Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 66
- chevron_right
Salīdzinājumā ar E34 arī E46 sadalās reizinātajos pie mazākā trieciena-AF- rakstīja:Toties nesadalās reizinātājosmpie mazākā trieciena
Nu te gan atliekam diršanu, paskaties youtuba crash testus
Viss taps skaidrs
Es nerunāju par triecienu kur salūzt virsbūves dałas, es runāju par to, kad salokās tā ka ārā nevar izkāpt, un nu tur daudz nerunāsim, jaunāki auto, striktāki nosacījumi testiem, stingrāki auto
Viss taps skaidrs
Es nerunāju par triecienu kur salūzt virsbūves dałas, es runāju par to, kad salokās tā ka ārā nevar izkāpt, un nu tur daudz nerunāsim, jaunāki auto, striktāki nosacījumi testiem, stingrāki auto
Var vel strelku zabitj-AF- rakstīja:Un ko tu darīsi, parādīsi karatē spējas internetā?Rons rakstīja:vēl man ļoti krievi nepatīk....vitjazz rakstīja:Tad nelasi un neposto neko,ja nepatīk...
No E34 pēc 3-4 kūleņiem pie 120km/h tiku ārā, tur viss kārtībā-AF- rakstīja:Nu te gan atliekam diršanu, paskaties youtuba crash testus
Viss taps skaidrs
gribat drošību- pērciet saabu, volgo
Lūk, iedomājies, vāks nedaudz skārās turbīnai un nekas vispār nemainījās vairāku mēnešu garumā, kā to izskaidrot?-AF- rakstīja:Ja tur ir liela turbīna, tad tie epoksīdi ātri vien pārogłosiesPauls rakstīja:Need for speed motora pārsegs lielai turbīnai. Cena stiklašķiedras, epoksīdsveķu izmaksu lielumā - 15 eur.
[img]http://content30-foto.inbox.lv/albums/p ... d.jpeg[img]
[img]http://content30-foto.inbox.lv/albums/p ... d.jpeg[img]
27632774, emblēmu gribētos sev paturēt.
Kupolu var taisīt tikai no kāda metāla
Bet nu ńemot vērā cenu, tad tur neko pārmest nevaru...
Hujovojs boosts ne kas cits.Pauls rakstīja:Lūk, iedomājies, vāks nedaudz skārās turbīnai un nekas vispār nemainījās vairāku mēnešu garumā, kā to izskaidrot?
Ja turbu normāli žarī tad viņa sarkana ka maz neliekas.
Tu nebeidz pārsteigt mani. Tavām "gudrībām" laikam nav gala.
ValtersZ rakstīja:M50B25 ieplūdes kolektors ar droseli. 150eu. Jugla.
Nevar nepiekrist!
[quote="Pikis"]
Taisitas droseles der m50 m52 dzinejiem (kolektors,droseles,taurites,filtra kaste,k&n filtrs) 400€ viss ideala stavokli[quote]
Īstenībā ļoti labs piedāvājums
Taisitas droseles der m50 m52 dzinejiem (kolektors,droseles,taurites,filtra kaste,k&n filtrs) 400€ viss ideala stavokli[quote]
Īstenībā ļoti labs piedāvājums
b25 kolektors = 150e
Cik viņs reāli dod ZS b28 motoram? Ir daži kas pēc pabraukāšanas ar b25 kolektoru uzliek atpakaļ b28
Pašam nav sanācis ilgstoši pabraukt ar stock b28 motoru
Uz stock motora neko vairāk par atsauci uz pedāli un pachota punktus forumā nedos
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu jā internets saka ka ir 200zs+
Tobiš pazaudē nedaudz apakšas, klāt dabūt mazliet augšas
Tobiš pazaudē nedaudz apakšas, klāt dabūt mazliet augšas
Kādu ciparu +/- būtu adekvāti prasīt par coupe pusādas apsildāmu recaro, šofera beņķa ādā divi caurumi?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Paldies, Valteramz, tagad cenas uzkāps kā min 2x
Tas visas izdrukas 10-15 gadus vecasRiks* rakstīja:Paldies, Valteramz, tagad cenas uzkāps kā min 2x
Te pat LV 2016.gada ziemā Rollis regulēja MS41.1 m50 kolektors ar M50nv ieplūdes vārpstu izplūdes vārpstas vietā + 3.0 sprauslas . Ja pareizi atceros 225 WHP. Griezi neatceros negrama.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …