Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 30
- chevron_right
Stikli nekur neuzradaas?
Man vel 2 menesus katraa suuksanas reizee kkur kaads paraadijaas
ar tikko pāris krītiņus pie šitā auto iekš ViA stāvlaukuma redzēju. Auto smuks. Sievietei gan vēl pīpēt jāmācās
shoreiz tika iztiiriiti beidzot visi stikli!matissc rakstīja:Stikli nekur neuzradaas?
Sievietem vispar nav jaapiipee!yanks rakstīja:ar tikko pāris krītiņus pie šitā auto iekš ViA stāvlaukuma redzēju. Auto smuks. Sievietei gan vēl pīpēt jāmācās
Instagram - Sandis_e36
Shiis bildes ir vakar vakaraa tapushas ar diezgan labu ziepju trauku.. ar bilzhu kvalitati un tuninga pakalpojumiem speciali neko nedariju,lai ir kaut cik kaa dziivee!
Uz nakosh nedeljas beigam ir sarunata fotosessija,liidz tam laikam,vel bus jasadara visadi siikumi,kaa Jaanoregulee haube,jauzliek loga gumija,janosedina purns,jauzliek Bmw embleema,jaaiziet TA!
Uz nakosh nedeljas beigam ir sarunata fotosessija,liidz tam laikam,vel bus jasadara visadi siikumi,kaa Jaanoregulee haube,jauzliek loga gumija,janosedina purns,jauzliek Bmw embleema,jaaiziet TA!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Jaa, purnu prasaas daudz zemaak :)
Zinu,zinu - pasham riebjas skatities uz purnu,ka vins ir dzips!matissc rakstīja:Jaa, purnu prasaas daudz zemaak :)
Instagram - Sandis_e36
Nice!
Visulaiku pa viniem domaju,bet sobrid tas nav galvenais!Nixon rakstīja:Par flančiem neesi domājis?
Instagram - Sandis_e36
Tur tev taisniiba! man vispar ieteica visus likt 10mm,bet parcik man chomam ir 2x 20mm un 2x 16mm,tad ir doma tadus uzlikt un apskatities kaa izskatas un uzvedas mashina uz celja!Nixon rakstīja:Tas labi... Domāju, ka pārāk lielu šeit nemaz nevajag.
Instagram - Sandis_e36
Kaads Foto arii kustiibaa!
Instagram - Sandis_e36
glliits auto, tik tiesham gliits :)
Vakar ieliktas aizmugurejas lampas ar rizikiem-gribejaas kadas parmainjas!un kartigi atkal sapucets!
Instagram - Sandis_e36
Pat labi izskatās rižiki
Sodien izieta TA! ar paaris vieniniekiem,protams,ka bez vieniniekiem Valmieras TA iziet nav iespejams.. un uzliktas aizmuguree jaunas gumijas 215/45 ,ar shitam riepam vismaz var pabraukt,jo 205/40 nu galigi pa Lv celjiem nav piemerotas,ja nu vienigais ar izplanotu marsrutu! priekshaa sonedelj arii planojams ir uzlikt augstakas gumijas un tad sasedinaat!
Un janu kadam ir veleshanas tikt pie vel braucamam 205/40 (4-5mm) riepam tad PM.
Un janu kadam ir veleshanas tikt pie vel braucamam 205/40 (4-5mm) riepam tad PM.
Instagram - Sandis_e36
Apsveicu ar nakljeni!
Paldies,paldies vecais!SmXpress rakstīja:Apsveicu ar nakljeni!
Instagram - Sandis_e36
Ar motoru kkas ir darits?
Jaa,ellu vairs nerij!mobbfigga rakstīja:Ar motoru kkas ir darits?
Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …