicu par vispārēju faktu - kā taisīt?
Pirmāmkārtām - viņam ir pļonka man ir krāsa.. Dzīvē krāsa spēlējas ar gaismu, iekšā ir vizulis un grubulis. Šitam nav nekas tāds- prosta pļonka. Ja ņemam tā- tad katrs kopē no katra- jo līdzīgs apmēram braukā pa ielām.. Tad tāds kā izskatījās man pirms tam - varam teikt - bija kopoja VladiK kupejai,jo redz melna, st 24 utt.
BTW, šo kupeju Auto Exotica pamanīju tikai pēc tam, kad jau biju plānojis par krāsošanu un bija matēts pelēks viens no variantiem.
Bet man nav jātaisnojas kādēļ mana izskatās tā kā izskatās. Man patīk, ir citi kam patīk - ir tādi kuriem atkal čuriņu rausta un kaut kas jāiekomentē lai tik kaut ko iesmirdētu...
Tieši tā Erda- stulbi ir nedarīt neko.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14