e36.lv 2013. gada sezonas noslēgums 15.09.2013.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right
Jā,izskatās ch. kupeju nav žēlojis
Ja kādam ir bildes ar manu mašīnu, lūdzu atsūtiet.
Sarkans ar sarūsinātu spārnu, vnz GT-5999.
Sarkans ar sarūsinātu spārnu, vnz GT-5999.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
mathias rakstīja:sezona noslēgta jāsāk gatavoties atklāšanai!!
Vēl jau Zelta Rudens kur atkal visi pucēs autiņus, protams ja būs organizēts pasākums...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Protams, ka arī "zelta rudenim" jānotiek!
Pat mana peža kadrā tikusi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nevarēju tādu kadru laist garāmOrkaans rakstīja:Pat mana peža kadrā tikusi
Mana sezona 24/7/356mathias rakstīja:sezona noslēgta jāsāk gatavoties atklāšanai!!
Tiiri smuka bilde sanākusi!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ceru, ka vismaz juties neērti ar nemašīnu ierodoties?Orkaans rakstīja:Pat mana peža kadrā tikusi
Es kaut arii bez BMW ,bet tomēr ierados neviss ,kaa daudzi e36 īpašnieki Galvenais ,kas tev sirdii neviss zem pakaljas
Bilde ir sanākusi kā uz pārdošanuOrkaans rakstīja:Tiiri smuka bilde sanākusi!
Tā ir zīme
Es atvainojos priekšniek, bet man darbs ir svarīgāks par tusiņu ar čomiem.Orkaans rakstīja:Es kaut arii bez BMW ,bet tomēr ierados neviss ,kaa daudzi e36 īpašnieki Galvenais ,kas tev sirdii neviss zem pakaljas
Labi, labi, es eju nokaunēties stūrītī ar solījumiem, ka labošos nākamsezon...Orkaans rakstīja:Es kaut arii bez BMW ,bet tomēr ierados neviss ,kaa daudzi e36 īpašnieki Galvenais ,kas tev sirdii neviss zem pakaljas
Dodiet vēl bildes...
RF niku nomainiijis bet raksturs ta nemainaas! Par tevi sheit runa negaaja ,taa kaa vari guleet mieriigi!
tā arī nesapratu kas bija tā sezona ko te atlāj un noslēdz
kurš no klauniem ir RF_ ?Orkaans rakstīja:RF niku nomainiijis bet raksturs ta nemainaas! Par tevi sheit runa negaaja ,taa kaa vari guleet mieriigi!
V1beta
drīzāk pasākumam vajadzēja nosaukumu Vasaras sezonas noslēgums 2013
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Skatījos, ka daudzi bildē lielajā līkumā. Vai ir kāds arī no šejienes? Labprāt apskatītu bildes
kautkādas 'trīcošu roku'' bildes un video no manis http://foto2.inbox.lv/burbulis001/Noslegums-e36-lve
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right