marihuana e36 330 dīzeļkabris :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 20
- chevron_right
ja ET buus lielaaks kaa 35 tad priekshaa striikjeesies gar koilaam, es sev dabuuju likt 5mm flanchus likt lai nestriikjeetos
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
nu ja par atskaites punktu ņem tos tavus pašreizējos BBS RK 8.5j et38, tad tie 9.5j dare:
ar et42 būs pa kādiem 14mm vairāk uz iekšu (tuvāk koiliem, bremžu suportiem utt) un pa kādiem 8mm vairāk uz āru
ar et38 viņi būs pa kādiem 10mm vairāk uz iekšu un arī 10mm uz āru
ar et45 savukārt, pa 17mm vairāk uz iekšu un 3mm uz āru
cerams, ka pareizi izpratu tos aprēķinus
ar et42 būs pa kādiem 14mm vairāk uz iekšu (tuvāk koiliem, bremžu suportiem utt) un pa kādiem 8mm vairāk uz āru
ar et38 viņi būs pa kādiem 10mm vairāk uz iekšu un arī 10mm uz āru
ar et45 savukārt, pa 17mm vairāk uz iekšu un 3mm uz āru
cerams, ka pareizi izpratu tos aprēķinus
Var jau ņemt priekšā šaurākus 8j un aizmugurē 9,5j. Pats domāju sev sūtīt no šitās lapas tikai passātam http://www.wheelbasealloys.com/18_Inch_ ... eels__4483
tie dare kruti diksi, ari vienbrid uz vinjiem metu aci, bet kkada iemesla del pardomaju...
...
DSSD rakstīja:Var jau ņemt priekšā šaurākus 8j un aizmugurē 9,5j. Pats domāju sev sūtīt no šitās lapas tikai passātam http://www.wheelbasealloys.com/18_Inch_ ... eels__4483
super,liels paldies..sūtu 5dien diskus
Man patīk kā izskatās diski.
Diezvai būtu prātīgi sūtīt setu ar visiem j9.5 priekša būs baigi par platu, pabraukt būs grūti, labāk sūti priekšā kautvai 8.5 vismaz pabraukt varēsi, citādi pa siguldas šoseju stūra pati kautkur griezīsies
Diezvai būtu prātīgi sūtīt setu ar visiem j9.5 priekša būs baigi par platu, pabraukt būs grūti, labāk sūti priekšā kautvai 8.5 vismaz pabraukt varēsi, citādi pa siguldas šoseju stūra pati kautkur griezīsies
Latvijas dīleri nepiedāvāja tādu iespēju kā priekšas diski šaurāki.
Bet te viss ir ok,sūtīšu
8x18 (Front) & 9.5x18 (Rear)
Bet te viss ir ok,sūtīšu
8x18 (Front) & 9.5x18 (Rear)
Super būs sekas.
pāris dienas atpakaļ patestēju kabri un kaut kas aizmugurē nolūza domāju,ka moška pusass vai atkal reduktoram skrūve,bet izrādās reduktoram viena no aizmugures ķepām nolūzusi un jāmaina viss vāks
šodien servisā,jāsataisa viss,ieskaitot beidzot uzliks sajūgu 1dien krēsli būs dabūti no šuvēja un 2dien krāsoties un pulēties. Tad tikai paliek aizmugures mūziku savest kārtībā un jumta mehānismu sataisīt pa nedēļas beigām.
šodien servisā,jāsataisa viss,ieskaitot beidzot uzliks sajūgu 1dien krēsli būs dabūti no šuvēja un 2dien krāsoties un pulēties. Tad tikai paliek aizmugures mūziku savest kārtībā un jumta mehānismu sataisīt pa nedēļas beigām.
kas ar jumtu ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
nestrādā no pogas,jāmaina 2 trosītes.
man tie diski ir kip tadi pasi bet savadaki jo man ir lielaks plaukts plus tev ir spieki mazliet izliegti uz ieksu bet man ir uz aru, tapec domaju ka kaut kas nav
kas tad Tev bij vēl tur krāsojams?
p.s. spārns izskatās tāds tumšāks...
p.s. spārns izskatās tāds tumšāks...
Pa zolīdo, lampu apmīzēji ar uzradušies.
Haube un spārns nav krāsoti,priekšas bamperis gan ir un sliekšņi.
Vēl daudz sīkas švīkas bija,tās arī sakrāsoja un piepulēja. Jā,apsmidzinātājus jau sen gribēju.
Vēl daudz sīkas švīkas bija,tās arī sakrāsoja un piepulēja. Jā,apsmidzinātājus jau sen gribēju.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 20