Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 32
- chevron_right
Šodien redzēts braucot ārā no Bāzes. Dzīvē ir voooouuuuuu
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
paldies! pasham arii karsts tek...
pedejie snapi pirms disku kraasu mainjas, ka ari vecajam iegadati jauni bbs reps... shogad kjiinas gads
pedejie snapi pirms disku kraasu mainjas, ka ari vecajam iegadati jauni bbs reps... shogad kjiinas gads
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kkad gribetos r18 j8 j9 uzlikt uz e36 paskatiitiea kas bus!!! :) eu bet mes varam uzlikt un paskatiities kas bus!
man notecēja
uz e90 liksi?
gribu redzet bildi
gribu redzet bildi
viikendaa likshu virsuu, iemetiishu bildes, bet vel tiks krasots arii centrs pelekserda rakstīja:uz e90 liksi?
gribu redzet bildi
Šodien apskatīts no abām pusēm un pie reizes arī Harijs Vorza-Dārgais kupeja. Diski izskatās ļoti labi un sagāzums arī labs. Un Bērzkroga staķikā slīpi iet nav labi.
mana topika var atrast vienreiz bija viens e36 325 cabrio ar BBS LM 8x19 un viens e36 318is ar 8x18 bbs lmHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Kkad gribetos r18 j8 j9 uzlikt uz e36 paskatiitiea kas bus!!! :) eu bet mes varam uzlikt un paskatiities kas bus!
Instagram INDIGAIS
diski ka tev cik noprotu , riepu izmeri virsu siem ir
205/40/17 on 9j , back 215/35/17 on 10j tiri zolidi istas
ir labi, man prieksa ir 205/40 , aizmugure ir 215/40, ari viss okLAKIKS rakstīja:diski ka tev cik noprotu , riepu izmeri virsu siem ir
tevi esmu manijis mezciema pie JAP vactory. nu nevar but ka es sajauktu,jo dzive skats ir loti mitrs.
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Paaldies, vajag vel mitraaku dabuutthejudge rakstīja:tevi esmu manijis mezciema pie JAP vactory. nu nevar but ka es sajauktu,jo dzive skats ir loti mitrs.
Jagaida kamer diski sakrasosies
Ievērtēju vakar alfas stajankā, reāli viss pa smuko, diski
Tik centriņiem gan prasās bbs uzlīme
Paldies, buus buus, viss buus!edzis rakstīja:Ievērtēju vakar alfas stajankā, reāli viss pa smuko, diski
sievietei arii kkas janopeek shomenes
Sievietei smuki iepakotā kastītē vajag uzdāvināt bbs centriņu uzlīmes
ha ha haHoodieBro rakstīja:Sievietei smuki iepakotā kastītē vajag uzdāvināt bbs centriņu uzlīmes
Skruve uz masinu! Gaidu foto
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11