Reinis_320i coupe.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Nu pa lielam jau viss tiek darīts priekš sevis, tikai apjautājos ar biedriem kas un kā būtu pareizāk lai neaizietu uz šķūninga topiku. un par kuru gap`u iet runa?ikey07 rakstīja:Reinis159 rakstīja:Pēc skatītāju pieprasījuma... Tagad labāk?
Dari sev , nevis citiem, takā japānā šamējie, mightycarmods kanālā, tie intervēja japāņus, prasījā kapēc tu uztasīji tādu vai šitādu spoileri vai lampas, un viņi atbildēja, "kapēc nē, es tā gribēju un uztaisīju"
tādas lampas kā otrā bildē es arī gribētu, galvenais lai nav tas gaps starp angel eye un to spīdīgo daļu , idk kā viņu pareizi sauc.
BMW - Best Motorsport Weapon
pārsvarā visi līmē angel eyes uz tiem diviem stikliņiem lampā, un un ta sanāk, ja skatās no malas tad tas stikliņš veido tādu melnu līniju, ķipa lampa, tas abažūrs, tad ir stikliņš un virsū angel eyes.
bilde uzskatam, starp enģeli un pašu to lampu ir tāds melns laukums
bilde uzskatam, starp enģeli un pašu to lampu ir tāds melns laukums
- ikey07
Laikam bēda ir lielāka. 2.0 Pazudīs no motortelpas. Glavas blīve, Rītdien no rīta tik noskaidrots ,vai pa tiešām, bet visticamāk, tiks Rauts laukā motors , un likts ,kas lielāks..
Kāda iespēja ka es viņu dabūšu ss`ā uz kādiem 10 sludinājumiem zvaniju, visi pārdoti, skatijos no e39 !!ValtersZ rakstīja:m52tub28 ?
Viss, Nepirkšu neko, sapratu ,ka Nekas Tā nebūs ,baigā Nauda.
Pārlasīšu visu No Nulles.! Frēzēšu Galvu, Slīpēšu Kanālus, utt. Viss būs kā no rūpnīcas. Tūlīt būs kāda jēga 2.0 to darīt.
Pārlasīšu visu No Nulles.! Frēzēšu Galvu, Slīpēšu Kanālus, utt. Viss būs kā no rūpnīcas. Tūlīt būs kāda jēga 2.0 to darīt.
Jēga ir. Taisi taču priekš sevis ne pasaules.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu pareizi,pareizi.ValtersZ rakstīja:Jēga ir. Taisi taču priekš sevis ne pasaules.
Iespējams būs labāks vērpiens.
Ieskatam mazliet.
ceru uz atkalsanu atradities.
ceru uz atkalsanu atradities.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Darbi iet uz priekšu, bet lēnīgi.
Atvedu no rīgas savu paciņu aizvesto.
Doma ar tiem diskiem, ko darīt.. Melni neizceļ, nu neizceļ..
Varat kāds lūdzu ar photshopu ko paekspermentēt.. Ir doma uz ko tumši, sarkanu iet.
Atvedu no rīgas savu paciņu aizvesto.
Doma ar tiem diskiem, ko darīt.. Melni neizceļ, nu neizceļ..
Varat kāds lūdzu ar photshopu ko paekspermentēt.. Ir doma uz ko tumši, sarkanu iet.
Te bilde uz kuras var paekspermentēt, gan jau bus laba.
Paldies iepriekš.
Paldies iepriekš.
Tā kā nebija ko darīt aši un ne visai kvalitatīvi uztaisīju. Labāku bildi prasās... Un zilai krāsai piestāv pelēks vai balts, un ar to arī viss beidzās
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Linda rakstīja:Tā kā nebija ko darīt aši un ne visai kvalitatīvi uztaisīju. Labāku bildi prasās... Un zilai krāsai piestāv pelēks vai balts, un ar to arī viss beidzās
Nu jā Laikam šī krāsa točna nebūs. Laikam būs Jāuzmālē Orandžš plaukts.
vajag visus oranžus, joptvai!
tikai un vienigi oem sudraba krasa, kad ieraudziju ka tu savus diskus biji nokrasojis melnus tad pat neizpratu kapec? jo nu galigi viss pazuda un pirms bija daudz labak. te tava bilde kur bija ar oem sudraba krasu un man liekas ka cita krasa labak neizskatisies, jo pirms ko krasoji man likas ka zolids eksemplars, bet tad ka jau lielaka dala saki krasot nevajadzigi melnus diksus.
Tieši tā. es nesaprotu pats, kāds man pizdings uznāca,ka vajadzēja melnus.
Tagad saprotu ,ka nav vairs tā akcenta diskiem..
Tagad saprotu ,ka nav vairs tā akcenta diskiem..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right