aigarzzz jaunais melniitis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Man vienīgam sāk rādīties Erda auto ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nēnu es nopietni.
Jāuzliek wannaby M moldingi/spoguļi , resnās nāsis un viss.
Jāuzliek wannaby M moldingi/spoguļi , resnās nāsis un viss.
Met mieru zuze!
Skaists auto!
Skaists auto!
Bet nu būtu takš labāk ne ?
Erdam jau auto arī konča. Būtu divas gandrīz vienādas.
I izbraucienos varētu stāvēt blakus.
edit; iedomājies ja mēs visi uztaisītu vienādu visi. Būtu sekta
Erdam jau auto arī konča. Būtu divas gandrīz vienādas.
I izbraucienos varētu stāvēt blakus.
edit; iedomājies ja mēs visi uztaisītu vienādu visi. Būtu sekta
zuze bez M detalajam ari auto var izsktaties labi
uz doto mirkli ir ok izskatigs auto
uz doto mirkli ir ok izskatigs auto
Instagram INDIGAIS
Es zinu ka stocks arī ir ļoti smuks,bet es ar grūtībām forumā redzu stockus vai ne M auto. Piedod es vienkārši neredzu. Ir nomākts ar Miniekiem cik esmu redzējis.
Tak nepievēršat viņam uzmanību, tas sen skaidrs, ka Zuze pīpē kaut kādu vecu nonēsātu zeķi, dēļ kā arī viņa gatera mīlestība aug.
aigarzzz normāls pipars, izslimojis numuru sānā un citas herņas, top normāls un smuks auto. Viss notiek tā kā tam jānotiek
aigarzzz normāls pipars, izslimojis numuru sānā un citas herņas, top normāls un smuks auto. Viss notiek tā kā tam jānotiek
aigarzzz diezvai, ka bij slims ar to un neko viņš neizslimoja, vnk sagribējās pārmaiņas
Protams tagad ir daudz zolīdāks skats, bet ir jau atkal sava veida problēma, jādabon kautkādā veidā vel zemāk, jo mana žurkulēna klātbūtne, melnīti padara par mazas klases džīpu
Protams tagad ir daudz zolīdāks skats, bet ir jau atkal sava veida problēma, jādabon kautkādā veidā vel zemāk, jo mana žurkulēna klātbūtne, melnīti padara par mazas klases džīpu
pfff, pacels tavējo augstāk.. bet ja nopietni, tad zemāk nebūs un tu zini kāpēc... pirmkārt sedana mūžīgā problēma ar grīdas lanžeroniem un nē, negriezīšu es viņus, apskati man tomēr vajag, būtu kupeja, būtu vienkāršāk. otrkārt, tu zini, ka ne es viens ar viņu braucu varbūt vienīgi būs mazliet zemākas mizas priekšā, tas arī viss ja kādreiz būs otra mašīna, tad šo sēdinās vēl, ja ne, tad ne... samierinietiesRVS rakstīja:aigarzzz diezvai, ka bij slims ar to un neko viņš neizslimoja, vnk sagribējās pārmaiņas
un zuze, nezinu kas un ko tev atgādina, bet nevienam pakaļ neskrienu, taisu pats ko gribu un kā gribu...
p.s. varbūt kāds var piedāvāt riepu pāri bez bumbuļiem un tā lai vēl diegi nelien ārā. vēlamais izmērs 185/50/16. 185/45/16 vai 195/45/16 ?
p.s. varbūt kāds var piedāvāt riepu pāri bez bumbuļiem un tā lai vēl diegi nelien ārā. vēlamais izmērs 185/50/16. 185/45/16 vai 195/45/16 ?
Jā tā viņš ir, neēsam jau vel salīdzinājuši pēc lanžeroniem, viss var būt, ka tavs tai vietā ir arī zemāksaigarzzz rakstīja:pfff, pacels tavējo augstāk.. bet ja nopietni, tad zemāk nebūs un tu zini kāpēc... pirmkārt sedana mūžīgā problēma ar grīdas lanžeroniem un nē, negriezīšu es viņus, apskati man tomēr vajag, būtu kupeja, būtu vienkāršāk. otrkārt, tu zini, ka ne es viens ar viņu braucu varbūt vienīgi būs mazliet zemākas mizas priekšā, tas arī viss ja kādreiz būs otra mašīna, tad šo sēdinās vēl, ja ne, tad ne... samierinietiesRVS rakstīja:aigarzzz diezvai, ka bij slims ar to un neko viņš neizslimoja, vnk sagribējās pārmaiņas
Bet tā saprotu tevi.
Varat kāds izskaidrot, kas ar tiem sedana lonžeroniem?
lielāki (lasīt zemāki) nekā kupejai... nezinu kā tev vēl izskaidrot, redzētu tu no apakšas sedanu un kupeju, saprastuBLINGZ rakstīja:Varat kāds izskaidrot, kas ar tiem sedana lonžeroniem?
vienam erdas auto atgādina, citam ciprusa!
krustojums /erda rakstīja:vienam erdas auto atgādina, citam ciprusa!
toties man pašam gan neko neatgādina, viss ir paša domu gājiens un izpildījums... necenšos nevienam līdzināties
bmw liekam malā, iedzeram un atslābstam- piektdiena
bmw liekam malā, iedzeram un atslābstam- piektdiena
Te nekas neko neatgādina, viss labi
ak jā, pie padarītajiem darbiem- priekšā uzliktas 195/45 mizas un 195/50, kuras tur dzīvoja iepriekš tagad ir uzliktas aizmugurē, diezgan jautri ar matu lakas palīdzību bij viņas dabūt uz 9j diskiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right