Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- chevron_right
Nav jau žēl
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Tjipa dis... Moš sasēdināts ar platiem diskiem un over-fenders kā felony form būtu zajebis, bet šeit izskatās ka paliks arī tādā izskatā. edit: ieskatoties tuvāk, sapratu ka tas ir kaut kāds no rokas taisīts
Tieši pirms pāris dienām interesējos! Kāds varbūt zin īpašnieku?Wildshock rakstīja:Ir kāda ideja kur kko tādu varētu dabūt?
Jap, to jau biju noskaidrojis. :) Būs jāpainteresējas. Paldies.cipruss18 rakstīja:Blast.lv uztaisiis .vini regnaram taisija
itkā viss jau nav tik slikti bet kapēc pats wings otrādi izskatītos zolīdāk ja pareizi uzinstalētu
gabažnieks jau vaļā netaisās ar tadu spoileri?!
Pats wings nav otrādi, bet gan tie spārni galos.Ričards Kočkers rakstīja:itkā viss jau nav tik slikti bet kapēc pats wings otrādi izskatītos zolīdāk ja pareizi uzinstalētu
Viena lieta kas nav stock, viena lieta un Jūs ieliekat viņu te..... bērnu dārza līmenis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Principā jo kopskats nekāds, pilnīga stock kūts ar race-spec žileti, noteikti ar sēdinājumu un diskiem būtu zbis, bet pagaidam galīgs pusfabrikāts.
a ko darīt, ja pretīgi izskatās?ValtersZ rakstīja:Viena lieta kas nav stock, viena lieta un Jūs ieliekat viņu te..... bērnu dārza līmenis.
Neko.
Tas ka man nepatīk melnas kupejas un hondas / toyotas nenozīmē ka es lieku pie gateriem viņas.
Tas ka man nepatīk melnas kupejas un hondas / toyotas nenozīmē ka es lieku pie gateriem viņas.
Un tavuprat,kur tam zaljajam butu jabut??
Mans pienjemums,ka zem preses
Mans pienjemums,ka zem preses
ar kompatu pa brugji
Pa priekšu šrotā visu labo nolasīt, tad zem preses
Šeit neiet runa par to, vai šī lieta nāca stokā, bet par to, ka kopskats ir drausmīgs Tad attiecīgi izejot no tava domu gājiena, ka šeit būtu jāatrodas auto, kuriem kāda detaļa nav bijusi stokā, tad pilnīgi normāli būtu ievietot attēlus, kur e36 ir redzams Hartge, AC-Schnitzer, Alpina izpildījumā , jo BMW rūpnīcā šīs lietas netika uzstādītas. Atslābsti. Pašreizējā izpildījumā tas auto izskatās pēc sūda.ValtersZ rakstīja:Viena lieta kas nav stock, viena lieta un Jūs ieliekat viņu te..... bērnu dārza līmenis.
Drausmīgs kopskats ? Mēs runājam par vienu un to pašu unīti ?
Te runa iet par to zaljo sudu
Tas sarkanais uniiti,tur viss ir smuki un ieguldirs ,lai ir smuki.
Tas sarkanais uniiti,tur viss ir smuki un ieguldirs ,lai ir smuki.
ar kompatu pa brugji
Es laikam neredzu to ko jūs, bet abi viņi neglīti izskatās ar to spoileri, un par tajām arkām, diskiem un aizmugurējo difuzoru tam sarkanajam arī vēl varētu strīdēties. #vismazkkassavadaks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- chevron_right