E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 91
- chevron_right
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Paklajs nesanaca ta ka Gribeju jo konkreti mitrs un auksts bija kad to dariju.
Bet nu ar 4tram bundzam to var izdariit lai izskatitos ok
Bet nu ar 4tram bundzam to var izdariit lai izskatitos ok
Instagram INDIGAIS
To elkoņa balstu arī pie reizes varēji nokrāsotu.
Bet tā sēdekļi ir
Bet tā sēdekļi ir
To es nekrasosu jo tad bus pa daudz jau dzeltenais un orgjinali ari BMW naak krasots salons sada krasa tik cik man ir sedeklji un apsifkam vidi
Instagram INDIGAIS
kaa jau teicu, reali smuki, cerams es uz vasaras lielo sabraucienu busu sakopis savu auto, lai nebutu jakaunas tev blakus staavet
...
Paldies. Man vel ljoti tals celjs ejams lidz normala paskata auto bet tavs buus mehaniski viss perfektakais irija tocna
Instagram INDIGAIS
Tātad sanā, ka pusei foruma būtu jākaunāsArmando rakstīja:kaa jau teicu, reali smuki, cerams es uz vasaras lielo sabraucienu busu sakopis savu auto, lai nebutu jakaunas tev blakus staavet
Taburetes
Sodien aizvedu savu Frankensteinu nomazgaties
[attachment=2]ImageUploadedByTapatalk1391780585.769636.jpg[/attachmen]Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis aivis328 - 07 Feb 2014, 16:10, kopā labots 2 reizes.
Instagram INDIGAIS
Salons
Kas tev ar jumtu,vai vienkarši nav līdz galam aizvērts?
Kas tev ar jumtu,vai vienkarši nav līdz galam aizvērts?
Man vinjs elektriski pagaidaam nelaizas uz leju es vinju laizu manuali un tad paliek tas vaks valja jo ir atslegti tie kas vinju pievelk ciet. Karoc kautka taa
Instagram INDIGAIS
Dienas gaismā salons izskatās vel labāk.. gaišāks!
Bet vienīgais, kas ne pārāk, tās melnās aizmugures vaderiem.. smukāk, man liekas, būtu salona krāsā..
Bet vienīgais, kas ne pārāk, tās melnās aizmugures vaderiem.. smukāk, man liekas, būtu salona krāsā..
Beautiful Mechanical Wonder
es tev varu pateikt kaa restarteet to jumtu ,lai vins atkal saaktu straadaat,tad sanaak kad tu izraveeji salonu tad tu noraaavi to kloki zem aizmugures sedekla utt
ja vajag info pa jumtu es varu iedot....
ja vajag info pa jumtu es varu iedot....
Ja man motori tagad ir nonjemti nost ne pa visam bet ataakjeti nost lai var manuali nolaist
Aizsutiju tev pm jau :)
Aizsutiju tev pm jau :)
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12