PRIKOLI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- …
- 185
- chevron_right
Opelim, ir divi plusi - viens uz aptieciņas, otrs uz akumulatora, bet Āfrikā Opelim ir 3. pluss - uz vadītāja HIV testa
Šitādu nebiju dzirdējis
Šo šodien twitterī izlasīju, arī smējos
erda - tas priekš tevis!
Sabinchix rakstīja:erda - tas priekš tevis!
06:30-tu mani saraudini!
Viņai labs izskaidrojums
green garage rakstīja:viens saimnieks, braukusi sieviete, ziemā nav lietots.dogMa rakstīja:
āāāāāā tik gardi sen nebiju smējies. Labs!
Lidoju ar tačku chillā uz 240km/h..
Te pēkšņi ne no kurienes parādās Ceļu Policija, apstādina un saka: - "Tu ko galīgi traks tā braukāt? Davai doķus"
- Nedošu, viņi man viltoti.
Ments sadusmojās: - "Tā, iziet no mašīnas!"
- Neiešu, man kabatas pilnas ar kokaīnu, ja nu pēkšņi izbēršu!
Ments galīgā nesaprašanā: - "Atver bagāžnieku!"
- Neatvēršu, man tur līķis jau nedēļu mētajas, riktīgi smird..
Ments izsauca "OMEGA" specvienību, mani izvilka no mašīnas, rokas uz kapota, apmeklēja: doķi kārtibā, narkotiku nav, bagāžnieks tukšs.
Viens no specvienības darbiniekiem jautā mentam: "Tu ko runā? Kādas narkotikas, kādi līķi?"
Es viņam saku: Jūs vairāk klausieties to mentu, viņš jums vēl pateiks, ka es uz 240km/h braucu..
Te pēkšņi ne no kurienes parādās Ceļu Policija, apstādina un saka: - "Tu ko galīgi traks tā braukāt? Davai doķus"
Ments izsauca "OMEGA" specvienību, mani izvilka no mašīnas, rokas uz kapota, apmeklēja: doķi kārtibā, narkotiku nav, bagāžnieks tukšs.
Viens no specvienības darbiniekiem jautā mentam: "Tu ko runā? Kādas narkotikas, kādi līķi?"
Es viņam saku: Jūs vairāk klausieties to mentu, viņš jums vēl pateiks, ka es uz 240km/h braucu..
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
šitas labsmileniums rakstīja:Lidoju ar tačku chillā uz 240km/h..
apmēram: "šis te sūds bija dzesēšanas sistēmā, un tad kad es tā kārtīgi iežmiedzu, tad to uzvilka augšā pie motora un motoram vairs nebija kur ņemt degvielu lai brauktu un tas caur eļļas kolektoriem viņu izvilka ārā un eļļu arī un motorā notika pašaizdegšanās"evaness2 rakstīja:Viņai labs izskaidrojums
šitik smieklīgu vārdu salikumu sen nebiju dzirdējis varēja vēl tā blondīne pateikt, ka viņai dēļ pārāk biezās špakteles kārtas uz spārna ātrumkārba sliktāk slēdzas, kas ietekmē kondiškas darbības kvalitāti, kas liek riepām ātrāk nodilt
varēja vēl tā blondīne pateikt, ka viņai dēļ pārāk biezās špakteles kārtas uz spārna ātrumkārba sliktāk slēdzas, kas ietekmē kondiškas darbības kvalitāti, kas liek riepām ātrāk nodilt
Šis gabals mani nogalināja šodien būs laba diena, paldies
Šis gabals mani nogalināja šodien būs laba diena, paldies
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 100
- 101
- 102
- 103