Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 49
- chevron_right
Tass nav tik vienkaarshi ,kaa tu iedomaajies! Ja nekad neesi to dariijis tad neiesaku eksperimenteet ,sachakareesi tikai savu auto un sataisiisi kraasotaajam dubultu darbu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu bet pastastiit jau kads tomer varetu ka pareizi nomateet vinju?
Tas jautaajums tev jaauzdod tam meistarinjam kas kraasos tavu auto!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Atstat 25ls par 12ml BMW orginalo avus blue krasu butu normali?? , Abam aizmugurejam arkam pietiek, lidz rantitei?
Vnk negribas parmakssat tpc jautaju., no krasu izcenojumiem man ponnas nav..
Vnk negribas parmakssat tpc jautaju., no krasu izcenojumiem man ponnas nav..
e36
Peerle maksaa ap 58Ls litraa!!!! Respektiivi 100gr sanaak 5.80Ls pluss laka 100gr apmeeram 1.50Ls
Uz divaam arkaam tev vajadzees apmeeram 200 gr komplektu =14.60Ls (piemeeram ir njemta Glasurit kraasa un APP laka)
Protams ka var atrast arii leetaaku kraasu
Uz divaam arkaam tev vajadzees apmeeram 200 gr komplektu =14.60Ls (piemeeram ir njemta Glasurit kraasa un APP laka)
Protams ka var atrast arii leetaaku kraasu
E36 M3 coupe bagāžnieka spoileris- lūpa, cik pie tevis maksas krāsošana, spoileris jauns.
Jautajums Orkanam
Ir kada mega laba laka vai kas tamlidzigs kuru lietojot auto priekspuse nebutu tik daudz mazo lidojoso akmentinu atstatie nospiedumi
zb man vini katru reizi mazgajot auto vini ir arvien vairak
Ir kada mega laba laka vai kas tamlidzigs kuru lietojot auto priekspuse nebutu tik daudz mazo lidojoso akmentinu atstatie nospiedumi
domāju ka liek vairāk elastīgumu lakai klat :) kautkāds tāds tur bija.
Jāliek prezis uz kapota.
Glasurit ekstrim laka! Cena vareetu buut ap 40Ls litraa!dreimanis_lv rakstīja:Jautajums Orkanam
Jaa taa ir mazaa luupinja tad 25Lsrews rakstīja:E36 M3 coupe bagāžnieka spoileris- lūpa, cik pie tevis maksas krāsošana, spoileris jauns.
Paldies,bushu zinat-vajag taadu
kads krasas kods ir gunmettalic kraasai? gribu diskus nokrasot tadaa krasaa, bet kaukaa nevaru atrast isto krasu, un tie kas mixee krasu ar nesaprot par ko runaaju. varbuut pec koda varees uzmixeet.
paldies jau ieprieksh.
paldies jau ieprieksh.
...
Ar taadu nosaukumu kraasa nav!
ta kurs te ir krasu pavelnieks
cik maksas? nokrasot ? m/prieksejo bamperi ,aizmugurejo ,prieksejo brili feislifts ,m /spogulus coupe .
krasa pagaidam madeira (302)
vai ari parkrasot masinu vissu : rubinschwartz metallic (x03)vai morammetallic
cenu var mest uz pm un kur atraodas
cik maksas? nokrasot ? m/prieksejo bamperi ,aizmugurejo ,prieksejo brili feislifts ,m /spogulus coupe .
krasa pagaidam madeira (302)
vai ari parkrasot masinu vissu : rubinschwartz metallic (x03)vai morammetallic
cenu var mest uz pm un kur atraodas
hmm, ka tad vinja isti saucas? domaju ka zini par kadu krasas toni es runajuOrkaans rakstīja:Ar taadu nosaukumu kraasa nav!
...
BMW pat ar liidziigu nosaukumu kraasa nav! vari apskatiit te
http://coloronline.glasurit.com/index.php
http://coloronline.glasurit.com/index.php
nu rekur sada veida krasa diskiem http://www.gumtree.com/p/cars-vans-moto ... tem-full-2
tas tik pirmais piemers ko uz atro atradu.
ir kadas idejas ka tada krasa saucas?
...
Vismaz peec taam bildeem spriezhot ,tie diski ir kraasoti visparastaakajaa sudrabaaArmando rakstīja:nu rekur sada veida krasa diskiem http://www.gumtree.com/p/cars-vans-moto ... tem-full-2
pameklesu labaku piemeru lai izprastu par kadu krasu iet runa, tad paradisu, vinja ir tada tumsak sudrabaina
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …