Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 62
- chevron_right
noteikti vins bja domajis ieprieksejo fotosesiju , jo taa bija Katlakalnaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
bildes ļoti labas
Respect Erda!
Prieks, ka patīk.
Tad jau zaļā gaisma un tik taisīsim vēl!
Tad jau zaļā gaisma un tik taisīsim vēl!
Super bildes, bet es zinu kas tajās bildēs trūkst tūrings, jo visi parējie virsbūves tipi ir pārstāvēti.. :)
Kompatu, Tu neuztver kā cienīgu virsbūves tipam?
Joks vietā Nu teikšu godīgi pa lielam kompots liekas neizdevies modelis bet nu tas ir gaumes jautājums, panelis salonā ir zem katras kritikas, kā tādu varēja izdomāt. Bet ok.
Nākamo reizi piesakies un tad arī tourings mums būs!jurcis rakstīja:Super bildes, bet es zinu kas tajās bildēs trūkst tūrings, jo visi parējie virsbūves tipi ir pārstāvēti.. :)
Varbūt kad taisaties braukt uzvani man tev ir mans tel.nr. man ar jauno auto nav vel nevienas fotosesijas bijušas.
Bet nu bildes tiešām
Bet nu bildes tiešām
interesants video
Atliek tik erda'm apgūt to mākslu!
Skaists video
Lūk arī drift`kompots ar manu tagadējo dzinēju!RENIO rakstīja:interesants video
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
es ar ta gribu maceet tik lkm ar manu diviiti tas iespejams tik uz slapja asfalta
Labs video!
Kaapeec tikai uz slapja asfalta, ieliec blokeejosho reduktoru un taa tikai vareesi sliipeet.
Kaapeec tikai uz slapja asfalta, ieliec blokeejosho reduktoru un taa tikai vareesi sliipeet.
varbuut, varbuut uz dominas jumta esmu sliipejis pa sausu bet nu tur jau tas segums tads kaa slapjsh asfalts slidens :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 62