Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 999
- 1000
- 1001
- 1002
- 1003
- …
- 2228
- chevron_right
kur var atbloket Samsung galaxy s5? varianti? problema ir ka piesaistits anglu tiklam!
Zuze dvēselē ir īstens hipsters, atkal grib izraisīt rezonansi sabiedrībā. Pagāns tāds.
BMW Motorsport International
zemgales austrumos līst kā pa jāņiem
Hmm, es nesaprotu - CSDD veido kampaņas lai cilvēki nebrauc pālī, nepārkāpj ātrumu, sprādzējās, lieto atstarotājus utt bet kāpēc vēl ne reizi nav pieminēta debīla braukšana*? Tas imho arī ir galvenais avāriju iemesls. Nesaprotu kāpēc vairums koncentrējas uz ātrumu-imho ātrums Latvijas apstākļos visai reti kad ir avārijas cēlonis - parasti sūdi notiek, kad tas mijas ar debīlu braukšanu un/vai neuzmanību.
* - zemākās darbības (iespējamas kombinācijas)
- apdzīšana nepārredzamās vietās
- apdzīšana labi redzot, ka pretī nāk mašīna
- apdzīšana pa nomali
- distances neievērošana
- pagriezienu nerādīšana/neskatīšanās spoguļos
- neuzmanīga braukšana
utt
Kāpēc es te raudu - es šodien sapratu, ka neatceros tādu dienu kad nebūtu redzējis kādu, kas izpildās kā dalbajobs. Biedē tas, ka atkal parādās līdzīgs satiksmes "raksturs" kā treknajos gados. Un stulbi izpildās ļoti plašs autovadītāju loks - sākot ar divpirkstu pierītēm ieksh X5 beidzot ar it kā prātīgiem papiņiem-krēslāpirdējiem ieksh Avensis, Octavia utml.
Ok, mani ļoti kaitina arī tas, ka kāds velkās kur nevajag, aplī brauc pa labo joslu, nejēdz uzsākt pie zaļā utt, bet tie vismaz nesitās un nemēdz nosist kādu no apkārtējiem.
* - zemākās darbības (iespējamas kombinācijas)
- apdzīšana nepārredzamās vietās
- apdzīšana labi redzot, ka pretī nāk mašīna
- apdzīšana pa nomali
- distances neievērošana
- pagriezienu nerādīšana/neskatīšanās spoguļos
- neuzmanīga braukšana
utt
Kāpēc es te raudu - es šodien sapratu, ka neatceros tādu dienu kad nebūtu redzējis kādu, kas izpildās kā dalbajobs. Biedē tas, ka atkal parādās līdzīgs satiksmes "raksturs" kā treknajos gados. Un stulbi izpildās ļoti plašs autovadītāju loks - sākot ar divpirkstu pierītēm ieksh X5 beidzot ar it kā prātīgiem papiņiem-krēslāpirdējiem ieksh Avensis, Octavia utml.
Ok, mani ļoti kaitina arī tas, ka kāds velkās kur nevajag, aplī brauc pa labo joslu, nejēdz uzsākt pie zaļā utt, bet tie vismaz nesitās un nemēdz nosist kādu no apkārtējiem.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Brīnumi notiek. Es 100% piekrītu CH.
Pašam bijušas vairākas situācijas
Kā piemēram
Dreliņu aplī pajero neskatoties izstūma mani 3 joslā. Viņš mani fiziski neredzēja. Lieki piebilst ka vēlāk uz Lubānas ielas sekoja pārkārtošanās pa joslām bez pagriezieniem,braukšana pa divām joslām reizē. Statoelā pie sūkņa veiksmīgi panācu viņu. Protams visu noliedza un mani pa idiotu nodēvēja.
Nākošais piemērs tepat salu tilts centra virzienā. Nobrauktu uz krasta ielu(Dienvidu tilta virzienā) esmu jau pārkaŗtojies samazinu ātrumu un nespēju nepamanīt passatu(b4) kas stumjas man virsū. Arī šeit viss beidzās veiksmīgi tikai skrāpēti buferi. Pasāta šoferis ~ 30 mani neredzēja līdz brīdim kad kaucot riepām( jo man nav abs) un taurējot beidzot mani ieraudzīja.
Tas pats salu tilts virziens uz to pašu centru. tur ir zīme 30km.h vienā posmā. Trenējot sevi valsts eksāmenam cenšos ievērot visu. Protams E klases mersis lavierēdams starp divām joslām nekādi nevarēja zināt ka es velkos ar atļauto. Rezultāts mersim VNR nebija vietā. Policija bez mīkstināšanās noteica vainīgo ātrums + agresīva braukšana.
Pašam bijušas vairākas situācijas
Kā piemēram
Dreliņu aplī pajero neskatoties izstūma mani 3 joslā. Viņš mani fiziski neredzēja. Lieki piebilst ka vēlāk uz Lubānas ielas sekoja pārkārtošanās pa joslām bez pagriezieniem,braukšana pa divām joslām reizē. Statoelā pie sūkņa veiksmīgi panācu viņu. Protams visu noliedza un mani pa idiotu nodēvēja.
Nākošais piemērs tepat salu tilts centra virzienā. Nobrauktu uz krasta ielu(Dienvidu tilta virzienā) esmu jau pārkaŗtojies samazinu ātrumu un nespēju nepamanīt passatu(b4) kas stumjas man virsū. Arī šeit viss beidzās veiksmīgi tikai skrāpēti buferi. Pasāta šoferis ~ 30 mani neredzēja līdz brīdim kad kaucot riepām( jo man nav abs) un taurējot beidzot mani ieraudzīja.
Tas pats salu tilts virziens uz to pašu centru. tur ir zīme 30km.h vienā posmā. Trenējot sevi valsts eksāmenam cenšos ievērot visu. Protams E klases mersis lavierēdams starp divām joslām nekādi nevarēja zināt ka es velkos ar atļauto. Rezultāts mersim VNR nebija vietā. Policija bez mīkstināšanās noteica vainīgo ātrums + agresīva braukšana.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
šitos es nezinu kā lai pārmāca, kaitina vairāk par visu. šodien tā jau propkas un pirms apļiem pamatā dēļ šitiem kretīniem nolādētajiem.ch. rakstīja:aplī brauc pa labo joslu, nejēdz uzsākt pie zaļā utt
+325 par pārējo arī Ch
Iekš dienas snapšotiem - bembis iedirsts akmenī.
Jautājums man ir. Gāji krustām - iztaisnojās - mēģināji sacirst atkal krustām - aizstūma taisni = ātrums palielu = akmens?
Jautājums man ir. Gāji krustām - iztaisnojās - mēģināji sacirst atkal krustām - aizstūma taisni = ātrums palielu = akmens?
Tipa ne pofig.. domāju šādos gadījumos formula ir vienkāršāka - ātrums = akmens!
d[-_-]b
Atzīstos - arī es reizēm braucu kā lohs Paldies visiem, kas mani ir palaiduši, parāvuši maliņā vai citādi veikuši kādu viedu manevru. Nu, tas "paldies" ir visiem, izņemot kādu steidzīgu Subaru vadītāju, kurš sāka taurēt, kad Alfas stajankā lejā braucot apstājos pie STOP zīmes.
Par debīlu braukšanu - HZ, vienmēr esmu ticis palaists, vienmēr esmu laidis citus, mašīnas perimetru patrulēju arī pagrozot galvu, nevis tupa lūrot spoguļos. Tāpat cenšos neuzturēties citiem "aklajā zonā" (tas vairāk Zuzem par to spiešanu malā )
Kā teica Leopolds - rebjata, davaiķe žitj družno!
Par debīlu braukšanu - HZ, vienmēr esmu ticis palaists, vienmēr esmu laidis citus, mašīnas perimetru patrulēju arī pagrozot galvu, nevis tupa lūrot spoguļos. Tāpat cenšos neuzturēties citiem "aklajā zonā" (tas vairāk Zuzem par to spiešanu malā )
Kā teica Leopolds - rebjata, davaiķe žitj družno!
toties vilks teica zaķītim - no pogodi zajec
tā sērija, kur vilks ar ceļarulli lika pakaļ zaķim bija vēl labāka, līdz asarām rēcu katru reizi
Šitādu brīnumu redzējāt ? ---> https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cchmf.html
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Pēc Rīdliha ieliktās bildes sanāk ka hipsteri ir nolaizīti geji
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
iegūglē vārdu hipster un uzmet attēli , būsi šokēts
Rīgas centrā traki līst, priecīcus Ziemassvētkus, joptv.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 999
- 1000
- 1001
- 1002
- 1003
- …
- 2228