zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 73
- chevron_right
Ja Tu publiskā forumā publicējies tad rēķinies ar cilvēku viedokli, kurš var būt pozitīvs vai negatīvs, tavs topiks un attieksme kopumā cilvēkos izraisa negatīvas emocijas!zurkae36 rakstīja:Un ko man tgt klusēt kad viens foruma moderators kautko parmet vislaik? Tas ka vins ir moderators nedod vinam tiesibas vislaik kautko murgot. Ja velas lai raksta kadu padomu vai ari ja ir kas slikts sakams lai patur pie sevis.JānisK-[JK] rakstīja:Sveiks!
Lūdzu rakstībā nelieto angļu burtus ja vien vārds nav angliski, lūdzu cieni citus foruma biedrus! Biedrs Ch. ir arī foruma moderators un ir tiesīgs vērtēt topika saturu!
Pārējo uzrakstīšu privāti!
Mēs vēlamies kvalitatīvu topika saturu, gan par auto ar normālām bildēm, gan normālu attieksmi no autora pret citiem biedriem un pret savu tehniku
Ja reiz publicējies tad pacenties lūdzu nofotografēt normālas bildes un veidot saistošu saturu kā arī uztvert un ņemt vērā kritiku, kura nu šoreiz nav nepamatota!
Un kas vainas bildēm nesaprotamas?JānisK-[JK] rakstīja:Ja Tu publiskā forumā publicējies tad rēķinies ar cilvēku viedokli, kurš var būt pozitīvs vai negatīvs, tavs topiks un attieksme kopumā cilvēkos izraisa negatīvas emocijas!zurkae36 rakstīja:Un ko man tgt klusēt kad viens foruma moderators kautko parmet vislaik? Tas ka vins ir moderators nedod vinam tiesibas vislaik kautko murgot. Ja velas lai raksta kadu padomu vai ari ja ir kas slikts sakams lai patur pie sevis.JānisK-[JK] rakstīja:Sveiks!
Lūdzu rakstībā nelieto angļu burtus ja vien vārds nav angliski, lūdzu cieni citus foruma biedrus! Biedrs Ch. ir arī foruma moderators un ir tiesīgs vērtēt topika saturu!
Pārējo uzrakstīšu privāti!
Mēs vēlamies kvalitatīvu topika saturu, gan par auto ar normālām bildēm, gan normālu attieksmi no autora pret citiem biedriem un pret savu tehniku
Ja reiz publicējies tad pacenties lūdzu nofotografēt normālas bildes un veidot saistošu saturu kā arī uztvert un ņemt vērā kritiku, kura nu šoreiz nav nepamatota!
Varbūt tāpēc, ka esmu saistīts ar IT lietām, nesaprotu citus cilvēkus. Tomēr. Salīdzini savu topiku ar kaut vai lietotāja Edzis topiku(ienāca prātā,jo aktuāls un regulāri kkas tiek ielikts).zurkae36 rakstīja:Un kas vainas bildēm nesaprotamas?
Neviens neprasa tev aprakstīt projektu, kā eseju, bet padomā kuru topiku ir apskatīt patīkamāk. Ja mani sagaida atbilde - nepatīk, neskaties. Tad kāds iemesls reģistrēties un kko rakstīt, ja neviens neskatīsies? That's the whole point.
+ Runājot par bildēm - bieži tiek likti screenshoti. Manuprāt, nav tik grūti saglabāt bildi un uploadot bildi, nevis paņemt vnk screenshot.
Same salīdzinājumam derētu, ja mēs sāktu visi izmantot nevis [ quote ], bet screenshototu iepriekšējos postus. Just wrong.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nekvalitatīvas, miglainas vai fočēts tumsā
Nevajag būt fotomāksliniekam, vienkārši jāmaina attieksme, ar vienkāršu telefona kameru var nofotografēt daudz maz skaidri izmantojot papildus gaismas, ja gribi mums parādīt tad parādi tā lai acis netek
Piemēri:
Un tā var turpināt..........
Nevajag būt fotomāksliniekam, vienkārši jāmaina attieksme, ar vienkāršu telefona kameru var nofotografēt daudz maz skaidri izmantojot papildus gaismas, ja gribi mums parādīt tad parādi tā lai acis netek
Piemēri:
Slēpts saturs: Parādīt
Nu tāds man te ir tas apgaismojums. Un ar eļainām rokām negribās gar ekrānu un telefona maciņu ipaši grabstities. Bet nu pacentišos.JānisK-[JK] rakstīja:Nekvalitatīvas, miglainas vai fočēts tumsā
Piemēri:Un tā var turpināt..........Slēpts saturs: Parādīt
nu Jānis arī mazliet drastiski pateica tomēr. Nav jau jātaisa pro fotogrāfijas visam... OK, pāris bildes gaismā var uztaisīt, bet kaut kādus suportus, ja garāžā nav normālu perenosku, ir diezgan grūti nofotografēt tā lai tos tiešām labi redz :lol:
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nu tas skan labāk
Vienkārši ja gribi kādam atrādīties tad jāpacenšas ja pat nav viegli, laicīgi sagatavo kādu prožektoru uz statīva ar reflektoru, lai var gaismu koncentrēt kur vajag, to var salīdzinoši viegli uztaisīt!
Fočiku arī var kādu vienkāršo nopirkt un ieģērbt, lai nav jāķēpā telefons.
Vienkārši ja gribi kādam atrādīties tad jāpacenšas ja pat nav viegli, laicīgi sagatavo kādu prožektoru uz statīva ar reflektoru, lai var gaismu koncentrēt kur vajag, to var salīdzinoši viegli uztaisīt!
Es labak bembim kautko noperku nevis fotoaparatu:DJānisK-[JK] rakstīja:Nu tas skan labāk
Drastiski būtu pārspīlētiKikaps rakstīja:nu Jānis arī mazliet drastiski pateica tomēr. Nav jau jātaisa pro fotogrāfijas visam... OK, pāris bildes gaismā var uztaisīt, bet kaut kādus suportus, ja garāžā nav normālu perenosku, ir diezgan grūti nofotografēt tā lai tos tiešām labi redz :lol:
Minēju, ka nevajag būt fotomāksliniekam un kā nupat minēju ja velme ir atrādīties tad tomēr var pacensties jo tās bildes ir tas galvenais kas vizualizē to procesu šeit forumā :)
Nu te jau ir runa par attieksmizurkae36 rakstīja:Es labak bembim kautko noperku nevis fotoaparatu:D
Tad rodas jautājums kāda ir mērķauditorija šādam topikam
Vai Tev pašam patīk skatīties un lasīt līdzīgus
Redzi, ne vienmēr visiem gribās 'izrādīties'. Es, piemēram, topiku taisīšu (kādudien) tikai dēļ uzlīmēmJānisK-[JK] rakstīja:Nu te jau ir runa par attieksmizurkae36 rakstīja:Es labak bembim kautko noperku nevis fotoaparatu:D
Tad rodas jautājums kāda ir mērķauditorija šādam topikam
Vai Tev pašam patīk skatīties un lasīt līdzīgus
Nav runa par izrādīšanos, bet par atrādīšanos!Kikaps rakstīja: Redzi, ne vienmēr visiem gribās 'izrādīties'. Es, piemēram, topiku taisīšu (kādudien) tikai dēļ uzlīmēm
Tavs gadījums ir skaidrs, tāpat kā citiem, kuri ir šeit ne izrādīšanās dēļ, bet te cilvēks grib parādīt savu darbu, bet nesaprot, ka to vajag daudz maz kvalitatīvi darīt ja reiz grib, lai citi redz
Ko jūs pie bildēm piepisāties? Te problēma ir tanī, ka cilvēks karina uz mašīnas bezgaumīgus ķīniešu sūdus. Tā vietā varēja vismaz daļēji rūsu apkarot. Šādi auto ir viens no iemesliem sliktajai BMW slavai.
Punkts uz IRubiins rakstīja:Ko jūs pie bildēm piepisāties? Te problēma ir tanī, ka cilvēks karina uz mašīnas bezgaumīgus ķīniešu sūdus. Tā vietā varēja vismaz daļēji rūsu apkarot. Šādi auto ir viens no iemesliem sliktajai BMW slavai.
Rusa tiks apkarota. Visam ir savs laiks. Tagat jatiek gala ar gridu un aizmugures hadeni tad apskate un tad tik vizualas tiks aiztikts.Riks* rakstīja:Punkts uz IRubiins rakstīja:Ko jūs pie bildēm piepisāties? Te problēma ir tanī, ka cilvēks karina uz mašīnas bezgaumīgus ķīniešu sūdus. Tā vietā varēja vismaz daļēji rūsu apkarot. Šādi auto ir viens no iemesliem sliktajai BMW slavai.
Kas tad ar grīdu, ja rūsa ir apkarota?
Lai arī kādas kvalitātes bildes būtu, bet tāpat ir interesanti palasīt šāda veida topikus. Labāk sliktas kvalitātes bildes nekā vispār bez bildēm. Prieks, ka vismaz centies savest auto kārtībā un netiek nodots lūžņos. Un nebrīnies, ka citi izsaka negatīvus komentārus, kad auto tiek modificēts ar vēl trakākām lietām, piemēram, kā ķīniešu parodijas lampām.
Gan jau paaugsies un pēc gadiem brīnīsies par savu gaumi. Lielākais mīnuss šajā visā ir, ka bmw slava cieš no šim krutuma atribūtiem.
Veiksmīgi noslēgt projektu - lai viss izdodas!
Gan jau paaugsies un pēc gadiem brīnīsies par savu gaumi. Lielākais mīnuss šajā visā ir, ka bmw slava cieš no šim krutuma atribūtiem.
Veiksmīgi noslēgt projektu - lai viss izdodas!
Zini kur ir atšķirība?zurkae36 rakstīja: Tew neapnīk vislaik te kautko smirdēt? Ja nepatik tad nelaši šo topiku vai ari paturi savas domas tūplī
Es vērtēju tavu auto, tu vērtē mani. Es tachu neviena brīdī neesmu teicis, ka tu esi pāķis, kam ārišķības ir svarīgākas par funkciju un ir totāls gaumes trūkums. Jo tad tadi paši kā tu mani noliktu līdz ar zemi, lai ari lielais vairums lieliski apzunatos ka man ir taisniba. Tapec es to nesaku. Es saku tikai to, ka tavs auto ar tiem engeliem izskatisies vel pretigak kā sākumā. Šeit ir forums, es drīkstu izteikt savu viedokli par tavu auto.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
diskus vajag obligāti oranžus, tad būs
Kur tu izlasiji ka rusa ir apkarota? Tiks apkarota.Kikaps rakstīja:Kas tad ar grīdu, ja rūsa ir apkarota?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 73