Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1009
- 1010
- 1011
- 1012
- 1013
- …
- 2228
- chevron_right
Balto vadiņu meklē pie OEM štekera.
Ka tallina ir ar parkingu? Automati nekur nav vai ari nestrada, tas biletes kioskos vai tc vispar ir kkads mits. Sms cik saprotu tikai ar vietejam kartem. Auto tika atstats 1.20e tarifa zona, kurai brivdienas nestrada automati, bet lieta ir tada, ka auto tur staves lidz 1dienas 12:00. Vnk nezinu, ka samaksat par tam 5 stundam. Palidzat kads ar noderigu info. Ka ar sodu par parkingu? Lidz lv atnak?
tagad rīgã kāds kaut kur slīpé
Saka, ka gatera vados nav, un vēl jautā, kur meklēt ''balto vadiņu''. FAILProdigy rakstīja:kur vinju mekleet?
Nu jā, gan jau kāds slīpē dēli.bizzars rakstīja:tagad rīgã kāds kaut kur slīpé
Šodien pirmo reizi braucu mentu mašīnā
Long story short
Aizbraucam uz blakus pilsetiņas disco, sākas kautiņš, klapējamies, ar šampja pudeli izsit sāna stiklu, un ar lāpstu pakaļējo, sapratām ka nu būs sūdi maucām prom, satikām izsauktos mentus , un mani aizsūtija ar mentiem līdz, jo vienīgais vairāk vai mazāk zināju tos cilvēkus
Aizbraucam uz blakus pilsetiņas disco, sākas kautiņš, klapējamies, ar šampja pudeli izsit sāna stiklu, un ar lāpstu pakaļējo, sapratām ka nu būs sūdi maucām prom, satikām izsauktos mentus , un mani aizsūtija ar mentiem līdz, jo vienīgais vairāk vai mazāk zināju tos cilvēkus
o jā, šitās lauku izklaides atceros no pamatenes, kad vienā ciemā disene vai pasākums, tad no tuvākajiem miestiem atbrauc zēni ar šķūnētiem e34 vai šķaudiem, un tad jau , kad kunga prātā, tad paliek visiem par šauru pie bāra letes, tiek sākts mācīt DJ kāds muzons jāieliek, līdz final fight ir kultūrsnama pagalmā nākamajā nedēļas nogalē attiecīgi uz to miestu kurā notiek pasāciens un jo dziļāki lauki, jo iespaidīgās final fight ar kulakiem uz rozītēm rokās nekas nebeidzas, tad nāk talkā jau minētā lāpsta vai vēl kas tāds, kas ērti ieguļ rokās bet var nesatraukties par lauku gājieniem, Vecrīgā reizēm vēl lielāki lopi ir
Esmu dzirdējis ka uz Latgali labāk tusēt nebraukt , varot mājās arī neatbraukt
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
no jeb kuras vietas mājā var netikt, ja uzvedies kā lohs
Da nav tik traki, tik atminas zudums garantets
Viss čill, man tur bijusī dzīvo, aizbraucu, pienāk čalis, prasa kāpēc man sajūgs smird, saku poh par to sajūgu, saķērāmies, piebrauca čomi, tad tur sākās, mūsējiem nekas, pats biku dabuju pa kaklu bet dažiem čaļiem degunus salauzām, bet kad redzējām ka čalīši jau rozītes sagatavojuši, un slotas izvilkuši ar lāpstām, bija jāmauc prom, mašīnā viens līda iekšā, gribēja izvilkt mani aiz kajam ārā, dabuja arī ar kaju pa seju, galvenais ka mūsējiem viss ok, tie gan dabuja pēc nopelniem
ta kurā miestā šitas bija?
haha
pati esmu redzēju kādas 2 reizes kad pie mums uz Balviem atved un izmet kkādu džeku, kas citā pilsētā kko savārijis un beigās nezin kur atrodas un kā tik uz mājām
un jā lauku faiti tiešām ir rēcīgi - bet domāju taj pat Rīgā arī viss ,kas tāds notiekas ,tik par to tā īpaši nerunā neviens
pati esmu redzēju kādas 2 reizes kad pie mums uz Balviem atved un izmet kkādu džeku, kas citā pilsētā kko savārijis un beigās nezin kur atrodas un kā tik uz mājām
un jā lauku faiti tiešām ir rēcīgi - bet domāju taj pat Rīgā arī viss ,kas tāds notiekas ,tik par to tā īpaši nerunā neviens
Radās tāds jautājums,gribu notirgot savus borbet diskus,tos,kuri stāv manam bembim virsū,tie būtu r16,ja tiešāk vajadzēs varēšu ari nosaukt paramentrus sikak,diezgan labas vasaras riepas,vizuāli gandrīz perfekti.Gribu zināt cik tādiem būtu pieņemama cena?:D
bez bildes? kādi borbeti? borbet A, borbet T ? tas jāizpīpē no kaut kurienes? un cena diezgan smagi mainās atkarībā no parametriem
Tādi paši kuri bija virsū ciprusa ex kupejai.
tad borbet A, 9j plati , et nezinu. Nu ar tādiem parametriem ar 300 eināriem sāktu
tas jau normāli,pats ar esmu smagi atrāviesnaljanke rakstīja:Viss čill, man tur bijusī dzīvo, aizbraucu, pienāk čalis, prasa kāpēc man sajūgs smird, saku poh par to sajūgu, saķērāmies, piebrauca čomi, tad tur sākās, mūsējiem nekas, pats biku dabuju pa kaklu bet dažiem čaļiem degunus salauzām, bet kad redzējām ka čalīši jau rozītes sagatavojuši, un slotas izvilkuši ar lāpstām, bija jāmauc prom, mašīnā viens līda iekšā, gribēja izvilkt mani aiz kajam ārā, dabuja arī ar kaju pa seju, galvenais ka mūsējiem viss ok, tie gan dabuja pēc nopelniem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1009
- 1010
- 1011
- 1012
- 1013
- …
- 2228