E36 330 (ex 320) || jaaniskal
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 23
- chevron_right
Kaut kā neveicās man baigiElvijsR rakstīja:Njām.... Pats debīlākais ,ka sadirsti pulētie plaukti... Kur tādi dauņi dzimst.
Moš pa ziemu jāmet miers tačkai, jāliek garāžā un jābraukā kā mirstīgam cilvēkam. Pa to laiku varbūt var mēģināt atrast dzinēja swapu un tā :)
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
bāc, pirmo reizi kko tādu redzu
Man arī pirmā saskarsme ar tādām hu*ņāmPjērs rakstīja:bāc, pirmo reizi kko tādu redzu
Varbūt tagad visiem jāsāk uzmanīties...
Vēl aizvakar braucu garām, skatos un nevaru saprast vienā pusē sarkani, otrā tumši, domāju wtf ;D
Bet cik esmu redzējis Tev jau viņa pie žoga stāv un tur nav dižu problēmu pāri tikt..
Bet cik esmu redzējis Tev jau viņa pie žoga stāv un tur nav dižu problēmu pāri tikt..
Nu labi, pie žoga ta pie žoga. Bet cik ļoti cilvēkam ir jāgrib ieriebt man, lai līstu pāri žogam stajankā, kur ir pilns ar kamēram un blabla. Tā ir vieta, kur es vismazāk domāju, ka tas notika. Drīzāk kaut kur centrā...
Man pie mājas noskrūvēja spīdīgos ventīļa nipeļus, nozaga vienu LV karoga lentiņu ,kas āp spoguli un nolaida riepu. Viss šofera pusē.
A man krānu pasažiera pusēElvijsR rakstīja:Man pie mājas noskrūvēja spīdīgos ventīļa nipeļus, nozaga vienu LV karoga lentiņu ,kas āp spoguli un nolaida riepu. Viss šofera pusē.
EDIT: Vismaz zini, ka patrioti! Vai tieši otrādi - nepatiki tu ar saviem karodziņiem
Teicu kad 646 palidzes
Nu labi ,ka vismaz nesit ārā logus, jo nu salonā arī ir lv krāsas, pie spoguļa, armijas tas lipeklis ar uzrakstu Latvija, tad lentiņa , parasti kkkur uz beņķiem vel mētājas LV loga karodziņš, ko nu parasti ,kad lieku nost auto ielieku salonā, lai neizdomā kāds nolauzstjaaniskal rakstīja:A man krānu pasažiera pusēElvijsR rakstīja:Man pie mājas noskrūvēja spīdīgos ventīļa nipeļus, nozaga vienu LV karoga lentiņu ,kas āp spoguli un nolaida riepu. Viss šofera pusē.
EDIT: Vismaz zini, ka patrioti! Vai tieši otrādi - nepatiki tu ar saviem karodziņiem
Salīdzinoši pat viegli nāk nost. Tiesa, vajag daudz lupatiņas un arī pacietībaszurkae36 rakstīja:Teicu kad 646 palidzes
Paldies anyways!
Vispār pēdējā laikā sāk atkal aktīvi uzdarboties kaut kādi gopņiki. Pie tam reāli žurkas apzog. Vienkārši kāds sakars? Ahujenna daudz piķis par tām nāsim vai pavarotiem. Vai par karodziņu! Vai vienkārši kāds "pieduras"...ElvijsR rakstīja:Nu labi ,ka vismaz nesit ārā logus, jo nu salonā arī ir lv krāsas, pie spoguļa, armijas tas lipeklis ar uzrakstu Latvija, tad lentiņa , parasti kkkur uz beņķiem vel mētājas LV loga karodziņš, ko nu parasti ,kad lieku nost auto ielieku salonā, lai neizdomā kāds nolauzstjaaniskal rakstīja:A man krānu pasažiera pusēElvijsR rakstīja:Man pie mājas noskrūvēja spīdīgos ventīļa nipeļus, nozaga vienu LV karoga lentiņu ,kas āp spoguli un nolaida riepu. Viss šofera pusē.
Tas nav piedūriens, tas ir dalbajobizms, par ko reāli jāsit, jo diemžēl likumdošana ir diezgan bezspēcīga, bet nu forši ,ka krāsa nonāca nost un nav liela skāde bet tāpat meklē vai nu r17 vai citā tonī tos centrus un + BMW bļembas
Ierunajaties par gopnikiem pilnīgi bail palika kā m bamperu kāds neaiztiep prom
Šādos brīžos priecājos, ka nedzīvoju Rīgā un auto stāv pie mājas sētas.
646, laba manta jā, sīkās rievas ērti iztīrīt ar zobu birsti
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Man tik M moudlingus nogopīja pirms laika, tā kā čillzurkae36 rakstīja:Ierunajaties par gopnikiem pilnīgi bail palika kā m bamperu kāds neaiztiep prom
Nu jā, bet es šaubos, ka kāds gopī lai tirgotu vai liktu sev. Tas tiešām liekās, ka kādam vienkārši nav ko darīt un tā vien prasās uzšaut. Bet nu kāda gan tam nozīme, kādiem mērķiem to dara. Lohi paliek lohi.ElvijsR rakstīja:Tas nav piedūriens, tas ir dalbajobizms, par ko reāli jāsit, jo diemžēl likumdošana ir diezgan bezspēcīga, bet nu forši ,ka krāsa nonāca nost un nav liela skāde bet tāpat meklē vai nu r17 vai citā tonī tos centrus un + BMW bļembas
Nopirku mazu otiņu šim pasākumam, tikai jāsaņemas pieķerties klāt tik cītīgai tīrīšanai!Linda rakstīja:Šādos brīžos priecājos, ka nedzīvoju Rīgā un auto stāv pie mājas sētas.
Jāiekakā kaut kas, lai topiks nenogrimst galīgi...
Šodien izskatās, ka esmu beidzot nolēmis savējo arī "ieziemot". Nu noparkoju vismaz pie garāžas, lai lieki negribās braukāties Jāsāk krāt nauda un iegādāties lietas jaunai sezonai. Vienkārši pie šāda lēmuma nonācu dažādu apstākļu sakrišanas dēļ. Apvienot želejnieku ar ziemas miskasti ir diezgan grūti. Šobrīd jau velk uz tā otra varianta pusi, haha
Anyways, gribēju tikai pateikt dziļu domu, ko šodien izdomāju - jo vairāk tu domā, ka pilnāka tā žurka kļūst, jo vairāk tu saproti, ka ņi*uja. Tik daudzus sīkumus vēl gribētos sadarīt, ko arī centīšos pa ziemu izdarīt. Noteikti, ka vēlāk jau sākšu spamot par to, kas notiek.
P.S. Ja kādam sagribās manus sarkanos diskus - bliez pa pogām! Izskatās, ka tie iet uz tirgošanu. Par cenām utt. privāti :)
Šodien izskatās, ka esmu beidzot nolēmis savējo arī "ieziemot". Nu noparkoju vismaz pie garāžas, lai lieki negribās braukāties Jāsāk krāt nauda un iegādāties lietas jaunai sezonai. Vienkārši pie šāda lēmuma nonācu dažādu apstākļu sakrišanas dēļ. Apvienot želejnieku ar ziemas miskasti ir diezgan grūti. Šobrīd jau velk uz tā otra varianta pusi, haha
Anyways, gribēju tikai pateikt dziļu domu, ko šodien izdomāju - jo vairāk tu domā, ka pilnāka tā žurka kļūst, jo vairāk tu saproti, ka ņi*uja. Tik daudzus sīkumus vēl gribētos sadarīt, ko arī centīšos pa ziemu izdarīt. Noteikti, ka vēlāk jau sākšu spamot par to, kas notiek.
P.S. Ja kādam sagribās manus sarkanos diskus - bliez pa pogām! Izskatās, ka tie iet uz tirgošanu. Par cenām utt. privāti :)
Kādi plāni ir padomā?
Plāni daudz. No viena laikam tomēr atmetos.Riks* rakstīja:Kādi plāni ir padomā?
Gribēju ielikt sev aizmugurē plauktu ar saulessargu un stopņiku, bet sapratu, ka vairāk čakars nekā prieks. Man tāpat ir tonēti logi, tā kā nav īsti vajadzīgs saulessargs, un kur nu vēl redzēt stopņiku caur to.
Pagaidām aktuālā ideja ir ielikt aizmugurē elektro lodziņus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13