Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1002
- 1003
- 1004
- 1005
- 1006
- …
- 1297
- chevron_right
Var, ja uz abiem ratiem bus vienada slodze, koroce idiali apstakli, vai kad reduktors iet uz beigam :)Sendijs rakstīja:Sveiki!
Jautajums: vai ar parasto reduktoru (vienriteni), kkadas sakritibas del uz sausa kupinat ar abiem ratiem ilgstosa laika perioda? Strids ar comiem, nekur neatradu tadu info.
Paldies!!!
nja es ar sakuma domaju ka manam 1.8 tds ir kkads blokis..
:D
jo visu laiku tinot ratus brivi griezas abi rati..
jo visu laiku tinot ratus brivi griezas abi rati..
nē, nē. es domāju pasu kloķenes devējuseeingman rakstīja:Nonem gaisa filtra kasti un var normali tikt klat vinam...australia rakstīja:P.S.
to devēju es kustināju un mocīju no bedres ar noņemtu ventilatoru. Pagalmā toč atmestu ar roku.
Aa, to ari pagalma var dabut, galvenais sapust no sakuma kkadu skidinosu ellu (wd40 ir mesls ir daudzi labaki lidzekli) un tad ar skruvjgriezni plakano cakareties un lauzit, kad gabalinu panacis tad jau var uzgrieznu atslegu iebazt un ka sviru izmantot.
Kur urbj un slīpē cilindru bloku? Cik aptuveni izmaksā tas? Cik dzirdēju Rīgā tikai vienā vietā ar to nodarbojas.
Vienu vienīgo reizi, kad tad bija nepieciešams, vedu uz Ramoto, bet tas ir Ogrē.jevgeny rakstīja:Kur urbj un slīpē cilindru bloku? Cik aptuveni izmaksā tas? Cik dzirdēju Rīgā tikai vienā vietā ar to nodarbojas.
Rīga, Gaujas ielā ņemas ar to.jevgeny rakstīja:Kur urbj un slīpē cilindru bloku? Cik aptuveni izmaksā tas? Cik dzirdēju Rīgā tikai vienā vietā ar to nodarbojas.
No m42b18 sajūgs, spararats uz m52b28 der, neder?
nu derēt ta der, tikai viss komplekts uzreiz ( spararats, sajūga disks, kurvis). Tikai, cik ilgi viņš izturēs to 2.8?
Nē nu ja brauks mierīgi, bez mīšanas grīdā tad jau būs labi...
Firma vai privāti? Gribētos lai dod kādu garantiju darbam un ir kvalitāte, nevis kā tik piķi noraut.Inferno rakstīja:Vienu vienīgo reizi, kad tad bija nepieciešams, vedu uz Ramoto, bet tas ir Ogrē.jevgeny rakstīja:Kur urbj un slīpē cilindru bloku? Cik aptuveni izmaksā tas? Cik dzirdēju Rīgā tikai vienā vietā ar to nodarbojas.
par ramoto nezinu teikt, zinu tikai to ka būs dārgi, bet rīgā gaujas ielā bieži kasjakus rauj
Paņēmu nelielu tā saucamo "gazovij ključ" un ar to sanāca noraut to devēju no vietas, tiesa gan plkst rādītaja virzienā, pretējā virzienā viņš tik labi neķērās klāt tam devejam, nu bet 1.5h + VD40 un tas devējs ir ārā.australia rakstīja:nē, nē. es domāju pasu kloķenes devējuseeingman rakstīja:Nonem gaisa filtra kasti un var normali tikt klat vinam...australia rakstīja:P.S.
to devēju es kustināju un mocīju no bedres ar noņemtu ventilatoru. Pagalmā toč atmestu ar roku.
P.S. To atslēgu pirku K-Rauta, tik jāsaka, ka vismazākais variants arī ir bik pa lielu un rokturu gali atdurās pret lanžeronu un/vai manā gadījumā zem motora uzstādīto bruņu, būtu kādi vismaz 2 cm īsāki tie rokturi, būtu bijis ērtāk...
P.S.S. Vai kāds ir pircis EPS firmas kloķenes devēju? E-parts.lv maksā 49 eur, kaut kā par Hellu turpat maksāt 81 eur negribās (tas gadījums, ka visdrīzāk pats autiņš tik ilgi nenostaigās cik tas Hella's devējs) :)
d[-_-]b
nah hellas devēju?
jāliek vdo/siemens vai bosch, kam nu tur ir jānāk.
vdo devēju priekš m52 es vismaz dabūju pa 65
jāliek vdo/siemens vai bosch, kam nu tur ir jānāk.
vdo devēju priekš m52 es vismaz dabūju pa 65
Ne vdo/siemens vai bosch prieks M50B25tu iekš eparts.lv nav.. Ir ERA, Hella, FEBI BILSTEIN, EPS un HANS PRIES... Citos interneta veikalos, ko parasti izmantoju ar nekas cits nav...
d[-_-]b
ERA citreiz repacko oem razotaju
Pieņemot, ka eļļa mašīnai jāmaina ik pēc 10k km, ir cilvēki kas 10k notin 2 mēnešos, it kas nebrauc tik daudz, vai eļļa ir arī jāmaina ik pēc kaut kāda laika, teiksim pusgads, pat ja nebrauc daudz, piemēram, 3k km 6 mēnešos..!? Skaitļi ņemti aptuveni, jautājums vairāk vai eļļai ir kāda dīkstāve? 
10tk km vai 1x gadāfugo rakstīja:Pieņemot, ka eļļa mašīnai jāmaina ik pēc 10k km, ir cilvēki kas 10k notin 2 mēnešos, it kas nebrauc tik daudz, vai eļļa ir arī jāmaina ik pēc kaut kāda laika, teiksim pusgads, pat ja nebrauc daudz, piemēram, 3k km 6 mēnešos..!? Skaitļi ņemti aptuveni, jautājums vairāk vai eļļai ir kāda dīkstāve?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Kāds varbūt var ieteikt kura būtu labāka RSU vai LU juridiskā fakultāte? Varbūt citas augstskolas kurās iespējams iegūt bakalauru jurispudencē 
Ir kaut kāds drifta treniņu kalendārs vai kas tamlīdzīgs?
Gribētos pabraukt treniņos, bet pa vēlu vienmēr uzzinu
Gribētos pabraukt treniņos, bet pa vēlu vienmēr uzzinu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1002
- 1003
- 1004
- 1005
- 1006