Lietie diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 22
- chevron_right
nopirku shodien baltu pastu prieksh aluminija depo,bet baigais mesls.ciets klucis un nevar normali uzklaat vispar,cepjas klaat uzreiz
ar kompatu pa brugji
Centrējošie ? Uzreiz ielas malā nederētu ja montētu virsū ?
ebayaa var nopikt to smeeri kas saucas ,,belgom alu'' taa baigi laba,spidumu atguust,notira netirumus,uzklaj vaska kartu kas mitrumu atgruz kadu laiku un nesamazina spidumu540i rakstīja:Iesakiet līdzekli jau pulētu disku spīduma uzturēšanai, atjaunošanai.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
umontēt vari,nocentrēt nevarēsi attiecīgi vibrēs vissRudziņš rakstīja:Centrējošie ? Uzreiz ielas malā nederētu ja montētu virsū ?
Paldies!..
e36
Kāds nevar atsūtīt link, kādus man vajag ? Nav ne jausmas kā viņi dalās pēc izmēriem ....-tihijs- rakstīja:umontēt vari,nocentrēt nevarēsi attiecīgi vibrēs vissRudziņš rakstīja:Centrējošie ? Uzreiz ielas malā nederētu ja montētu virsū ?
ar ko labāk ņemt nost oem laku no style5(17') ? mans variants ir kkads uzasinats meiselis vai kalts? ko sakat?
Kāds kautko zin par tādu lietu kā "goijas pasta" ? Kā īsti viņu lieto, viņa tak cieta, bet esmu dzirdējis, ka baigi laba esot tieši alumīnija, dzelzs detaļām, bet nezinu kā lietot. Un tas der tikai nekrāsotām/metāliskām virsmām vai arī krāsai?
Labāk jau būs ar kādu krāsas noņēmēju, jo ņemot nost ar kaltu "laku" tur tāpat viss būs slikti.
nu tāpat jau būs jāiet pāri, lai pirms pulēšanas nelīdzenumus izlīdzinātuRuu rakstīja:Labāk jau būs ar kādu krāsas noņēmēju, jo ņemot nost ar kaltu "laku" tur tāpat viss būs slikti.
Goja ir kaa peedeejais posms, kad alumiinijs nopuleets ar smilshpapiiriem (liidz P1000 kaadam vismaz). Njem kaadu vojlaka gabalu, vai vecmammas adiito zekji, sameercee kaadaa benziinaa tupa un patrin to gojas kluci pret to izveeleeto draanu. Tad ar draanu pulee disku.Klibikis rakstīja:Kāds kautko zin par tādu lietu kā "goijas pasta" ? Kā īsti viņu lieto, viņa tak cieta, bet esmu dzirdējis, ka baigi laba esot tieši alumīnija, dzelzs detaļām, bet nezinu kā lietot. Un tas der tikai nekrāsotām/metāliskām virsmām vai arī krāsai?
d[-_-]b
vispar jau vinja ir paredzeta kadam mashinam, kautvai tam pasham urbim, pulejamais lupatas disks, atri griezas, uzkarsee pastu, vinja iekjip ieksaa lupatas diskaa un tad pulee, ar roku tur taa taa tik sanaks, lidz nakamajiem ziemazsvetkiem varei sev davanu uztaisit, ja tagat saksi
...
Nu es nepateicu ka pašu disku var uz kkā (kaut vai uz pacelta autiņa) griest! :)
d[-_-]b
Plauktu diskiem ir redzets ka pulē uz pacelaju ieliek atruma lai disks griežas
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
nee nee, es runaju par pastu,325 BMW rakstīja:Nu es nepateicu ka pašu disku var uz kkā (kaut vai uz pacelta autiņa) griest! :)
vinja smuki iekust lupatinjaa ja lupatinjs silts vai ari tiek izmantots kads mehanisks pulejamais vasi tamlidziga ierice. vienk villeni parivejot bus kads laiks japavada darbojoties
piekdienas vakars
...
Nu varbūt, vnk man tā sakarsēt nesanāca. Drīzāk sāka pie diska piecepties klāt. Vieglāk bija taj pašā benzīnā pamērcēt un patrīt pret to gojas kluci lieko reizi. Itkā uz priekšu gāja ok (protams, ka bija izieti visi posmi ar smilshpapīriem, nevis tā ka pēc P80 uzreiz ar goju sākt) :)
d[-_-]b
Nu jopcik,es tak rakstīju,ka nenāk uz e39 R15 diski ST5, ja ET ir 20, tad no E34, E39 bija R 16. Un tie kas ir bildē ir no E34. Nu vienīgais tiem diskiem R15 var būt ir izvirpoti centri priekš E39 un tāpēc Tev saka,ka no e39.Rudziņš rakstīja:Ar mani lieta tāda, ka man piedāvā diskus no e39, style 5, r15. Man viņi derēs, vai tad e39 nav centrs lielāks ? ?
Patreiz šie diski stāv uz e46...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …