Skudraa 320i Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Ar samīztajiem it kā skati nevarot iziet, tāpēc no tālajiem noplēsu, bet miglas iemetu bagāžniekā. Īsti nezinu, vai dzeltenie lukturi atgriezīsies. Iespējams, taisīšu ko citādāk.
Un tā kā redzēju ar kādu sēdinājumu lietotājs Alps tika skatei cauri, tad domāju, ka ar manējo nebūs problēmu.
Un tā kā redzēju ar kādu sēdinājumu lietotājs Alps tika skatei cauri, tad domāju, ka ar manējo nebūs problēmu.
Brīnums ka izpūtēja db nemērīja.
Apsveiciens ar 0. Laikam tiešām ļoti labs inspektors pagadījies.
Šonedēļ darba bulku vāģim arī izgāja skati ar nulli. Bijām dikti izbrīnīti.
Apsveiciens ar 0. Laikam tiešām ļoti labs inspektors pagadījies.
Šonedēļ darba bulku vāģim arī izgāja skati ar nulli. Bijām dikti izbrīnīti.
Kāds laiks jau pagājis, kopš nekas nav rakstīts.
Pa šo laiku šis tas sadarīts.
*** uzliktas ziemas riepas uz r15 metāla diskiem un pacelts augšā (tagad auto izskatās pēc paša parastākā stock'a);
*** nomainīts salona gaisa filtrs, eļļas filtrs, gaisa filtrs, degvielas filtrs;
*** nomainīta eļļa 5w40 Leichtlauf LIQUI MOLY;
*** nomainīta gaisa lufta; tosola truba un ieliets jauns tosols.
Pa ziemu plāni lieli, galvenie ir uzturēt auto labā stāvoklī, sadarīt kaut ko ar diskiem. Un uz nākamo sezonu dabūt auto tuvāk zemei ar zemākām riepām. Tāpēc meklēju 195/45 R17 riepas.
Paldies par uzmanību.
Pa šo laiku šis tas sadarīts.
*** uzliktas ziemas riepas uz r15 metāla diskiem un pacelts augšā (tagad auto izskatās pēc paša parastākā stock'a);
*** nomainīts salona gaisa filtrs, eļļas filtrs, gaisa filtrs, degvielas filtrs;
*** nomainīta eļļa 5w40 Leichtlauf LIQUI MOLY;
*** nomainīta gaisa lufta; tosola truba un ieliets jauns tosols.
Pa ziemu plāni lieli, galvenie ir uzturēt auto labā stāvoklī, sadarīt kaut ko ar diskiem. Un uz nākamo sezonu dabūt auto tuvāk zemei ar zemākām riepām. Tāpēc meklēju 195/45 R17 riepas.
Paldies par uzmanību.
Iemet kādu bildi kā ir tagad
Savādāk tikai ar literatūru nav interesanti
Savādāk tikai ar literatūru nav interesanti
par to "vēl zemāk pie zemes"- tas ir slimi, bet man patīk, ka tik pašam ar tādui kārtingu nav jāvelkas!
Redzēju tavu drapaku pie siikā, tiešām, uzmanību nepievērš vispār!
Redzēju tavu drapaku pie siikā, tiešām, uzmanību nepievērš vispār!
Gluži manas domas. Man arī patīk auto, kas pat sērkociņu kastītei nevar pāri pārbraukt, bet pats ar tādu gan negribētu čučināterda rakstīja:par to "vēl zemāk pie zemes"- tas ir slimi, bet man patīk, ka tik pašam ar tādui kārtingu nav jāvelkas!
Nu jā bet redz tas cilvēks to e36 varbūt, tāpat kā es, neuztver par baigo pārvietošanās līdzekli.. bet vairāk kā aizraušanās.. savādāk viņš ir tīri neinteresants tas auto ne šis ne tas tad nav
skudraa kāds tev izpūtejs? sodien neveiksīmi,man 2vnieks par troksni parvērtās par 2nieku,ka nevar atgāzes nomērit
Man laikam kaut kas līdzīgs. Lūk šāds FK brīnums:
Bildes ar auto pašreizējo izskatu nav, neesmu fočējis. Tāpat tur nav ko redzēt Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu un ar šito brīnumu skatē tiec cauri ja? :) Nav baigais trobelis?
Es tiku. Atgāzes nomērīja un pa troksni neko neteica. Nu nekāds klusais jau nav, bet īpaši skaļs arī nav.
Reku šāds pats ir lietotājam Rews un skan šādi:
Reku šāds pats ir lietotājam Rews un skan šādi:
man liekas Rews buus nikns par šo video
Man piebilda par pūtēju
Nēē tur es toč biju pēc 8 aliem
Sameklēšu velvienu, tas bija labāks.
Nēē tur es toč biju pēc 8 aliem
Sameklēšu velvienu, tas bija labāks.
A kā ir ar salonu? Salonā baigi nedūc ausīs aizmugurē sēdošajiem un pašam?
Varētu vnk iecelt tādu, bet negribu, lai pēc 2h brauciena ausis dūc
Varētu vnk iecelt tādu, bet negribu, lai pēc 2h brauciena ausis dūc
Tik traki nav, bet man par skaļu.
Varbūt zināt ko ieteikt? Kādu bunduli konkrēti, lai tonis būtu, bet salonā drusku tik jūt
Man tai melnajai kupejai G-power bija ideāls, āra skaņa laba, bet salona vsp gandrīz nekā.. tik jūt, ka dūc pātikami bet velns sazin kur lai tieši tādu G-power izrauju - varbūt ir kādi normāli remusi or smth?
Man tai melnajai kupejai G-power bija ideāls, āra skaņa laba, bet salona vsp gandrīz nekā.. tik jūt, ka dūc pātikami bet velns sazin kur lai tieši tādu G-power izrauju - varbūt ir kādi normāli remusi or smth?
Ruu kupejai bija ļoti forša skaņa. Ja atminos bija Remus, ko no dogMas dabūja
Bundulis bija no 2.8 (atrestaurēts), REMUS bija tikai uzgaļi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right