Gan4a`s Avus Blau 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 15
- chevron_right
205/45,priekšā 205/40
Bija doma likt arī aizmugurē 205/40,bet labi izskatas arī ar 205/45
Bija doma likt arī aizmugurē 205/40,bet labi izskatas arī ar 205/45
Tagad tiešām ideāls
P.s. Dzīvē izskatās vēl krutāk.
P.s. Dzīvē izskatās vēl krutāk.
perfekti, neko pielikt, neko atnemt
Tā jau glīts, bet prasās kaut ko vēl pielikt
tagad ļoti labi!
Kā tev ar riepu strīķēšanos aizmugurē?
Kā tev ar riepu strīķēšanos aizmugurē?
Mūziku skaļāk pagriež un nekādu problēmu.
Renio,ar riepu striķešanu nekadas problemas nav,jau Vacijā arkas no iekšpuses izvalceti
Inhus,piemēram? vienigais,neatteiktos no gt spoilera parejais vizuali viss ka es velos
Inhus,piemēram? vienigais,neatteiktos no gt spoilera parejais vizuali viss ka es velos
Saper
žēl ka agrāk kkādam userim pārdevu pilnībā jaunu GT spoilera repliku būtu tev tgd pārdevis
Pasūtījis būtu vēl šos gt spoilera paaugstinājumus un tad tiešām būtu viss super
žēl ka agrāk kkādam userim pārdevu pilnībā jaunu GT spoilera repliku būtu tev tgd pārdevis
Pasūtījis būtu vēl šos gt spoilera paaugstinājumus un tad tiešām būtu viss super
Ta replika kaut ka atšķiras no oriģinala izskates ziņa? vai tikai materials viņiem atšķiras?
Ja zin var pamanit uz aci atskiribu, bet piedodiet, atvainojiet, bet lai tik astronomisku ciparu maksatu par OEM spoileri, paldies ne, un pietiks ar repliku. Nepagarina man kraanu tas ka apaksa uzspiests BMW logo un serijas nr.
Lai nav pilnigs offtopic, masina vienkarsi bobma.. Diski bomba.. Ja vel uzliktu gt spoileri - vispar butu sex. Vienigi man gan sim skiet ka labak butu zemais GT nevis LTW
Lai nav pilnigs offtopic, masina vienkarsi bobma.. Diski bomba.. Ja vel uzliktu gt spoileri - vispar butu sex. Vienigi man gan sim skiet ka labak butu zemais GT nevis LTW
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Visi pēdējā laikā safanojušies par tiem spoileriem. Tikai kāda jēga no tā spolera uz pārsēdinātiem auto?
orginals droshvien ka ir no lapa plastmasa/gumijas, man replika bij vairak no stiklskiedras taisita.gan4a rakstīja:Ta replika kaut ka atšķiras no oriģinala izskates ziņa? vai tikai materials viņiem atšķiras?
kaa tas ir kada jeega no ta spoilera uz sedinata auto?yanks rakstīja:Visi pēdējā laikā safanojušies par tiem spoileriem. Tikai kāda jēga no tā spolera uz pārsēdinātiem auto?
jaliek uz paugstinatiem tikai
Instagram INDIGAIS
tāda ka par 15 km/h ātrāk tāpat nevar pabraukt jo jāuzmanās no katras grambas uz ceļa.
kartejais
ko tu satraucies vai tad tev jabrauc ar taadu?
un tos spoilerus vairak liek prieks izskata nevis baigaas tur airodinamikas
ko tu satraucies vai tad tev jabrauc ar taadu?
un tos spoilerus vairak liek prieks izskata nevis baigaas tur airodinamikas
Instagram INDIGAIS
a ko tu satraucies par manu komentu? vai es tev spoileri nost laužu?
Un ja neliek priekš paredzētā mērķa, tad tas paaugstinātais variants priekš e36 pilnīgi nepiestāv.
Un ja neliek priekš paredzētā mērķa, tad tas paaugstinātais variants priekš e36 pilnīgi nepiestāv.
+
Njā, nesafis auto! Tas augstais bildēs toč ir galīgi garām. Hz, kā izskatītos tāds solīds ar to zemo variantu.
Njā, nesafis auto! Tas augstais bildēs toč ir galīgi garām. Hz, kā izskatītos tāds solīds ar to zemo variantu.
Tiešam nenāk ne prātā ka izskatās zemais GT spoileris uz zolīda sedana.. ..
Vai ir starpība aerodinamikā, hvz kā atvilku iepriekš tā atvelku tagad, jāiedot STIGAM, lai testē...
Pacietīgi meklējot var atrast arī nedārgu oem spoileri , Ap 250EUR ar vissu krāšošanu man izmaksāja, šadam tip top autiņam vajadzētu pacensties uzlikt oem - mans subjektīvais viedoklis...
Vai ir starpība aerodinamikā, hvz kā atvilku iepriekš tā atvelku tagad, jāiedot STIGAM, lai testē...
Pacietīgi meklējot var atrast arī nedārgu oem spoileri , Ap 250EUR ar vissu krāšošanu man izmaksāja, šadam tip top autiņam vajadzētu pacensties uzlikt oem - mans subjektīvais viedoklis...
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …