Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 68
- chevron_right
tu ņēmi ārā ?
bet ja atslēdz viņas ?
bet ja atslēdz viņas ?
Šo bildi ņēmu no SS.lv, bet pats, kad gāju, tad man vēl nebija eņģeļacis... Neizlaida dēļ riepām un vienu šarnīru. Gāju atkārtoto, tad biju ielicis eņģeļacis, bet biju atvienojis... Prasīja vai tie riņķi nedeg un brīnījās tur, un beigās pateica, ka nākamgad jābut izņemtiem vispār.
njaa kkā stulbi tie jau tie paši gabarīti vien skaitās vieglak buus paprasīt no kāda lampas lai aizšauj uz vienu dienu
a ja oriģinālie enģeļi ? piem.x5 nāk jau no rūpnīcas. varbūt paštaisītās nelaiž cauri,bet tās sertificētās un ar tiem kodie laiž cauri ?
PS. tikko izlasīju iepriekšejos postus un apmēram sapratu,kam jābūt un kam nē
PS. tikko izlasīju iepriekšejos postus un apmēram sapratu,kam jābūt un kam nē
Oriģinālos jau toč laiž. Rūpnīca kā nekā. Pašliktos brāķē
Sveiki vai kads nezin vai ir jamaksa kads sods ja man apskate beidzas si gada junija bet reali iziesu vinu tikai septembri?
Ja uz celja policija nenokjers tad sodi nekaadi nav! Tikai kad brauksi iet skati iznjem vienas dienas atljauju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ok paldies
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gkkeh.html
labvakar forumieshi zinu ka nau pa e36 bet interese ka var iziet ar dugam tehnisko apskati
sim konkretajam auto cik atceros jau paris gadus ir dugas ieksa
labvakar forumieshi zinu ka nau pa e36 bet interese ka var iziet ar dugam tehnisko apskati
sim konkretajam auto cik atceros jau paris gadus ir dugas ieksa
cik liels sods ir jamaksa par +/- 33 km/h parsniegtu atrumu uz šosejas???
arpuspilsetas pieļauju domu +- 45ls...
čomam tikko atnaca pie zimes 90 brauca 128km/h un 40ls
čomam tikko atnaca pie zimes 90 brauca 128km/h un 40ls
man atnaca uz sosejas braucot 127 km/h ari 40 ls
bet vai tad vasara nav 90km/h +20
bet vai tad vasara nav 90km/h +20
Mar4ello rakstīja:cik liels sods ir jamaksa par +/- 33 km/h parsniegtu atrumu uz šosejas???
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
skaidrs
no tās summas nekādīgi neizbēgt
no tās summas nekādīgi neizbēgt
Man rīt uz TA. Neņemšu laukā eņģeļus,tikai atslēgšu. Cerešu uz haļawu
uzraksti tik pēc tam kā gāja.
PacentīšosV1Beta rakstīja:uzraksti tik pēc tam kā gāja.
Pirms mēneša gāju TA arī tikkai atslēdzu, džeks ilgi pētīja bet izlaida, bet dusmīgi noteica lai uz nākamo gadu būtu izņemtas , domāju tas arī atkarīgs no skates onkuļa.
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 68