LABDARĪBA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right
Bija paņemts uz krūts, bet tāpat ierados.
Laikam jau jāsaka paldies visiem, kas šodien ziedoja savu laiku, lai ierastos! Ļoti jauks pasākums izdevās.
Keep calm and lift weights
Bija ļoti ok... paskraidīts pa mežu - iepazīsti jauni forumieši un 4kājainie
Gaidam nākamo sabraucienu...
Prieks, ka nebijām slinki (kuri ieradās) un kaut uz brīdi iepriecinājām spalvainos draugus.. un protams viens otru..
Gaidam nākamo sabraucienu...
Prieks, ka nebijām slinki (kuri ieradās) un kaut uz brīdi iepriecinājām spalvainos draugus.. un protams viens otru..
Yup Yup, karmas punkti jaunajam gadam uzkrāti godam, kā arī 6diena patīkama, būtu man pašam dzīvoklis, būtu man emma mājās
juu riktiigi labi pavadiita diena ar forumieshiem un cetrkaajainajiem draugiem!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
07.01.2012. Labdarības pasākums Juglas dzīvnieku patversmē!
Atvainojos,ja kāds nav mazāk ticis kadrā vai tanī vispār nav ticis.
Labi atceramies, ja suņu pastaigas katrai kopānijai bija organizēta uz savu debespusi, lai izvairītos no suņu savstarpējiem konfliktiem!
Kā arī mans uzticamais fotorumaks "NIKON" mani pievīla un izmantoju lietotāja "korsa" fotoNIKON'S , tapēc ar bildēšanu gāja visai švaki un bilžu kvalitāte pieklibo! Pie tā vainīgs nebija korsas fočiks, bet gan mana neprofisionalitāte ! Secinājums viens, līdzīgi kā ar svešu e36, tā ar svešu fotoaperātu ir jāaprod un pie tā "jāpiešaujās" !
Pats biju izbrīnīts bar bilžu kvalitāti!
Kaut kas no pasākuma gaitas un norisēm uz bildēm!
Atvainojos,ja kāds nav mazāk ticis kadrā vai tanī vispār nav ticis.
Labi atceramies, ja suņu pastaigas katrai kopānijai bija organizēta uz savu debespusi, lai izvairītos no suņu savstarpējiem konfliktiem!
Kā arī mans uzticamais fotorumaks "NIKON" mani pievīla un izmantoju lietotāja "korsa" fotoNIKON'S , tapēc ar bildēšanu gāja visai švaki un bilžu kvalitāte pieklibo! Pie tā vainīgs nebija korsas fočiks, bet gan mana neprofisionalitāte ! Secinājums viens, līdzīgi kā ar svešu e36, tā ar svešu fotoaperātu ir jāaprod un pie tā "jāpiešaujās" !
Pats biju izbrīnīts bar bilžu kvalitāti!
Kaut kas no pasākuma gaitas un norisēm uz bildēm!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
;
Pēdējais labojis erda - 07 Jan 2012, 22:00, kopā labots 1 reizi.
malači
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
http://patversme.lv/category/pieejamie-suni/#post-980
DAļa no šiem suņiem tika izstaidzināti!
Kā arī īpaši izcelšu suneni vārdā SAŠA, kura parūpējās par labu atmosfēru un fiziskām aktivitātēm kā arī tika pie Podziņas balvas- kakla siksniņa ar sirsniņām!
DAļa no šiem suņiem tika izstaidzināti!
Kā arī īpaši izcelšu suneni vārdā SAŠA, kura parūpējās par labu atmosfēru un fiziskām aktivitātēm kā arī tika pie Podziņas balvas- kakla siksniņa ar sirsniņām!
Pēdējais labojis erda - 07 Jan 2012, 21:31, kopā labots 1 reizi.
Aha, diena vienkārši superīgi pavadīta, super suņuki, super laiks un protams super cilvēki apkārt Nevaru sagaidīt nākošo reizi, domāju, ka noteikti kas līdzīgs jāsadomā Un kā jau mums teica, mēs esam pirmā šāda grupiņa kura ieradusies uz jauno patversmi iepriecināt un pastaidzināt suņukus Tas protams priecē
Paldies visiem kuri ieradās... un moš kādam ir bildes kur tikāmies pie Alfas ? ja nemaldos, tad Martinezs kautko fočēja iemet kādu bilžuku Kad skaitīju pie Alfas, bija laikam 13 bumerīši
Paldies visiem kuri ieradās... un moš kādam ir bildes kur tikāmies pie Alfas ? ja nemaldos, tad Martinezs kautko fočēja iemet kādu bilžuku Kad skaitīju pie Alfas, bija laikam 13 bumerīši
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Man ir daži bilžuki no Alfas! Kad nokļūšu mājās palūkošu vai bij kas prātīgs, ko ielikt.
Dažas bildītes no alfas... :)
Nav tā labakā kvalitāte bet nu... :)
Nav tā labakā kvalitāte bet nu... :)
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Labiņi pačekošu kas manā ziepju traukā ir aizķēries,bet nu nekas īpaši kvaletatīvs tur nebūs!Podziņa rakstīja: Aha, diena vienkārši superīgi pavadīta, super suņuki, super laiks un protams super cilvēki apkārt Nevaru sagaidīt nākošo reizi, domāju, ka noteikti kas līdzīgs jāsadomā Un kā jau mums teica, mēs esam pirmā šāda grupiņa kura ieradusies uz jauno patversmi iepriecināt un pastaidzināt suņukus Tas protams priecē
Pasākums bij super un protams ka vajag atkārtot!
Hmm neatceros pie kā palika vizītkarte,bet laipnā suņu pagaidu mājas "īpašniece" lūdz,lai aizsūtam viņiem a kādas bildes no šodienas pasākuma uz meilu,jo gribot ielikt mājas lapā,tā teikt parādīt pārējiem ka ir tādi bumeristi,kas brauc ciemos
coupe 2.8
Meils ar bildēm jau nosūtīts!
Dažas bilžas kas bij kaut cik skatāmas no mana ziepju trauka!
coupe 2.8
Martinez rakstīja:Dažas bilžas kas bij kaut cik skatāmas no mana ziepju trauka!
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14