Mūsu video
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 65
- chevron_right
Tas gan, Novopavlovskim galīgi negāja.
<C> Way
man kka nelauj piekluvi tam vidio :( kip kkads ierindots vidio ko var tik dazi cilveki skatities
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
pamēģini vēlreiz.kopitar rakstīja:man kka nelauj piekluvi tam vidio :( kip kkads ierindots vidio ko var tik dazi cilveki skatities
Taka ceturdien pilots pie liela entry atruma pieljava kljudu un nedaudz saskadeja auto pret sienu nebija laiak pieshauties pie trases un konfiguracijas,auto tika labots 2 dienas lidz ar to tikam tikai uz kvalifikaciju bez treninjiem un bez prieksejo ritenju savirzes kas neljava izbraukt ta ka nakas,katra parmetiena auto grieza pa rinjki.cerams ka nakamsezona ies daudz labak.vilks25 rakstīja:kam bija tas e36 zelta krāsā?nabagam galīgi negāja
Nju LeMans30 vēlam veiksmi tad jau nākamajā sezonā
Tehniskas kludas ar shoreiz bija mums, bet ar visu to ka pilots brauca bez pastiprinataja ar baileem ka ar lielo lenki neatgriezis sturi atpakal, kvalifikacija 8. vieta!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Dikti patika kā brauca kvalifikācijas braucienos, manuprāt, tiešām pelnīta vismaz astotā vieta. Žēl, ka tandēmos sanāca braukt pa lietu.
gastello rakstīja:Tik labi video jums sanākagRo rakstīja:
Neliels ieskats no mūsu brīvdienām.
Filmē: Eva Galeja (princesspoison), Agris Pauliņš (agRo)
Edit: Agris Pauliņš (agRo)
Mūzika: Dope - Slipping Away
Piedalās:
HoodieBro (green e36)
agRo (black e36)
Zeltinsh (blue e36)
Roberts (red e36)
Jā bija patīkami paskatīties, man ar manu 1,8is vel jāpaaugās.
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
kas pa dzinēju tavam e36?autiņš izskatās un izklausāsLeMans30 rakstīja:Taka ceturdien pilots pie liela entry atruma pieljava kljudu un nedaudz saskadeja auto pret sienu nebija laiak pieshauties pie trases un konfiguracijas,auto tika labots 2 dienas lidz ar to tikam tikai uz kvalifikaciju bez treninjiem un bez prieksejo ritenju savirzes kas neljava izbraukt ta ka nakas,katra parmetiena auto grieza pa rinjki.cerams ka nakamsezona ies daudz labak.vilks25 rakstīja:kam bija tas e36 zelta krāsā?nabagam galīgi negāja
Tātad šis ir tas... Mēs diezgan kuplā bariņā tieši sēdējām tribinēs pie kurām šis ielika.LeMans30 rakstīja:Taka ceturdien pilots pie liela entry atruma pieljava kljudu un nedaudz saskadeja auto pret sienu nebija laiak pieshauties pie trases un konfiguracijas,auto tika labots 2 dienas lidz ar to tikam tikai uz kvalifikaciju bez treninjiem un bez prieksejo ritenju savirzes kas neljava izbraukt ta ka nakas,katra parmetiena auto grieza pa rinjki.cerams ka nakamsezona ies daudz labak.vilks25 rakstīja:kam bija tas e36 zelta krāsā?nabagam galīgi negāja
Katrā ziņā, veiksmi nākamajā sezonā!
Par auto: M50B28 GTX3076R.
Parverteju pirmaja treninja savas spejas.Ja ne tas crash tad kas zin ka butu sanacis.
Nu tad tiekamies nakamaja sezona!
Parverteju pirmaja treninja savas spejas.Ja ne tas crash tad kas zin ka butu sanacis.
Nu tad tiekamies nakamaja sezona!
Drīzāk - kārtējais drift līkums
gastello vajag krāmēt no apļa pa taisno uz viadukta un augšā uzreiz citas sajūtas Vienīgi lejā krāmējot pa viaduktu bez hidroliskā ručņika gan mīzīgi
nav man normāla video no tā viaduktu, bet rekur ir naktī pārmetienā no apļa uz viaduktu
Un te dienas laikā, bet tikai viadukts
nav man normāla video no tā viaduktu, bet rekur ir naktī pārmetienā no apļa uz viaduktu
Un te dienas laikā, bet tikai viadukts
tas gan jaaa pamēģināju lejā bij ka bijj gribu dzinēju ielikt 2.8 un ta var mēģināt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 65