Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- chevron_right
SIEVA
njaa, no jums neko noslept nevar.
gruuts un smags pardomu bridis tris meneshu garumaa bija. kamer nau pardots, viss turpinas, ja kadam ir intrese pirkt pa 9k eiro esmu ar mieru laist valjaa, tas ir letak, nekaa esmu ielicis ieksaa.
pirmais starts planojas uz nakamo ned nogali..
gruuts un smags pardomu bridis tris meneshu garumaa bija. kamer nau pardots, viss turpinas, ja kadam ir intrese pirkt pa 9k eiro esmu ar mieru laist valjaa, tas ir letak, nekaa esmu ielicis ieksaa.
pirmais starts planojas uz nakamo ned nogali..
...
Biki žēl ka netiks auto uzcelts līdz braukšanas līmenim. Varbūt vienkārši pārāk ilgi aizķērās garāžā. Cik daudz veel jaapaveic lai rūktu?
lai ruktu, varteikt necik, japievieno bendz filtrs, jaunu degvielu, sii jau drosvien ir mirusi, elju, dzesesanas skidrumu, jasaliek ieplude ( 3h max darbs viss kopaa) un jadarbina klat, tas ja kompim nav ews, ja ir tad aizkavesies kamer aizsutisies lidz dogmam un atpakal, kompis.
talak riepas uz style40, un talak pilna krasosana un visa kopaa saliksana (bamperi sparni kapots utt) principaa nekas nav palicis, melnais darbs ir izdarits.
ps, vakar izbraucu likumu ar vienu m3 evo ko man atveda motora labosanai, nu baac, prieks kur tu rodies
talak riepas uz style40, un talak pilna krasosana un visa kopaa saliksana (bamperi sparni kapots utt) principaa nekas nav palicis, melnais darbs ir izdarits.
ps, vakar izbraucu likumu ar vienu m3 evo ko man atveda motora labosanai, nu baac, prieks kur tu rodies
...
Bljin vecīt ceļš zināms. Vienu mēnesi pieķeries klāt un pabeidz. Savādāk viss laiks kas pie auto atstāts ir ne tikai veltīgi iztērēts bet arī vienmēr atstās pēcgaršu eh. Reiz bija. Galvenais dabūn ielās pēc tam sīkumus vēl paspēsi sataisīt.
nu nevar, diemazel nevar..
nebus vairak garaza kur turet auto. ir notikusi visadu apstaklu sakritiba, kas ir piespiedui mani pienjemt sadu lemumu. kad bus laiks tad varbut pastastisu sikak. pagaidam ir kaa ir. kamer nau izmainjas, auto mana ipasumaa, viss turpinas. ja auto tiks jaukt uz daljam, tad gan jau jums ari bus pieeja detalam, kamer kada no lielajam daljam nav aizgajusi auto jaukts netiek, tiesi otradi, projekts turpinas.
bet lai proekts pabeigtos man ir javinnee loterijaa maja ar vienu vairak iztabu un garazu nekaa man sobrid ir...
nebus vairak garaza kur turet auto. ir notikusi visadu apstaklu sakritiba, kas ir piespiedui mani pienjemt sadu lemumu. kad bus laiks tad varbut pastastisu sikak. pagaidam ir kaa ir. kamer nau izmainjas, auto mana ipasumaa, viss turpinas. ja auto tiks jaukt uz daljam, tad gan jau jums ari bus pieeja detalam, kamer kada no lielajam daljam nav aizgajusi auto jaukts netiek, tiesi otradi, projekts turpinas.
bet lai proekts pabeigtos man ir javinnee loterijaa maja ar vienu vairak iztabu un garazu nekaa man sobrid ir...
...
Zem tupeles(tm)em.dzhii rakstīja:SIEVA
Nebijā man dienu! Nopietni?Archizlv rakstīja:Cik ir dzirdēts, tad viss šis projekts ir pārdots!
:)
Pēdējais labojis aivis328 - 26 Mar 2016, 19:51, kopā labots 1 reizi.
Instagram INDIGAIS
Neizplati baumas auto smuki staav garazaaArchizlv rakstīja:Cik ir dzirdēts, tad viss šis projekts ir pārdots!
...
Skrūvēsi tālāk pats?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103