Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 88
- chevron_right
Vareetu buut no 350 liidz 400 Ls! Ja interesee tieshaam un konkreeti tad zvaniishu meistaram!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Paldies, pirmīt bija, bet nu tagat ir tā sanācis ka vairs nebūs vajadzīga gāze :P
baac , ja te irija butu pieejama gaze bendzintankos, vismaz dazos tad es ari to sistemu ieliktu
...
Viss ir elementaari!
Jums tak ir gaaze balonos ko izmanto virtuvee? Taadu 25l baloninju met bagaazhniekaa un brauc laimiigs uz gaazi. Vienkaarshi tev buus jaamaina baloni neviss jaauzpilda viens:)
Man paziistams laukos taa braukaa:)) tikai vinjsh 50l balonu iemet grabazhniekaa un vaalee
Jums tak ir gaaze balonos ko izmanto virtuvee? Taadu 25l baloninju met bagaazhniekaa un brauc laimiigs uz gaazi. Vienkaarshi tev buus jaamaina baloni neviss jaauzpilda viens:)
Man paziistams laukos taa braukaa:)) tikai vinjsh 50l balonu iemet grabazhniekaa un vaalee
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jaa mums ir baloni, bet te nau tadi baloni ka latvija! bet ar gazes balonu pa visu bagaznieku apkart jau ar nau intresanti braukat
zinu ka ir viena vieta kur ir iespejams uz[pildit gaazi bet netik braukt katreiz 65km uz vienu pusi tik tape lai uzpilditu gazi
zinu ka ir viena vieta kur ir iespejams uz[pildit gaazi bet netik braukt katreiz 65km uz vienu pusi tik tape lai uzpilditu gazi
...
Ar kādu autiņu tad driftā brauks? Nejau ar kūti, kas iet ar gāzi?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Man ir tikai viens auto!!!!
Un tas ir e36 tourings ar gaazi!
Un tas ir e36 tourings ar gaazi!
Tak viena kuutinja jau brauc driftaa! Maneejaa buus otra
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
To redzees kad patestees auto trasee:) Vispaar jau jaudas zinjaa nekaada starpiiba nav
Uz gaazi motors maigaak straadaa.
Man vinjam ir taads prikols ,ja dod riktiigi ruchkaa un bik pietruukst jauda ar gaazi vinjsh pats automaatiski paarleedzaas uz benziinu Paarsleegshanaas briidis nav juutams, tik panelii redzi kad iedegaas sarkana lampinja
Uz gaazi motors maigaak straadaa.
Man vinjam ir taads prikols ,ja dod riktiigi ruchkaa un bik pietruukst jauda ar gaazi vinjsh pats automaatiski paarleedzaas uz benziinu Paarsleegshanaas briidis nav juutams, tik panelii redzi kad iedegaas sarkana lampinja
Laba lieta :), kad un kur būs redzams trenējoties?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Jaunedeelj Jelgavas rulliitii
Uzsaakti darbi ,lai vareetu pedaliities driftaa!
Auto shovakar ticis pie drifta seedinaajuma
Auto shovakar ticis pie drifta seedinaajuma
Nav jau tik traki
nebūs pa īsu ar 3,45 reduktoru trasē maukt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 88