dažādas dzineja problēmas & Jautājumi

Profila bilde
G1RT5
Ziņojumi: 935
Pievienojies: 24 Dec 2011, 18:09
Braucu ar: RS
Super, paldies :sarunats:
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām . :D
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

ELRING arī nav slikta. Pagaidām vispār neesmu dzirdējis sliktus vārdus par kādu, bet vienreiz viens meistars sacīja, ka Victor Reinz esot mēsli, kaut gan 2x jau esmu šādas licis, no problem :) Ja nemaldos REINZ ir OEM supplajers.
Profila bilde
G1RT5
Paskatatos pēs groziņa cenām, cenu amplitūda ir no 20ls līdz pat kautkādiem 90ls, tāpēc tāda aizdomāšanās kuru tad labāk pirkt...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

jaa, kaa jau maaris mineja, elring ari ir laba manta, victor reinz vispar top klase skaitas, atseviskas lietas iet kaa oem zem victor reinz. elring ir mazliet letak, tapec es svarstitos starp sim divam precem, parejas nemaz nezinu un neapsvertu...
katraa zinjaa galvas blive ir lieta uz kuru tu negribetu kapeiku draatet :yes:
...
Profila bilde
G1RT5
nu, jāa, tāpēc jau radās jautājums par šīm firmām, jo nu dēļ tā ka gribēja santjikus ieekonomēt, ņemt otreiz nost galvu ne visai gribētos...
Profila bilde
huliits
Ziņojumi: 286
Pievienojies: 06 Jūn 2012, 23:35
Braucu ar: Coupe
Atrašanās vieta: Iecavas
Jautājums,vai dīzeļa ģenerātoram ir oglītes,zinu ka ir bet vai ir tik viegli nomainīt kā otrajam golfam,vai šiem ir jajauc ģenerātors pa reizinātājiem? :rolleyes:
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

huliits rakstīja:Jautājums,vai dīzeļa ģenerātoram ir oglītes,zinu ka ir bet vai ir tik viegli nomainīt kā otrajam golfam,vai šiem ir jajauc ģenerātors pa reizinātājiem? :rolleyes:
Jāņem no auto nost būs, bet nav jāizķidā. tur dažas skrūvītes pa aizmuguri... uz ceļa samainīt diezgan neērts pasākums. :lol:
labs_jaa
Ziņojumi: 105
Pievienojies: 21 Mar 2013, 15:13
Atrašanās vieta: Jelgava
Sveiki!
Nesen iegādājos e36 un no viņa īsti neko nesaprotu, tpc gribēju paintresēties
2.0 benzīna 6 cilindru motors......tpc gribēju uzzināt, kā var zināt vai ir vanos vai bez vanosa?!
Un vēl kas varētu būt par problēmu, ka šad tad tukšgaitā nokrīt apgriezieni uz kādiem 600 apgriezieniem un tad sāk trīcēt? Kas varētu būt par vainu? Kā var pārbaudīt vai sveces ie labas?
Pēdējais labojis labs_jaa - 22 Mar 2013, 19:24, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

Te jau ar interneta diagnostiku jāsāk nodarboties! :lol:
Domājams, ja ir tādi jautājumi, krāj naudu un brauc uz servisu, tur sataisīs! :rolleyes:
d[-_-]b
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

Lūk bez Vanosa
Attēls
Lūk ar Vanosu
Attēls
Par tiem apgriezieniem - diagnostika palīdzēs... Daudz kādas vainas tur var būt. ;)
Attēls
labs_jaa
Ziņojumi: 105
Pievienojies: 21 Mar 2013, 15:13
Atrašanās vieta: Jelgava
Kāds var ieteikt Tukumā kādu normālu servisu?
Dandijs
Ziņojumi: 270
Pievienojies: 30 Apr 2011, 19:49
Braucu ar: e46 pikapu
Atrašanās vieta: Tukums
es savējo taisu Dzinējā-Škodas centrā. :bmw:
Dandijs
intresē,ja beigts kloķenes dačiks,viņš kļūdu izmet?es savu nevaru pielaist,pieslēdza pie kompi kļūdas nav ne vienas.kas varētu būt pie vainas?vienu dienu pastāvēja garažā un viss :sad:
Profila bilde
Rons

Dandijs rakstīja:intresē,ja beigts kloķenes dačiks,viņš kļūdu izmet?es savu nevaru pielaist,pieslēdza pie kompi kļūdas nav ne vienas.kas varētu būt pie vainas?vienu dienu pastāvēja garažā un viss :sad:

jā būs kļūda (ja pavisam nav signāla, vai vads pušu utt). pie kāda "kompja" pieslēdza ?
Dandijs
hvz pats nebiju klāt,zvaniju uz servisu,teica ka elektriķis esot pieslēdzis.viņi domā ka vadības bloks beigts.
Profila bilde
Rons

Nu ja serviss uzticams, nav pamata domāt savādāk. :rolleyes:
sūknis griežas, dzirksts ir ?
Dandijs
sūknim ok,par dzirksti vēl nezin.skatīsies pirmdien.kad vilka šāva no izpūtēja un bija melni dūmi,bet neleca.man bija doma tieši par devēju. :sad:
Profila bilde
Aureora
Ziņojumi: 109
Pievienojies: 11 Mar 2013, 08:34
Braucu ar: sārtu rozi
Atrašanās vieta: Jelgavas
Sāc skatīties vai dzirkstele ir.

Man bija reiz tāda problēma. Man tikai mašīna pati noslāpa, ar no sākuma domāju kloķenes dačiks nelasa, bet nu tas nebija pie vainas.
Izrādījās, ka dzirksteles nav, izjauca pussmotoru, nekā, beigās pieslēdzām pie kompja, nevienas kļūdas.
Gala vaina - EVB aizgāja ar dieviem.
Kaut kur tika micro mitrums (tikai nezinu kādā veidā) un nojūdzās, līdz ar to problēma tika atrisināta.

Tākā iesaku pārbaudīt vai ir dzirkstele, un ja tās nav, ja ir iespēja babū EVB tādu kā Tev der un pieslēdz notestē. ;)

Bet nu, lieku 80% ka EVB bus pie vainas...
Attēls
he9600
Ziņojumi: 2051
Pievienojies: 03 Apr 2011, 20:22
Braucu ar: e36 323
Reputācija: 37

Dandijs rakstīja:sūknim ok,par dzirksti vēl nezin.skatīsies pirmdien.kad vilka šāva no izpūtēja un bija melni dūmi,bet neleca.man bija doma tieši par devēju. :sad:
kas vispār par dzinēju?
nu neticās, ka ecu būs aizgājis pie dieviem.
ja m52, tad lieku uz kloķenes/sadalenes devējiem (ir redzēts auto ar sadrupušu vadu izolāciju sadalenes devējam, visi vadi uz īso kopā - signāls pilnīgs kroplis, bet kļūdas nav)
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Profila bilde
Aureora
Ziņojumi: 109
Pievienojies: 11 Mar 2013, 08:34
Braucu ar: sārtu rozi
Atrašanās vieta: Jelgavas
Tam es ar Tev piekrītu, bet ja ir iespēja dabūt citu-ejošu, pieslēgt un paskatīties, tad nu...., tur tā darbā ir augstākais 10 min...
Es protams neapgalvoju un nevaru pateikt 100%, bet nu, saku pēc pieredzes un iesaku pamēģināt!
Attēls