Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1005
- 1006
- 1007
- 1008
- 1009
- …
- 2228
- chevron_right
Pārņem godam stafeti
Ko tad tu no tiem klusētājiem nesi? Mandarīnus, kartupeļus, vai ko citu?bembis e36 rakstīja:ja es nesu no klusetajiem,man ir skala balss
Un ko tu dari, ka želejnieks?
Pasākumu vadīšana un organizēšana, kā arī reklāmas/promo pakalpojumi - PM :)
pats saproti ko uzrakstiji iebrauc vispirms tema zelejniekMikelis rakstīja:Ko tad tu no tiem klusētājiem nesi? Mandarīnus, kartupeļus, vai ko citu?bembis e36 rakstīja:ja es nesu no klusetajiem,man ir skala balss
Smuks tu neesi, bet stulbs ganbembis e36 rakstīja:pats saproti ko uzrakstiji iebrauc vispirms tema zelejniekMikelis rakstīja:Ko tad tu no tiem klusētājiem nesi? Mandarīnus, kartupeļus, vai ko citu?bembis e36 rakstīja:ja es nesu no klusetajiem,man ir skala balss
Iemācies salikt garumzīmes un iemācies humoru
Ir okMikelis rakstīja:
Ko tad tu no tiem klusētājiem nesi?
iedodat man normalu programu ,tad bus garumzimes pats jau ar nesi diezko gudrs
Mikelis neko nav nesis, nedirsbembis e36 rakstīja:iedodat man normalu programu ,tad bus garumzimes pats jau ar nesi diezko gudrs
Nu šeit būs jāpiekrīt 8)Kurlis rakstīja:Mikelis neko nav nesis, nedirsbembis e36 rakstīja:iedodat man normalu programu ,tad bus garumzimes pats jau ar nesi diezko gudrs
Tici man, tu negribi mērīties ar zināšanām
http://laacz.lv/apostrofs/bembis e36 rakstīja:iedodat man normalu programu ,tad bus garumzimes pats jau ar nesi diezko gudrs
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Bet pēc atestāta uz pamatskolu gan būs jāaiziet pašam
paldies,cerams ,ka darbosies šī programa un nekur nepazudīsFinks rakstīja:http://laacz.lv/apostrofs/bembis e36 rakstīja:iedodat man normalu programu ,tad bus garumzimes pats jau ar nesi diezko gudrs
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
a varbūtās tomēr pamēramiesMikelis rakstīja:Nu šeit būs jāpiekrīt 8)Kurlis rakstīja:Mikelis neko nav nesis, nedirsbembis e36 rakstīja:iedodat man normalu programu ,tad bus garumzimes pats jau ar nesi diezko gudrs
Tici man, tu negribi mērīties ar zināšanām
Kurlis rakstīja:Bet pēc atestāta uz pamatskolu gan būs jāaiziet pašam
"Varbūt", nevis "Varbūtās"bembis e36 rakstīja:a varbūtās tomēr pamēramiesMikelis rakstīja: Tici man, tu negribi mērīties ar zināšanām
nē es pagaidīšu ,kad atnesīsKurlis rakstīja:Bet pēc atestāta uz pamatskolu gan būs jāaiziet pašam
labi tu vinējiMikelis rakstīja:"Varbūt", nevis "Varbūtās"bembis e36 rakstīja:a varbūtās tomēr pamēramiesMikelis rakstīja: Tici man, tu negribi mērīties ar zināšanām
To jau varēja gaidītbembis e36 rakstīja:labi tu vinējiMikelis rakstīja:
"Varbūt", nevis "Varbūtās"
es vienmēr atdzīstu ,kad zaudēju
Vaitad tu biji ievainots, ka vajag dzīt?bembis e36 rakstīja:es vienmēr atdzīstu ,kad zaudēju
"Atzīstu", nevis "atdzīstu"
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1005
- 1006
- 1007
- 1008
- 1009
- …
- 2228