Ch: 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
jā - patīkami ir viss sataisīts.. :)
kļūst lēnām par skaistu ziemas autiņu..
kļūst lēnām par skaistu ziemas autiņu..
Klau jumta lūkas apšuvumu krāsoji ar parasto krāsu? Vai ar kādu speciālo auduma krāsu?
Paldies! :)
Lūkas apšuvumu ar parasto, melni matēto baloniņu. Bet rezultāts sanāca foršs, neizskatās ģoši un nesmird. Un tagad tā auduma faktūra ir samērā līdzīga Alcantarai.
ES numurs būs! Kkad, kad čoms beigs stiept gumiju, tikšu pie Ax-yyy numura!
Lūkas apšuvumu ar parasto, melni matēto baloniņu. Bet rezultāts sanāca foršs, neizskatās ģoši un nesmird. Un tagad tā auduma faktūra ir samērā līdzīga Alcantarai.
ES numurs būs! Kkad, kad čoms beigs stiept gumiju, tikšu pie Ax-yyy numura!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
un kā audums tagad stingrs? Vairs nav mīksts?
Apmēram tāds pats kā bija.. Es to melno tādā minimālā kārtā uzpūtu.. ja nesapūš pa daudz, nevajadzētu palikt cietam, manuprāt..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu skaidrīte.
ar sito lupu ir daudz labak!
skatos ka auto iet jav tirdzinaa
njā, drīz varēs vilkt āra 328i, jāsāk pamazām tirgot šo.. Finansiālā situācija tomēr nebūs tik laba, kā sākumā biju rēķinājies, līdz ar to abus pacelt nevaru..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Es no Tevis varu īrēt līdz nākamai ziemai.
nau vieglak nopirkt tada gadijuma! :)
nopērc viņu no manis - mozh uz nākamo ziemu atpirkšu.Ruu rakstīja:Es no Tevis varu īrēt līdz nākamai ziemai.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tas neder.
Pēc Tava auto apriešanas, vēlreiz pierādas, ka powers ir pilns ar gaiļiem!
Puse no turienes lielajiem runātājiem ir Īrijā/UK, otra puse brauc ar passātiem..
Te laikam nē, bet ieksh burnout.lv jau pašā wintervāgenu topika sākumā teicu, ka saturs nebūs piemērots visiem, un es to ļoti labi saprotu, tāpec lūdzu iztikt bez trulas ļurināšanas par to, ka esmu izdarījis kko citiem nesaprotamu. Tobish jau pašā sākumā rēķinājos, ka daudziem nepatiks.
Reāli man interesē tikai kritika no cilvēkiem, kas tiešam paši brauc ar kko foršu/glītu + pierādījuši sevi kā saprātīgi un daudzmaz inteliģenti cilvēki, nevis no tiem, kas nopērk paļurkātu e39, nomaina pagriezienus un no rīta līdz vakaram pļūta internetā visos topikos pēc kārtas. Līdz ar to mani tas, kas tur noteik nekādā mērā nepārsteidz + arī pilnīgi un galīgi neinteresē.
Te laikam nē, bet ieksh burnout.lv jau pašā wintervāgenu topika sākumā teicu, ka saturs nebūs piemērots visiem, un es to ļoti labi saprotu, tāpec lūdzu iztikt bez trulas ļurināšanas par to, ka esmu izdarījis kko citiem nesaprotamu. Tobish jau pašā sākumā rēķinājos, ka daudziem nepatiks.
Reāli man interesē tikai kritika no cilvēkiem, kas tiešam paši brauc ar kko foršu/glītu + pierādījuši sevi kā saprātīgi un daudzmaz inteliģenti cilvēki, nevis no tiem, kas nopērk paļurkātu e39, nomaina pagriezienus un no rīta līdz vakaram pļūta internetā visos topikos pēc kārtas. Līdz ar to mani tas, kas tur noteik nekādā mērā nepārsteidz + arī pilnīgi un galīgi neinteresē.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
zelta vārdi!
Ch gluži manas domas...
Piekrītu Tevis teiktajam, tikai kāds te sakars ar Uk un Īriju? Tas ar tāds powera aizspriedums?
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right