Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1000
- 1001
- 1002
- 1003
- 1004
- …
- 1297
- chevron_right
negribas baigo stretch, tāpēc tā. Paldies par atbildiNylon rakstīja:Ruudolfs rakstīja:R17 st32 no e39 ar normālām riepām ielīdīs aizmugurē? jeb jāliek kautkādas 205/40 lai nav jāvalcē arkas?
Ja tev 205/40 neskaitās normālas riepas, tad atbilde uz tavu pirmo jautājumu - nē. Un arī ar 205/40 un sedinājumu vest cilvēkus aizmugurē diezvai sanāks
vai kautkur var iegadaties durvim kkadu buksišu remkomplektu lai nestaigatu??? 
M50B25tu kloķenes sensora fiška izskatās šitādi, jeb tomēr kko ne to esmu atvienojis?! (visur cik esmu redzējis fiškas nak ar 3 kontaktiem)
Bildēts ar plaķenēm.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
d[-_-]b
Kads platums?Ruudolfs rakstīja:R17 st32 no e39 ar normālām riepām ielīdīs aizmugurē? jeb jāliek kautkādas 205/40 lai nav jāvalcē arkas?
Ja 8j, tad problemu nebus.
Veči, kaut kur uz vietas ir vejstikla apmizeju atpakaļvarsti?
#13 šeit http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=61_0070
#13 šeit http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=61_0070
Izskatās, ka ir īstais štekeris, vienīgais neatceros cik bij jābūt kontaktiem, bet 99% ka ir!Dj Plosky rakstīja:M50B25tu kloķenes sensora fiška izskatās šitādi, jeb tomēr kko ne to esmu atvienojis?! (visur cik esmu redzējis fiškas nak ar 3 kontaktiem) Bildēts ar plaķenēm.
richus88 rakstīja:Izskatās, ka ir īstais štekeris, vienīgais neatceros cik bij jābūt kontaktiem, bet 99% ka ir!Dj Plosky rakstīja:M50B25tu kloķenes sensora fiška izskatās šitādi, jeb tomēr kko ne to esmu atvienojis?! (visur cik esmu redzējis fiškas nak ar 3 kontaktiem) Bildēts ar plaķenēm.
es teiktu, ka kaut ko sajauci tomēr. noteikti kloķenes devējam jābūt 3 kontaktiem.
Es tieši nesen mainīju, bet pat nepievērsu uzmanību kontaktiem! Tākā tiešām varbūt tomēr jābūt trijiemNylon rakstīja:richus88 rakstīja:Izskatās, ka ir īstais štekeris, vienīgais neatceros cik bij jābūt kontaktiem, bet 99% ka ir!Dj Plosky rakstīja:M50B25tu kloķenes sensora fiška izskatās šitādi, jeb tomēr kko ne to esmu atvienojis?! (visur cik esmu redzējis fiškas nak ar 3 kontaktiem) Bildēts ar plaķenēm.
es teiktu, ka kaut ko sajauci tomēr. noteikti kloķenes devējam jābūt 3 kontaktiem.
Pec izvietojuma teiktu, ka izvilku no šīs vietas, vismaz tuvāk uz salona pusi vairs nekad deveju nav (tuvāk autiņa priekšai vēl r viens, bet tam tā fiška pavisam maziņa palikās (visp neteiktu ka velk uz 3 kontaktiem) Pie tās ari tikt grūtāk...
P.S. Vrb kāds zin kādu linku, kur būtu redzama bilde ka tam M50B25TU izskatās tie sensoru kontakti un kur fiziski izvietoti?
d[-_-]b
Atceros līdzīgu čakaru ar ABS datčikiem, kad bija 2 varianti (ar 2 un 3 kontaktiem, atbilstoši metāla un plastmasas korpusā), vrb tam, protams, nav nekāds sakars...
d[-_-]b
Kloķenei ir 3vadi.Dj Plosky rakstīja:Pec izvietojuma teiktu, ka izvilku no šīs vietas, vismaz tuvāk uz salona pusi vairs nekad deveju nav (tuvāk autiņa priekšai vēl r viens, bet tam tā fiška pavisam maziņa palikās (visp neteiktu ka velk uz 3 kontaktiem) Pie tās ari tikt grūtāk... P.S. Vrb kāds zin kādu linku, kur būtu redzama bilde ka tam M50B25TU izskatās tie sensoru kontakti un kur fiziski izvietoti?
Zem ieplūdes var ir vairāki štekeri. Un nesajauc ar sadalenes devēju.
gudri dirst nav malku cirst
Vai arī vienkārši otrā galā viņu izskrūvē/izņem un tad jau sapratīsi kurš tas ir! Aiz vada paraustīs un miers 
Mhm, varetu jau mēģināt, ja kāds pimpis visu to vadu žūksni nebūtu smuki ar savilcējiem praktiski nesasniedzama vietā savilcis... Pēc šis bildes vispār izskatās, ka tur vieni temperatūras devēji (15 un 13 ir T devēji kompim un indikacijai panelī) Kur tad tas kloķenes deveja kontakts?richus88 rakstīja:Vai arī vienkārši otrā galā viņu izskrūvē/izņem un tad jau sapratīsi kurš tas ir! Aiz vada paraustīs un miers
d[-_-]b
Būtu tā visa padarīšana veikta garāžā (nevis daudzīvokļu mājas pagalmā) ar štrumentiem varētu gan kko vairak izjaukt...Nixon rakstīja:Ja noņem droseli, labāk netiek klāt?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
d[-_-]b
skaidrs viss, paldiesdynamite rakstīja:Kads platums?Ruudolfs rakstīja:R17 st32 no e39 ar normālām riepām ielīdīs aizmugurē? jeb jāliek kautkādas 205/40 lai nav jāvalcē arkas?
Ja 8j, tad problemu nebus.
Kāda vītne ir galvenajā bremžu cilindra aizmugurējo bremžu trubai? Tai, kura uz ABS bloku iet.
Anyone? Šrotistiem taču ir tie cilindri, gribās zināt, M10 vai M12, lai var trubas uztaisīt! Plusiņu ielikšu!
Anyone? Šrotistiem taču ir tie cilindri, gribās zināt, M10 vai M12, lai var trubas uztaisīt! Plusiņu ielikšu!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Cik saprotu Tev viņu vajag pievienot atpakaļ ja?Dj Plosky rakstīja:Mhm, varetu jau mēģināt, ja kāds pimpis visu to vadu žūksni nebūtu smuki ar savilcējiem praktiski nesasniedzama vietā savilcis... Pēc šis bildes vispār izskatās, ka tur vieni temperatūras devēji (15 un 13 ir T devēji kompim un indikacijai panelī) Kur tad tas kloķenes deveja kontakts?richus88 rakstīja:Vai arī vienkārši otrā galā viņu izskrūvē/izņem un tad jau sapratīsi kurš tas ir! Aiz vada paraustīs un miers
Nē, gribu atvienot un parbaudīt pretestību, lai točna zinātu, ka jāpērk tas sensors un ir jēga čakarēties ar to savilcējiem savilkto vadu atpiņķerēšanu...
d[-_-]b
Tas izskatās pēc temp devēja vai vanosa štekera. Kloķenes ir 3 un tas štekeris ir ar tādu kā izliekumu, bet viņam grūti tikt klāt, protams, kā kurš salicis. Pretestību vari neskatīties pēc manuāļa. Tur ir kļūda. Pat jaunam OEM devējam ir kaut kas ap 500-600ohm.Dj Plosky rakstīja:M50B25tu kloķenes sensora fiška izskatās šitādi, jeb tomēr kko ne to esmu atvienojis?! (visur cik esmu redzējis fiškas nak ar 3 kontaktiem) Bildēts ar plaķenēm.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1000
- 1001
- 1002
- 1003
- 1004
- …
- 1297