RENIO'S cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 86
- chevron_right
ik pa laikam iemetīšu kādu bildi, lai topiks līdz pavasarim ir dzīvā izskatā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Esi jau sabildējis katrai nedēļai savu bildi?
Iemet arii ik pa laikam kaadu DIY
domāju ka ieviešu DIY par oem parkingu sensoru ievietošanu + iespējams vēl par sīkumiem ko likšu iekšā.
Eleganta bilde Bet neizskatās erda stilā bildēta (tas ir kompliments viņam )
lai arī kabris ir ieziemots, turpinās visādu uzlabojumu meklējumi:
iepirkts:
* kārbas aizsargs;
* degvielas filtra aizsargs;
* HI-Fi tumbiņas
* diski priekš eksperementa, cerams iznākums būs ofigennijs (lai paliek noslēpums, kas par diskiem);
pārdots:
* automagnetola
Tagad tiks meklēts kaut kas interesāntāks, vai arī likts oem
iepirkts:
* kārbas aizsargs;
* degvielas filtra aizsargs;
* HI-Fi tumbiņas
* diski priekš eksperementa, cerams iznākums būs ofigennijs (lai paliek noslēpums, kas par diskiem);
pārdots:
* automagnetola
Tagad tiks meklēts kaut kas interesāntāks, vai arī likts oem
es laikam varu pat iedomaties kadus diskus tu panemi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
es tagad sapratu ko es gribu dabūt ar savu kabri:
Sterilākais Latvijas E36 kabris un pēc tam viens no sterilākajiem Latvijas e36....
Sterilākais Latvijas E36 kabris un pēc tam viens no sterilākajiem Latvijas e36....
tikai uz tiem visiem sikumiem var normalu naudu izlikt , pat briziem liekas nelogiskas cenas daziem sikumiem
Labas cenas.
Labas cenas.
100% piekrītu.
Redzēs kas sanāks uz pavasara pusi
Redzēs kas sanāks uz pavasara pusi
Oj... es prātā sajuktu, ja būtu tādi plāniRENIO rakstīja:es tagad sapratu ko es gribu dabūt ar savu kabri:
Pārlasot topiku, aizdoma ka nevis sterilākais bet pēc iespējas orģinālākais
RENIO rakstīja:es tagad sapratu ko es gribu dabūt ar savu kabri:
Baigi nopietni!
Lai veicās
Ņemot vērā ka taisu auto priekš sevis un reāli šogad nebùs vairs ikdieneas auto tad visam peiešu ar lielu pedantismu.
+ kabrim jau tiek iepirkras interesantas lietiņas. Cenšos savākt maksimālo kompliktāciju.
+ kabrim jau tiek iepirkras interesantas lietiņas. Cenšos savākt maksimālo kompliktāciju.
Lai veicaas - man kkas liidziigs padomaa
Tik man taa ruusa kretinee nejeegaa , briizhiem gribaas panjemt visu izjaukt liidz plikam kuzavam un visu metaalu paariet ar piskastrujku
Tik man taa ruusa kretinee nejeegaa , briizhiem gribaas panjemt visu izjaukt liidz plikam kuzavam un visu metaalu paariet ar piskastrujku
Lai izdodas viss ieceretais.
Orginala parnesajama bendzinkaninja buus ? nezinu man kaut ka baigi iepatikas ka vinja izskatas
Labas cenas.
Labas cenas.
ja būs labā stāvoklī tad būs
Var jau nopirkt sliktā stāvoklī un tad atjaunot.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 86