KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 25
- chevron_right
Tā esmu par sedaniem, bet šis man patīk
Tfu-tfu-tfu! Bet vēl neesmu jutis, ka viņas arkās līstu. Pat ir braukts ar 5 cilvēkiem autochaboska rakstīja:Skaidrs
Aizmugure riepas briziem nelien arkas?
Kad bij izņemti aizmugurē regulējamie gredzeni, tad gan bij bik pieķēris arkai.
Kopš TA neko nav bijis laika sadarīt autiņam, kaut arī plāni bij kā Napalionam :(
Joprojām kaudze ar daļām, kas jākrāmē virsū-stāv kastēs sakrautas.
Tikai braukts, braukts un vēlreiz braukts. Auto nav pievīlis, kas mani priecē
Tad, beidzot, saņēmos un ar psih-arno palīdzību auto tika sachipots pāris dienas pirms gada jubilejas pasākuma. Jaudas pieaugums bij patīkami jūtams, bet līdz ar to sāka par sevi likt manīt sajūgs :( kas pie robu pārmešanas un straujas sajūga atlaišanas vairs negrib labi lipt kopā. Sāk paslidināties
Joprojām kaudze ar daļām, kas jākrāmē virsū-stāv kastēs sakrautas.
Tikai braukts, braukts un vēlreiz braukts. Auto nav pievīlis, kas mani priecē
Tad, beidzot, saņēmos un ar psih-arno palīdzību auto tika sachipots pāris dienas pirms gada jubilejas pasākuma. Jaudas pieaugums bij patīkami jūtams, bet līdz ar to sāka par sevi likt manīt sajūgs :( kas pie robu pārmešanas un straujas sajūga atlaišanas vairs negrib labi lipt kopā. Sāk paslidināties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu skaists ir tavs auto Kad būs jumta reliņi?
Reliņus jau biju paņēmis rokās, gatavojos likt virsū, bet tad iztraucēja lietus un visa appetīte pazuda. Sagruzijos un atmetu ar roku veselai virknei uzlabošanas darbu
Tagad tik uz Līgo svētkiem būs iespēja ko padarīt ap auto
Tagad tik uz Līgo svētkiem būs iespēja ko padarīt ap auto
Lietus maita
Sen nekas nav rakstīts, bet uz vietas arī nekas nestāv
Nekas ievērības cienīgs nav darīts vizuālajā uzlabošanā, bet diezgan daudz sīkumi sadarīti tehniskajā ziņā
Beidzot arī nomainīts caurais klimas radiators uz jaunu un nu klimatkontroles podziņām ir arī praktisks pielietojums, nevis tikai kā tāda mēbele Tagad var braukt ar aizvērtiem logiem dienas karstumā
Nomainīts arī, sen nervus bendējošais, itāļu MAGNETI MARELLI starteris uz kārtīgu 3.0d starteri
Par visu, protams, jāsaka paldies PBSHB Pašam patreiz nesanāk laika veltīt auto
Nekas ievērības cienīgs nav darīts vizuālajā uzlabošanā, bet diezgan daudz sīkumi sadarīti tehniskajā ziņā
Beidzot arī nomainīts caurais klimas radiators uz jaunu un nu klimatkontroles podziņām ir arī praktisks pielietojums, nevis tikai kā tāda mēbele Tagad var braukt ar aizvērtiem logiem dienas karstumā
Nomainīts arī, sen nervus bendējošais, itāļu MAGNETI MARELLI starteris uz kārtīgu 3.0d starteri
Par visu, protams, jāsaka paldies PBSHB Pašam patreiz nesanāk laika veltīt auto
Joprojām dzīvojos pa Somiju un ar nepacietību gaidu augustu, kad uz ilgāku laiku atgriežos LV
Ir vesels saraksts ar darbiem, kas plānoti sadarīt auto uzlabošanā gan vizuāli, gan tehniski
Viena no lietām-ir doma sameklēt mazu un labu FM antenu, ko uzinstalēt uz jumta. Ko saka estētiskā noformējuma Dievi!?! Nebūs baigais gateris?
Esmu tādu izpildījumu redzējis-likās tīri ok!
Labāku bildi neatradu, bet nu kko var redzēt, kā tas varētu izskatīties.
Ir vesels saraksts ar darbiem, kas plānoti sadarīt auto uzlabošanā gan vizuāli, gan tehniski
Viena no lietām-ir doma sameklēt mazu un labu FM antenu, ko uzinstalēt uz jumta. Ko saka estētiskā noformējuma Dievi!?! Nebūs baigais gateris?
Esmu tādu izpildījumu redzējis-likās tīri ok!
Labāku bildi neatradu, bet nu kko var redzēt, kā tas varētu izskatīties.
priekš kam tev tādu anteni vajag?orģinālā tak strādā perfekti
Nu nez.. Netieku galā ar to originālo. Mocijos, kamēr dabuju pie dzīvības, tad sūdīgi ķēra, bet necik ilgi nepagāja, ka atkal nekādu dzīvības pazīmju
Vnk negribās vairs čakarēties ar to. Nu jāpamēģina vēlreiz sameklēt tas antenas bloks, kas nāk aizmugurē-iespējams tas atkal noklājies..
Vnk negribās vairs čakarēties ar to. Nu jāpamēģina vēlreiz sameklēt tas antenas bloks, kas nāk aizmugurē-iespējams tas atkal noklājies..
ja nestraās padot ziņu kad busi Lv man majas metajas no donora lieliski strādājoša, varu atdāvināt vai pret aļāku samainīt
man uz volvo V40 bija tāda antene ,reāli besija laukā un izskrūvēju un ja uz reliņiem jumta kautko vedu tad bija jāskrūvē ārā ,pirms moikas ar skrūvēju labāk paliec pie orģinālās !
korsa, paskaties, vai pie tā signāla pastiprinātāja pienāk balts vadiņš, kā arī vai pie maģa lielā štekera pienāk tas baltais vadiņš.
Ir ir tur tāds balts vadiņš. Un padodot tam impulsu-nekas nemainās :(
Būs kādā tev brīvākā brīdī jāuzmeklē tevi un tadjau tiktu, varbūt, pie skaidrības kas un kā
Būs kādā tev brīvākā brīdī jāuzmeklē tevi un tadjau tiktu, varbūt, pie skaidrības kas un kā
Mēģināsim palīdzēt!
Gaidot vizuālos uzlabojumus, vēl šīssezonas ietvaros, auto ticis nedaudz tehniski aprūpēts!
Nomainīts klabošais sajūga izspiedējgultnis, pāris puņķojošies saļņiki un vēl šādi tādi sīkumi, par ko jāsaka paldies Hoodijam un PBSHB
Nomainīts klabošais sajūga izspiedējgultnis, pāris puņķojošies saļņiki un vēl šādi tādi sīkumi, par ko jāsaka paldies Hoodijam un PBSHB
Nekas sen nav darīts auto labā, bet tikko kā atgriezos LV, tā uzreiz ķēros klāt lietai, ko jau sen vajadzēja izdarīt
Uzlikti jumta reliņi.
pārs bilžuki no procesa
Uzlikti jumta reliņi.
pārs bilžuki no procesa
..un te jau gala rezultāts
..un arī redzams pielietojums dzīvē.
Reliņi netika uzstādīti tikai estētiskajam noformējumam, bet gan bija ļoti nepieciešami tīri praktiskajam pielietojumam
Reliņi netika uzstādīti tikai estētiskajam noformējumam, bet gan bija ļoti nepieciešami tīri praktiskajam pielietojumam
Very good
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …